Inlägg från: Anonym (knäpp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (knäpp)

    Kvinna! hur ser ni på 30 år gammal man som bor hemma? Kan du dejta en sådan?

    Nej, skulle tänka att "han", ingen man för mig är störd.

  • Anonym (knäpp)
    Anonym (Juggen) skrev 2021-10-13 20:16:13 följande:

    Jag skulle tro att han hade nåt handikapp, antingen fysiskt eller mentalt. Vilket han ju inte kan rå för. Jag skulle dock däremot inte vilja dejta nån som fortfarande är beroende av mamma, handikapp eller ej, det är inte attraktivt. En RIKTIG karl reder sig själv heter det ju och jag är endast attraherad av riktiga karlar. 


    One up.
  • Anonym (knäpp)
    Anonym (Fille) skrev 2021-10-13 18:58:14 följande:
    Det tror jag med. Folk säger "NEJ ALDRIG" tills dagen kommer då de kärar ner sig i en viss person. Då börjar den gamla filosofin plötsligt bli jävligt oviktig. Helt plötsligt från ingenstans. När känslorna tar över så är det en helt annan sak. Tro fan att det är på det viset. Det fanns en tjej som var kär i mig en gång. Hon var nästintill besatt av mig. Tror fan att jag hade kunnat styckmörda hela min familj, och hon hade trots det valt att bli tillsammans med mig. Gillar man någon så försvinner mycket. Det är vetenskapligt bevisat.  
    Ha, ha, du kunde inte vara mer verklighetsfrånvänd ens om du försökte, en snubbe som bor hos mamma, är aggressiv, och hotar med att styckmörda andra, eh hej columbine, och lycka till till dig.

    Du är inte en man, kvinnor vill vara med en man, du kan bli en, men du verkar faktiskt inte intresserad av det, så nej, du kommer inte att få det du vill ha, men du har ju alltid mamma, och dina pengar.
  • Anonym (knäpp)
    elin1989 skrev 2021-10-13 21:01:56 följande:

    Där jag bor (Irland) är det inte alls ansett som speciellt konstigt . Man är inte nödvändigtvis superberoende av sin mamma bara för att man bor hemma.


    Pratar de också om styckmord.
    2
  • Anonym (knäpp)
    elin1989 skrev 2021-10-13 21:24:48 följande:
    Som jag skrev ovan i ett tidigare inlägg så bodde min man gratis hemma men hans föräldrar hade heller ingen hyra eller bolån att betala. Han betalade elräkningen eftersom den hörde ihop med bondgården som han driver (och pappan fortfarande också jobbar på fast han är pensionär) och vissa andra fasta avgifter typ TV-abonnemang. Tvätta gjorde han alltid själv. Laga mat och handla är det alltid hans mamma som har gjort så det är definitivt en life skill han har missat!!
    "life skill", han är en pojke, men om det funkar för dig så dömer jag inte, men kom ihåg, han har varit en pojke i 30 år, ändra det om du kan.
    Han vet inte ens om det själv.
  • Anonym (knäpp)
    hejnina skrev 2021-10-13 22:10:32 följande:

    Eftersom jag själv övervägt att flytta ihop med min mor igen i vuxen ålder så vet jag att det kan finnas olika orsaker till att man bor med föräldrar, så det hade inte varit ett hinder i sig. Men det beror såklart på hur det går till. Du har aldrig testat att bo själv? Mamma tvättar och städar åt dig? Du får all mat serverad? Det skulle hamna på minuslistan.


    Allvarligt, vilka orsaker, att man inte orkar styra upp sitt eget liv, din mamma kommer att göra allt det du räknat upp, det är vad mammor gör.

    Kom ihåg, det kommer att bli ditt liv framåt, du och mamma.
  • Anonym (knäpp)
    hejnina skrev 2021-10-13 22:54:00 följande:
    Mitt liv är väldigt uppstyrt och hade fortsatt vara det även om jag bodde med min mamma :) och eftersom jag är vuxen kan jag ta hand om både tvätt och städ - det delade vi på även när jag bodde hemma som tonåring. Och eftersom jag vet att det hade fungerat väl om jag hade bott med mamma så vet jag att det kan fungera väl. Helt enkelt.
    Bara sättet du pratar om dig själv och din mamma som vi gör ju att man får rysningar.

    Du har all rätt att leva ditt liv som du vill, men man får så obehagliga vibbar av en man som hänger i mammas kjol, så obehagliga.
    Och självklart fungerar det perfekt för dig, du behöver ju inte göra någonting.
    Tro bara inte att du någonsin kommer att få en kvinna med det upplägget, fast det kanske du inte vill ha, mamma kan ju göra lite varm choklad.
  • Anonym (knäpp)
    hejnina skrev 2021-10-14 08:23:19 följande:
    Haha, du verkar ha väldigt starka känslor kring det här. Läsförståelse verkar du inte mycket av dock. Synd!
    Ha, ha, du är rolig.

    Vad är det som är starka känslor när man inser att en man inte vill vara en man, klart man blir förbannad, helt naturligt.
  • Anonym (knäpp)
    Anonym (Fille) skrev 2021-10-14 16:54:53 följande:
    Du har helt utan att överdriva ett namn som passar dig som handen i handsken. 

    Du verkar inte må så bra. Du lider om möjligt inte av en allvarlig psykisk störning? 
    Till skilnad från dig som bor, vill bo, längtar efter att få bo med mamma, jag vet inte.

    Du kommer aldrig att få en kvinna, med ditt upplägg, bara så att du vet.

    Jag är ledsen att mina svar , som inte var det du ville, som du är van vid eftersom din mamma alltid sagt att du är bäst i världen, väckt din ilska, men mamma och du kan säkert ändå ha det mysigt tillsammans.

    Du är ett skämt.
  • Anonym (knäpp)
    Anonym (Fille) skrev 2021-10-14 17:18:48 följande:
    Om du blev kär i en man så hade du högst sannolikt struntat i om han bodde hemma eller inte. Det är vad jag tror. Tänk om han golvade dig med sin personlighet, charm och sina vackra ögon. Tror inte du hade kunnat motstå av den banala anledningen att han bor hemma. Tänk om han har varit anställd i 10 år och han har sparat in 3 miljoner under åren, eller om han pluggar till tandläkare. Ha i åtanke att du dessutom är kär i honom. 

    Du hade inte bangat. Det tror inte jag. Hjärta
    Jag bryr mig inte om sånt som du nämner, men en man är en man, och en man bor inte med sin mamma. Pengar inte så viktigt, karriär, som han vill, men jag vill att han är man.
Svar på tråden Kvinna! hur ser ni på 30 år gammal man som bor hemma? Kan du dejta en sådan?