Inlägg från: Anonym (Jennie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jennie)

    Kvinna! hur ser ni på 30 år gammal man som bor hemma? Kan du dejta en sådan?

    Om mannen är 30 år och har jobbat i många år skulle jag ta för givet att han redan sparat ihop till kontantinsats och köpt lägenhet. Alla vet att bostadskön är så lång och att man inte han sitta och vänta i 15-20 år för att få en hyresrätt. Jag hade även sett ner på en människa som tycker att det är ok att i vuxen ålder snylta på sina föräldrar även om de varit snorrika. Tyvärr TS.

  • Anonym (Jennie)
    elin1989 skrev 2021-10-13 21:24:48 följande:
    Som jag skrev ovan i ett tidigare inlägg så bodde min man gratis hemma men hans föräldrar hade heller ingen hyra eller bolån att betala. Han betalade elräkningen eftersom den hörde ihop med bondgården som han driver (och pappan fortfarande också jobbar på fast han är pensionär) och vissa andra fasta avgifter typ TV-abonnemang. Tvätta gjorde han alltid själv. Laga mat och handla är det alltid hans mamma som har gjort så det är definitivt en life skill han har missat!!
    Lantbruk som familjeägs är en annan sak. Där måste man bo nära om något händer. Det går inte att jämföra.
  • Anonym (Jennie)
    Anonym (Fille) skrev 2021-10-17 18:39:17 följande:
    Nähe och varför inte ens sex?
    Trollar du eller?

    Om han är skitsnygg och har stor kuk, ska du då inte ens vilja ha sex med honom några gånger bara för att han bor hemma? WHAT? Obestämd
    Är du verkligen 30? Din tråd handlar ju om att dejta någon, inte ett ONS. Ska du be dina föräldrar att hålla sig ur vägen när du ska bjuda över dejten? Det finns gott om snygga, välutrustade män som är självständiga och inte beter sig som obstinata tonåringar.
Svar på tråden Kvinna! hur ser ni på 30 år gammal man som bor hemma? Kan du dejta en sådan?