Inlägg från: Anonym (-) |Visa alla inlägg
  • Anonym (-)

    Din åsikt om kvinnor som inte kan få orgasm och de som fejkar.

    Anonym (Trerätters) skrev 2021-10-22 10:25:06 följande:

    Då skulle jag bli jätteledsen och känna mig grundlurad, och börja fundera på skilsmässa om nivån på ärlighet legat så lågt.

    Orgasm är inte allt, men blåsningen skulle kännas rejält


    Buhu då. Stackars lilla man. Är man så lättkränkt så ska man nog inte ha ett förhållande alls.

    Nästan alla kvinnor har fejkat, och många fejkar regelbundet.
  • Anonym (-)
    Anonym (självmål) skrev 2021-10-22 10:56:32 följande:

    Jag tror rätt många män kan hantera det om kvinnan är tydlig.


    Är män helt okapabla till att läsa kroppsspråk eller? Varför ska kvinnor alltid vara så tydliga. Män som surar över att kvinnan inte får orgasm får väl försöka anstränga sig lite och göra så att kvinnan får orgasm.

    Män som inte får kvinnor att komma är inte bra i sängen, men det vägrar de inte och bollar över problemet på kvinnan istället, "kvinnor är ansvariga för sin egen orgasm" buhu buhu osv...
  • Anonym (-)
    Anonym (-) skrev 2021-10-22 11:06:05 följande:

    Är män helt okapabla till att läsa kroppsspråk eller? Varför ska kvinnor alltid vara så tydliga. Män som surar över att kvinnan inte får orgasm får väl försöka anstränga sig lite och göra så att kvinnan får orgasm.

    Män som inte får kvinnor att komma är inte bra i sängen, men det vägrar de inte och bollar över problemet på kvinnan istället, "kvinnor är ansvariga för sin egen orgasm" buhu buhu osv...


    Vägrar de inse*
  • Anonym (-)
    BAAM skrev 2021-10-22 11:50:00 följande:

    jag skiter fullständigt om en tjej inte kan få orgasm eller inte. MEN ljuga en rakt upp i ansiktet till den som älskar dig mest och fejka när man ligger så nära varandra. Vilka äckliga människor. 


    Ja jisses så farligt att fejka en orgasm, kvinnor är så falska, buhu buhu.

    Du har aldrig funderat på att de kanske fejkat för husfridens skull och för att slippa höra myten att kvinnor som inte får orgasm är dåliga i sängen?

    Inte så konstigt att så många kvinnor fejkar när män resonerar som du!
  • Anonym (-)
    Anonym (nja) skrev 2021-10-22 11:29:04 följande:

    Men kvinnor måste också kunna kommunicera om hur de fungerar i sängen och inte förvänta sig att männen ska vara tankeläsare.


    Och allt ska i vanlig ordning läggas på kvinnan. Varför kan inte mannen kommunicera och anstränga sig lite om det är så viktigt att kvinnan får orgasm? Och snälla, nämn inte att "kvinnor ansvarar för sin egen orgasm" den har vi hört många gånger. Många är vi som är trötta på att problem ALLTID bollas över på kvinnan. Kvinnan ska alltid lösa problem, kommunicera och ja, you name it...
  • Anonym (-)
    Anonym (nja) skrev 2021-10-22 12:19:08 följande:

    Jag har förstått det som att det inte enbart är vaginal penetration som avses utan sex i allmänhet, däribland oralsex.


    Många män förväntar sig att kvinnor ska få orgasm enbart genom penetrerande sex. De tror att verkligheten är som en porrfilm (då ju alla kvinnor fejkar orgasm och stön)

    Dessa män brukar inte vara intresserade av att ge kvinnor oralsex, men själva förväntar de sig att få, för "kvinnor får ansvara för sin egen orgasm" och kvinnor som inte får orgasm är "dåliga I sängen".

    Det verkar som ts m.fl män i tråden är en av dessa män eftersom de ständigt upprepar dessa seglivade myter.
  • Anonym (-)

    Ts har beskrivit i ett antal trådar hur han älskar att få oralsex och hur kvinnor bör utföra detta för att mannen ska njuta, samtidigt som han i andra trådar nämner "kvinnor ansvarar för sin egen orgasm" och ger rådet till kvinnor att själva fixa sin orgasm.

    Detta säger mycket om honom.

  • Anonym (-)
    Anonym (She) skrev 2021-10-22 12:35:55 följande:

    Fast vad betyder ens det? Att själv fixa sin orgasm? Man är ju två? Jag kan absolut fixa min egen orgasm, men jag förväntar mig hans engagemang och att han hör mina signaler och hur jag vill ha honom. Gills det?


    Han och flera andra män menade att mannen ska bara ligga och ta emot njutning och slippa engagera sig för att kvinnan ska komma under sexet, det får hon fixa själv. Samtidigt som de förväntar sig att kvinnor ska tillfredsställa mannen under sexet och fixa hans orgasm.

    En sådan unken kvinnosyn hör hemma på 1800-talet.
  • Anonym (-)
    BAAM skrev 2021-10-22 13:17:48 följande:

    Jag tycker kvinnor är falska som ligger där och fejkar och spela allan framför sin man. Kan du inte vara vuxen och säga som det är istället för var rädd för en myt. är du en tonåring så förstår jag  


    Varför anstränger sig inte mannen för att hon ska komma då?

    Säger kvinnor att de inte kan få orgasm så får de ofta höra att de är dåliga i sängen osv osv. Och vet du vad? Problemet ligger hos ER män, inte kvinnor. Börja inse att livet inte ser ut som en porrfilm, eller ansträng dit lite och försök ge kvinnan orgasm istället för att bli kränkt över att kvinnor fejkar orgasm.
  • Anonym (-)
    Anonym (Trerätters) skrev 2021-10-22 13:33:56 följande:

    Vilken attityd...

    Om ärlighet inte är värt något för dig så förstår jag om du fejkar, du kanske tycker det löser problemet, men i själva verket sumpar du det för dina medkvinnor. Var ärlig så pojkarna/männen du träffar kan lära sig nåt istället.

    Mvh

    Lyckligt gift med ett bra sexliv där båda oftast kommer då vi varit ärliga med vad vi gillar och behöver.


    Jag pratar inte specifikt om mig nu, utan kvinnor i allmänhet.

    Jag berättar alltid hur jag vill ha det, eftersom män tydligen är helt inkapabla till att läsa kroppsspråk..

    Har även jag fått höra "kan du inte stöna lite", klart som fasen att man fejkstönar då. Om jag låtit bli att stöna är jag "dålig i sängen", får jag inte orgasm så var sexet "värdelöst" eftersom män blir kränkta då och vägrar inse att problemet faktiskt ligger hos dem, DE är dåliga i sängen, därav inget stön eller riktig orgasm.

    Problemen ska alltid alltid läggas på kvinnan. Dags för män att sluta skuldbelägga kvinnor för att de inte lyckas tillfredsställa kvinnor. De bör även lära sig mer om kvinnokroppen.
Svar på tråden Din åsikt om kvinnor som inte kan få orgasm och de som fejkar.