• Anonym (--)

    Kär i min arbetskamrat

    Det är väldigt olämpligt att som chef uttala förälskelse till en kollega. Det passar sig liksom inte.

  • Anonym (--)
    Anonym (RockF) skrev 2021-10-13 20:36:00 följande:
    Såklart inte, det har du helt rätt i, och jag håller med fullt ut.
    Men ibland kan man inte ta hänsyn till det.

    Fast för tillfället så ligger jag lågt och arbetar med mig själv för att hitta en lösning.
    Du kanske ska ha respekt för att hon är gift och har små barn också, det om något borde du ta hänsyn till.
  • Anonym (--)

    Jag förstår inte varför du måste ge dig in i hennes liv överhuvudtaget. Hon är gift, tror du hon skulle vara det om hon inte ville? Varför måste du prompt berätta att du är intresserad av henne? Precis som att hon skulle missa något som skulle betyda mer. Hon har barn med sin man också. Låt henne vara och hitta någon som är ledig  istället. Jag menar var och varannan verkar ju bli kära på jobbet, det är ju fine om man är singel men annars tagga ner och ha lite respekt. Hur många kvinnor tror du inte fått oönskade inviter på jobbet, ja och säkert män också. Det blir bara pinsamt och jobbigt på jobbet sen.

  • Anonym (--)
    Anonym (Lavinia) skrev 2021-10-20 05:06:17 följande:
    Det kanske hon gör? (Missar något som skulle betyda mer.) Det vet vi ju inte. När jag satt fast med min tröga exman, hade jag verkligen blivit ledsen om jag hade fått veta när det var för sent, att någon mer aktiv och "levande" man hade varit kär i mig - men inte sagt något av hänsyn till min man (som han inte ens kände). Ibland kan man också behöva en knuff att ta sig ur ett dåligt förhållande. Om ingen annan tar ett initiativ, så stannar man för att det är enklast så, och en dag sitter man där och är gammal och bitter. 

    Fast det här låter ju inte som "oönskade inviter" från tafsande gubbar... sådant har vi nog alla upplevt i unga år, men det är något helt annat. 
    Vi har alla olika uppfattning vad som är respektabelt och inte. Det du skriver om oönskade inviter från tafsande gubbar har jag sett på alla firmafester/aw jag varit på och det är inte bara "tafsande gubbar" utan precis sådana som TS. Man ser vilka som är mer än vänner fast de är gifta, de som dansar lite närmare, pratar och går iväg, någon som gillar nån lite extra som försöker, det finns allt... När spriten går in rinner vettet ut eller vad det heter... Visst kan han någon gång kanske fråga henne om hon är lycklig i sitt förhållande om de har den kontakten, men helst ska han inte vara hennes chef i så fall anser jag och det verkar han fatta. Det är väl heller inte optimalt att gå från ett förhållande direkt till ett annat. Förstår inte de som behöver en knuff eller hitta någon annan istället och flyttar ihop efter 5 min. Gräset är oftast inte grönare på andra sidan utan ta hand om det man har så det inte dör istället. 
Svar på tråden Kär i min arbetskamrat