• Tecum

    Forintelsekonferens i Malmö

    Anonym (TS) skrev 2021-10-13 21:04:56 följande:
    Okunnighet och dumhet? Så du är vänster alltså. Som tycker det är ok att förneka brotten som begås till vardags mot judar i malmö och som blundar för alla de värre brott som begåtts än nazityskland.

    Malmö behöver inte en "förintelsekonferens" det är inte Hitlers spöke som vi är rädda för när vi går genom staden med en davidsstjärna runt halsen. När ungdomar klottrar "död åt judarna" på kulturhuset och det inte kallas hatbrott! När äldre bekanta som bott i Sverige i 70 år blir hotade och spottade på medan någon nysvensk säger att de ska ut ur "deras" land.
    Det behövs stöd för alla de människor som utsätts för brott i sitt vardagsliv pga av en drös importerade människor som hatar oss bara för att vi fick en bit land utav världsledarna efter åratal av hot kränkningar och våldsdåd. 
    En jävla konferens som diskuterar ett parti som inte existerat sedan 40talet och babblar om saker alla redan hört och folk slutat lyssna på för länge sedan. Med polishelikoptrar och krypskyttar som sedan försvinner så fort statsministern åker hem och fortsätter blunda för problemen.
    Du har delvis rätt, den allestädes närvarande vardagliga antisemitismen är ett mycket värre problem än att vissa idioter förnekar Förintelsen. Men det hänger ändå ihop, genom att förneka eller betvivla Förintelsen relativiserar de dagens antisemitism genom att antyda att den inte finns.

    Att ha konferensen i Malmö är helt rätt, det är antisemitismens starkaste fäste i Sverige samtidigt som där finns en stor judisk grupp och många muslimska invandrare. En tydlig pekpinne mot den muslimska antisemitismen, vilket inte är en dag för tidigt!

    Den kommunistiska judeförföljelsen förtigs inte, det har skrivits och skrivs mycket om den. T ex har förläggaren Dorothea Bromberg berättat om hur hennes familj tvingades fly från Polen på 70-talet. Behandlingen av judar då påminde om pogromer från längre tillbaka i tiden. När makthavare eller media vill ha syndabockar ligger judarna fortfarande illa till, det behöver vi ständigt påminnas om. 
Svar på tråden Forintelsekonferens i Malmö