Inlägg från: Anonym (Hjälp!!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp!!)

    Klamydiabrev?!

    Fick hem ett klamydiabrev i veckan. Saken är att jag har en partner sen några år tillbaka, och är den enda jag varit intim med under våra år tillsammans. Brevet är skickat ifrån en annan stad, där varken jag eller min partner bor eller har någon koppling till. Känns långsökt att min partner skulle åkt till en annan stad för att testa sig? Kan brevet blivit felskickat?!

  • Svar på tråden Klamydiabrev?!
  • Anonym (Hjälp!!)
    Anonym (A) skrev 2021-10-15 14:35:00 följande:

    Synd att du inte kan få reda på vem som uppgett ditt namn och det finns många förklaringar. Självklart ska du testa dig i vilket fall. Din partner kan mycket väl ljuga för dig. Det är en lika trovärdig förklaring som nåt annat. Det kan också vara så att hen har varit otrogen med någon som bor i den staden, den personen har testat positivt för klamydia och vet att du kan ha riskerats att smittas.


    Jag och min partner bor ihop, och min partner har inte fått hem någon kallelse, inga samtal eller nummer som kan kopplas till någon mottagning. Jag hoppas bara att detta är ett misstag av mottagningen jag fick brevet ifrån, eller att någon försöker jäklas med mig..
  • Anonym (Hjälp!!)

    såååå, fått svar på testet och det var självklart negativt. men borde jag ringa tillbaka till umo och ifrågasätta brevet? att de kan va felskickat? att personen som namngett mig ljugit? har mått psykiskt dåligt i 2 veckor över detta brev.

Svar på tråden Klamydiabrev?!