Inlägg från: Anonym (village wisdom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (village wisdom)

    Går det eller inte?

    Ni måste i så fall kunna respektera varandra och ha en omfattande diskussion om hur ni vill leva ert liv ihop- nu och framåt.

    Det funkar ju t.ex. inte om den enda vill låsa in sina döttrar och inte låta dem titta på en kille innan de är 20, och uppmuntra söner till karriär men kvinnor till ett vårdyrke "för så har det alltid varit", medan den andra vill anmäla dem till Teen beauty queen och lägga upp dem med magtröjor och fjäderboa på Insta från 11 års ålder för att bygga influence, om jag drar till med extremer.

    Det är också väldigt tråkigt att inte kunna umgås som par med vänner man har för att den ena misstycker om deras dryckesvanor, åsikter, barnuppfostran eller annat, och bara inte deltar.

    Och det är svinjobbigt att inte bli "godkänd" av sin partners familj, oavsett om det är för att man är blond, icke troende, utlänning, har ett enkelt jobb, har jobbat som eskort eller vad det nu kan vara som inte passar.

    Så det gäller att tänka efter vilka hinder som finns, och om den andra är beredd att jämna vägen för en eller bara kommer att dra ner järnridån och sluta lyssna så snart deras uppfattning om hur saker ska vara utmanas.

Svar på tråden Går det eller inte?