Inlägg från: Tvillingarna14 |Visa alla inlägg
  • Tvillingarna14

    Om du pluggar till personalvetare? kommer du absolut inte ha några problem med att få jobb, så den biten kan du släppa. Går ju att söka jobb innan utbildningen är klar så att det blir en smidig övergång mellan skola och jobb. Bor ni i bostadsrätt eller hyresrätt? Har ingen koll på priserna i Uppsala, men ni skulle ju kunna flytta exempelvis till Knivsta som är billigare, men som ändå ligger nära Uppsala. Behåll barnet. Ni vill ju det. Lycka till.

  • Tvillingarna14
    djuuu skrev 2021-10-06 23:29:39 följande:

    Ja men man kan aldrig vara säker heller, jag har en tidigare dom som är från 2012 som inte har försvunnit än eftersom jag överklagade så domen vann laga kraft 2014 (10 år i belastningsregistret). Men hur som helst så tänkte jag börja söka kring årsskiftet när jag påbörjar min D-uppsats.

    Haha vi bor faktiskt i Knivsta i en privat hyresrätt, dock siktar vi på att köpa radhus framöver men jag känner att jag kommer behöva jobba några år tills vi har lyckats med det.


    Aha, jag fattar. Är osäker på hur ofta arbetsgivare kör en koll i belastningsregistret innan anställning, men det går väl att googla på. Vad gäller bostad så kanske ni kan göra ett byte alt. kolla om hyresvärden har något större att erbjuda? Tycker i alla fall inte att ni ska göra abort. Allt löser sig med tiden.
Svar på tråden Tredje barnet på g, panik!