Inlägg från: KittyK80 |Visa alla inlägg
  • KittyK80

    Vad blir snyggast?

    Gillar du mintgrönt? Det är ju en minst sagt svår färg i inredning. Om det inte är din favoritfärg hade jag tänkt om med luckorna. Hade heller inte valt organgea eller mintgröna gardiner. Känns som 70-talsfärger.

  • KittyK80
    Carlzzon85 skrev 2021-10-24 16:44:52 följande:
    Är väll ingen favoritfärg, men det är nyproduktion och ganska snyggt med betongen och det ljusa trägolvet. Har inga planer på att byta luckor så jag får inreda kring dem.

    På bilderna ser det nog sämre ut än i verkligheten. För man får inte alls 70 tals känsla nör man i lägenheten, tvärtom känns den modern men klassisk på något sätt.

    Har du några tips på färger som funkar bra i den lägenheten?
    Jag förstår! Det var mest de orangea gardinerna som fick mig att känna 70-tal tror jag. Men jag hade nog inte tagit in mer mintgrönt eller andra färgglada färger som orange på stora saker, som gardiner och soffor. Detaljer som någon kudde eller så kan nog däremot blir fint. Hade nog valt de ljusa gardinerna och "betongsoffan". Jag tror att du är helt rätt ute med vad som passar med mintgrönt. Tittade runt och det verkar vara mycket vitt och orange.

    Tycker att de hade lyckats ganska fint här: www.hemnet.se/artiklar/inredning-inspiration/2017/03/20/accentfarger-sa-lyckas-du-med-fargsattningen-hemma
Svar på tråden Vad blir snyggast?