• Anonym (KD)

    Varför nätdejtar alla?

    Dr Nail skrev 2021-10-20 21:41:54 följande:
    Kurser? Ska man börja plugga för den grejen? Flytta till Stockholm? Varför skulle någon frisk människa göra det? På ICA?.......okej den funkar väl men sen då? Jo, man går till fkn KROGEN
    Åh, hen är bara sarkastisk över de råd som folk gett honom. Hen gillar inte att få råd. Hen vill bara berätta sin historia.
  • Anonym (KD)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-21 12:51:55 följande:
    Man ska gå utanför sin komfortzon, då träffar man tjejer.
    Nää, man ska förstås stanna i sin komfortzon precis som du gör. Du gör helt rätt. En vacker dag så dyker hon eller han säkert upp där, ska du se, även om det så tar 50 år till. Keep up the good work.
  • Anonym (KD)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-21 18:03:40 följande:
    Och lyssna gärna på nån du känner irl också, om personen vet allt om andra.
    Jag har ju en syster som är sån.
    Hon visste att en yngre tjej inte var intresserad. Det visste inte jag.

    Jag har träffat många tjejer som tyckte att jag var rolig, snäll, lätt att prata med. Nån tyckte jag var söt, charmig, Och så vidare.
    Men för min syster så var det otänkbart att jag kunde ha nåt som en 20 år yngre tjej gillade.
    För tjejer i den åldern vill ha jämnåriga.
    Ja, inte min syster då. Hon är undantaget. Hon ville ha en 20 år äldre man.
    Min syster visste också att jag skulle passa ihop med några av hennes väninnor.
    Jag tyckte inte att vi passade ihop.
    Jag skulle nog ha lyssnat på henne, och gjort som hon tyckte. Då kanske jag hade fått en tjej.
    Snyft.
    Ja verkligen snyft. Så hemskt. Självklart ska du fortsätta som du gör. Heja dig, stå på dig.
  • Anonym (KD)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-21 21:06:32 följande:
    Det var verkligen synd att jag inte lyssnade på min syster som vet vad som är bäst för mig. Hon vet ju faktiskt allt.
    Då hade jag kanske haft ett förhållande nu. Eller åtminstone kunnat sagt att jag haft en flickvän. Då hade jag varit normal.
    Jättebra att du inte lyssnade på din syster. Du gick din egen väg. Och vilken väg sedan!!
  • Anonym (KD)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-21 21:17:57 följande:
    Eller så var det ett misstag. Min syster vet vad hon pratar om. Hon har alltid haft killar. Hon har inte själv behövt ragga upp killarna, men så är det ju för tjejer. Men hon är bättre på sånt här, vet vad tjejer vill ha. Jag borde visa bilder på kvinnan som jag är intresserad av nu. Min syster kan ju avgöra om jag har nån chans där.
    Det är ju bra. Om det är så att jag bara inbillar mig, så kan jag spara lite tid och energi.
    Men ja, såklart är det så. Vi tjejer har killar efter oss hela tiden. Som klasar hänger de efter oss. Man måste vada fram bland alla män som vill ha en.
  • Anonym (KD)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-22 05:15:44 följande:
    Ja.

    Mönstret går igen i kommunikationen på dejtingsidorna. Som tjej har du inga problem med att bli kontaktad det enda som krävs är att du har en sida och gett indikationen att du är tjej. Mer än så behövs faktiskt inte. Inte ens en presentation, det räcker med en profilbild om ens det.


    Killarna mejlar dig i vilket fall, och uppvaktar på alla tänkbara sätt. Klart att tjejerna blir ­förtjusta, vem vill inte bli bekräftad på det sättet?


    Är du kille, å andra sidan, får du ta saken i egna händer. Du kan nämligen inte förvänta dig att tjejerna hör av sig, hur många foton du än har, eller hur välskriven din presentation än må vara.


    Tack snälla KaffeDraken för att du mansplainar för mig som kvinna hur det är att vara kvinna.
  • Anonym (KD)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2021-10-22 17:17:58 följande:

    Jag ser det snarare som att han ger dig sin bild av hur han uppfattar att det är att vara kvinna.


    Ingenstans är tjejerna så passiva och killarna så aktiva


    www.aftonbladet.se/debatt/a/J1lGAm/natdejting...


    Nejdå. Han gör precis som du. Citerar från en debattartikel med en persons åsikter. Både den du och han hänvisar till delas flitigt av män som misslyckats med dejtingvärlden.

    Män och kvinnor har olika typer av utmaningar. Tycker bara att det är ganska förmätet att som man förklara hur det är för kvinnor. Och vice verca.
  • Anonym (KD)
    Anonym (Tolkningsföreträde för kvinnor på FL) skrev 2021-10-22 17:22:37 följande:
    Tillhör du som man inte top 10% är det stendött oavsett bilder/presentation etc. De ENDA mejl du får är från admin, reklam och horor.

    Jag skriv till alla kvinnor i mitt område som matchade eftersom jag inte bara var ute efter någon med fina studiobilder eller finputsad presentation.
    Jättekonstigt det där. Har både vänner, bekanta och kollegor som träffat kvinnor via dejtingsajter och de är sannerligen inte "topp 10" utseendemässigt. Hur förklarar du det?
  • Anonym (KD)
    Anonym (XY) skrev 2021-10-22 17:11:42 följande:

    och jag förstår att du helhjärtat stöder hans version?


    Jag tror att många kvinnor också har det ganska tufft då det är ganska ytligt och mycket som skall klaffa, rätt bilder, rätt text och sedan skall chattandet flyta bra...
    Nej, vissa har nog lättare, andra tuffare.


     


    Ja absolut stöder jag hans version helhjärtat. Jag har förvisso andra erfarenheter själv som kvinna som nätdejtat. Men nu när han berättar hur det funkar för kvinnor, så måste det ju stämma. Och vi har ju dessutom fått en länk till en debattartikel, så om jag inte var det tidigare, än jag nu helt övertygad om att de vet bättre hur det är för kvinnor.
  • Anonym (KD)
    Anonym (Pelle) skrev 2021-10-22 20:45:19 följande:
    De har låga krav på kvinnorna. Det finns alltid en kvinna som ser mindre bra ut än dig själv. Jag ser galet många träsktroll på Tinder och andra nätdejting sidor. De är verkligen i överskott...

    Jag får 10 år äldre tjocka tanter som likar mig. Det är 10 gånger enklare än att få en 10 yngre smal kvinna.
    Jamen se där. Då är det alltså inte "stendött" för alla som inte är topp 10. Ni gör samma som ni anklagar kvinnor för att göra: har för höga krav.
  • Anonym (KD)
    Anonym (Dubbla måttstockar) skrev 2021-10-22 23:11:00 följande:
    Prova att lägga upp en profil som "man" med bra text och bilder så vet du hur osynliga mannen har det. Du kan skicka ett par välformulerade mejl varje dag i flera månader utan ett enda svar trots att jag bor i en av Sveriges större städer. I mitt fall gick det så långt att jag gjorde en felanmälan men det var ju inget tekniskt fel. De enda meddelanden jag fick var från horor och reklam.
    Det positiva var att jag vann en vadslagning med en kvinnlig bekant som påstod att hon kunde fixa en dejt om dagen eftersom jag hade så bra bilder och text så vi bytte konto. Efter  två veckor hade hon kammat noll och jag hade fixat fem dejter varav en fortfarande efter 8 år är sambo med henne.
    Ser ingen anledning att lägga upp en fejkprofil.. Det är mycket enklare att faktiskt öppna öronen istället för att tro att man vet allt om andra könet. Jag fattar att såväl män som kvinnor har utmaningar.

    Men som sagt, ja det förvånar mig att snygga män inte får dejter (tolkar dig som att du är snygg då du skriver att du har så bra bilder?) då jag personligen vet många alldagliga män som lyckas. Och jag ser varenda dag alldagliga män och kvinnor i förhållanden. Som håller hand och är kära. Fattar inte varför en del inte lyckas när andra gör det. Men tror som Pelle skriver att även mäns krav är för höga. Inget fel med det, man får ju själv välja, men man får också ta konsekvenserna och vara ensam. Samma gäller kvinnor.
  • Anonym (KD)
    Anonym (...) skrev 2021-10-23 19:15:35 följande:
    Undrar fortfarande varför. Ni som diskuterar här är ju knappast positiva. Varför fortsätta med något som inte leder någonstans och tom är förnedrande? Både kvinnor och män klagar på att deras självkänsla tagit stryk sedan de började med nätdejting.
    Håller med! Testade en kort period och aldrig igen. Det är en sjuk miljö.
Svar på tråden Varför nätdejtar alla?