Inlägg från: Anonym (israel) |Visa alla inlägg
  • Anonym (israel)

    Forintelsekonferens i Malmö

    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 17:22:37 följande:
    Fast däri ligger min poäng, alla vet vad som skedde under förintelsen. Det tas upp varje år i skolan, de finns museer, böcker, filmer, utflykter till läger mm mm Men INGEN diskuterar grymheterna judarna utsattes för under kommunismen och innan ryssland allierade sig med tyskland, varför tror du de gjorde det, frivilligt? För att de hade samme syn. Miljontals fler judar dödades under kommunisttiden i ryssland (och homosexuella och färgade också) I ryssland höll man stadig utrensningav judar. I judiska byar gick polis och militär in, män misshandlades, kvinnor och barn våldtogs, spädbarn kastades ut genom fönster och sparkades på! DET är det INGEN som pratar om!
    Det finns åratal av grymhet och våld mot judarna, som skett under näsan på omvärlden, och trots att vi lever i en informationålder så får ingen någon information om detta!

    Jag spyr på hycklande vänstermänniskor som samlar pluspoäng genom att säga att SD är ett hot, när de själva hyllar Stalin, Lenin och andra vidriga små män som om de vore gudar.
    Men, vad är din poäng då.
  • Anonym (israel)
    Anonym (israel) skrev 2021-10-13 20:23:20 följande:
    Men, vad är din poäng då.
    Förutom att sprida hat.
  • Anonym (israel)
    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 20:51:46 följande:
    Exakt det inlägg du citerade. Läskunnig? Förståndssvårigheter?
    Anonym (israel) skrev 2021-10-13 20:24:13 följande:
    Förutom att sprida hat.

    "Sprida hat" hur j*vla bakom flötet är du?
    Nyfiken, är du nazist.

    Du lurar ingen med ditt hat, vad du borde göra är tänka på vad du ska ägna din energi åt.
  • Anonym (israel)
    Anonym (israel) skrev 2021-10-13 20:55:27 följande:
    Nyfiken, är du nazist.

    Du lurar ingen med ditt hat, vad du borde göra är tänka på vad du ska ägna din energi åt.
    Så arg, hatisk, kommer du från Palestina.
  • Anonym (israel)
    Anonym (israel) skrev 2021-10-13 20:56:03 följande:
    Så arg, hatisk, kommer du från Palestina.
    Och vad är förståndssvårigheter.
  • Anonym (israel)
    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 21:04:56 följande:
    Okunnighet och dumhet? Så du är vänster alltså. Som tycker det är ok att förneka brotten som begås till vardags mot judar i malmö och som blundar för alla de värre brott som begåtts än nazityskland.

    Malmö behöver inte en "förintelsekonferens" det är inte Hitlers spöke som vi är rädda för när vi går genom staden med en davidsstjärna runt halsen. När ungdomar klottrar "död åt judarna" på kulturhuset och det inte kallas hatbrott! När äldre bekanta som bott i Sverige i 70 år blir hotade och spottade på medan någon nysvensk säger att de ska ut ur "deras" land.
    Det behövs stöd för alla de människor som utsätts för brott i sitt vardagsliv pga av en drös importerade människor som hatar oss bara för att vi fick en bit land utav världsledarna efter åratal av hot kränkningar och våldsdåd. 
    En jävla konferens som diskuterar ett parti som inte existerat sedan 40talet och babblar om saker alla redan hört och folk slutat lyssna på för länge sedan. Med polishelikoptrar och krypskyttar som sedan försvinner så fort statsministern åker hem och fortsätter blunda för problemen.
    Så du är Jude och hetsar om detta, varför, är verkligen intresserad.
    Vad vill du att vi/världen ska göra för att rätta det fel som begicks, ett av de största i världshistorien.
  • Anonym (israel)
    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 21:06:44 följande:
    Jag är jude, så nej.

    Så dum i huvudet, är du svensk som röstar vänster.
    Men arg är du.

    Och jag är tydligen dum i huvudet.
  • Anonym (israel)
    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 21:06:44 följande:
    Jag är jude, så nej.

    Så dum i huvudet, är du svensk som röstar vänster.
    Förövrigt tror jag inte för en sekund att du är Jude.
  • Anonym (israel)
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-10-13 22:11:22 följande:
    Och funktionshindrade.
    Och bögar, lesbiska, ja hela spektrat.
  • Anonym (israel)
    Anonym (israel) skrev 2021-10-13 21:11:04 följande:
    Förövrigt tror jag inte för en sekund att du är Jude.
    Så Ts, var är du, hallå, fan vilket hatande svin du är, lämna Judarna ifred, hur stör det dig.

    Fy för dig, men du får ta det med Gud.
  • Anonym (israel)
    Anonym (sådär) skrev 2021-10-14 11:07:50 följande:
    Ditt hat mot all som är "vänster" talar sitt tydliga språk. De enda som resonerar så är folk långt ut på högerkanten. Att förfasa sig över extremism hos människor från mellanöstern men totalt ignonera den inhemska extremismen hos etniska svenskar är oxå ganska typiskt för högerextremister.

    Givetvis ser ju högerextremister inte sig själva som extremister. Inga extremister oavsett sort ser ju sig själva som extremister. Alla ser sig själva som kämpar för sanningen och allt som är rätt och riktigt.
    Ja, det hatet är tydligare än själva "låtsasämnet", förintelsen.

    Otroligt.
  • Anonym (israel)

    Vet inte ens varför någon tar någon som helst hänsyn till dess inavlade,,kvinnohatande, medeltidsidioter (araber, muslimer).

    De har försökt erövra världen Gud vet hur många gånger, och misslyckats varje gång, det enda de sprider är hat och ingenting av det de gör har med Gud att göra, så trött på dem och deras idioti, så kanske en konferens kan påminna om det vad vet jag.

  • Anonym (israel)
    Anonym (sådär) skrev 2021-10-14 15:27:27 följande:
    Tja israelernas agerande mot sina grannar är iof inte så mycket mer upplyst. Vad de pysslat med i palestina i decennier är ju allt annat än civiliserat.

    Nja, jag tror att europeer och katoliker varit betydligt flitigare på att försöka erövra världen än araber. Araber försökte inta europa men kom inte längre än typ spaninen, portugal, södra italien och balkan. Jämför det med bitternas kolonisering i Afrika och Amerika?

    Ska vi räkna i antal människor man tatt död på så ligger nog europeer återigen i täten. Slakten av den inhemska befolkningen i Amerika räknas väl fortfarande till det största massmordet genom tiderna? Hur många tog man tex död på i första och andra världskriget?
    Ser du inte vad som händer i Europa, vill du leva så här, med det hatet dessa människor känner inför vår kultur, levnadssätt, hatet mot kvinnor, och det finns tydligen ingen bättre plan från dessa människor, det finns inget alternativ, förutom, typ männen ska få umgås med varandra hela tiden, dricka kaffe, komma hem äta, inte jobba, snacka skit, inte uppfostra sina barn, ligga ibland, med vem de vill.

    Varför försvarar du det.
  • Anonym (israel)
    Anonym (sådär) skrev 2021-10-14 17:08:47 följande:
    Jag ser vad som händer i Europa, men jag håller inte nödvändigtvis med i din tolkning av det, ja det finns radikala muslimer men det finns minst dubbelt så många fromma muslimer som lever och bidrar till samhället precis som alla andra medborgare. Jag ser många muslimer som jobbar som läkare, vårdpersonal, poliser, etc, etc och räddar liv varje dag. Jag ser muslimer inom forskning, it, ekonomi, varför skulle de vara sämre än andra pga sin tro?

    Ja det finns fanatiska muslimer som uppfostrar sina barn strikt religiöst. men det finns lika många muslimer som inte alls är radikala och även om de ofta uppfostrar sina barn som muslimer  precis som alla religiösa människor gör så är de fria att välja vilken partner de vill. Jag har flera vänner och bekanta som är gifta med muslimska tjejer som är uppväxta här. Samtliga är väldigt välutbildade, intelligenta och faktiskt jävligt trevliga och betydligt bättre än många etniska svenska stolpskott jag dejtat.

    Tar i försvar är ju lite lätt hysteriskt. Beror på vad du menar att jag tar i försvar. Om du menar muslimer som sköter sig och bidrar som alla andra så ja absolut, om du menar radikala islamister så nej. Jag försöker hålla en mer objektiv synsätt

    Varför drar du alla muslimer över en kant? Ingen religion i världen har människor som tänker och agerar exakt likadant, inte kristna heller. Varför skulle islam vara ett undantag?
    Lycka till.
     Du som så många andra förstår inte, ni förstår ingenting.
     Min pappa var utvald att bli Imam, så jag vet mer än du, men gör som ni gör, vet bäst.
  • Anonym (israel)
    Ess skrev 2021-10-14 19:21:07 följande:

    Skrämmande att våra skattepengar ska gå till sån skit. Arrangörerna kunde gott betalt från egen ficka.


    Har hört att boken min kamp är intressant, kanske nåt för dig.
  • Anonym (israel)
    Anonym (sådär) skrev 2021-10-15 14:37:40 följande:
    Och din pappa och du representerar såklart alla människor på planeten?
    Ja, självklart, du har inte annat du vill fråga baserat på vad jag berättar, det säger allt.
Svar på tråden Forintelsekonferens i Malmö