Svar på tråden Privat klinik GBG
 • Tor 21 okt 2021 07:46
  2006 visningar
  8 svar
  Inlägg från Dibella Visa alla inlägg
  8
  2006

  Privat klinik GBG

  Först så ett tips är att kontakta SU och säga att ni vill stå på kortvarsel listan som de har, då kan det kanske bli av en månad tidigare ungefär.


  Jag gjorde 2 IVF på Nordic under väntan på SU, tyckte de var bra, men valde dem främst för närheten till mitt jobb. Statistiskt så är Livio och Nordic bra på olika saker. Hoppas ni kommer igång och lyckas på första försöket så ni slipper väntan på SU {#emotions_dlg.flower}

 • Tor 21 okt 2021 13:12
  #3
  C20swb skrev 2021-10-21 11:17:27 följande:
  Tack för svar! Ska kontakta SU

  Okej, vi har varit inställda på Nordic då vi gjorde fertilitetsutredningen på kvinnokliniken intill. Vad är det för olika saker de är bra på menar du?

  Tack!
  Vi gjorde också vår utredning på GKK, så blev ett smidigt val. Jag kikade lite på statistik inför att vi skulle välja klinik och det var att nån klinik hade nån procent mer successrate för ET och den andra för FET osv. minns inte exakt vad och vilken klinik, men minns att jag kände att de egentligen spelade någon roll för vår del, men kanske någon annan som är superinsatt som har en annan åsikt. De flesta kliniker är ju någorlunda jämbördiga kring statistik, priser och bemötande, i slutändan brukar det landa i tillgänglighet och ev. hur snabbt man kan få komma dit.
Svar på tråden Privat klinik GBG
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...