Inlägg från: Anonym (Kemiskt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kemiskt)

    Kemi kollegor

    Tusende tråden på temat såklart men.

    Har sjuk attraktion till kollega och tror han känner samma.

    Idag satt vi bredvid varandra och han flera gånger rörde mig , mitt lår med sin hand min fot med sin fot. Det fanns ingen anledning för honom att göra det, det var inte trångt och vi var ensamma. Det är inte första gången med honom som det händer men idag var det extremt. Det har sas trappats upp och jag vet inte hur jag ska ta det vidare. Kändes nästan uppenbart hans intention.

    Vill verkligen ligga med honom. Svårt att låta bli men borde verkligen skärpa mig (är ju inte lämpligt alls). Hur ska jag bemöta det här. Låtsas som ingenting?

  • Svar på tråden Kemi kollegor
  • Anonym (Kemiskt)
    Nutid skrev 2021-10-26 20:57:28 följande:

    Är ni båda singlar?


    Visst
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (Nej) skrev 2021-10-26 21:01:52 följande:

    Låt. Bli. Det där har alla möjligheter att gå åt skogen och då blir det väldigt jobbigt att ses varje dag.


    Jo precis så är det. Men den här attraktionen blir bara större o större verkar det som.
  • Anonym (Kemiskt)
    Tecum skrev 2021-10-26 21:15:06 följande:

    Om ni bägge är singlar, vad är problemet? Arbetet är ett av de vanligaste ställena där man träffar sin blivande partner. Bara kör på!


    Det kan ju bli en lång rad problem oavsett om man ör singel eller inte tänker jag
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-27 05:06:57 följande:

    Beror på vem man frågar. Jag var kär i en yngre tjej. Båda var singlar. Det var ändå fel tyckte dom flesta.

    Finns en annan aktuell tråd om jobbflirtar och där tycker dom flesta att man inte bör ha en flirt på jobbet. I synnerhet så ska inte mannen ta initiativet.


    Familjelivs medlemmar är oerhört moralistiska och dömande många gånger. Jag undrar många gånger över deras liv, aldrig misstag eller risker bara perfektion och noga övervägda beslut.
  • Anonym (Kemiskt)

    Sen kan det ju vara inbillning såklart

    Att han inte är intresserad och att jag missuppfattat

    Funderar på att ta upp saken med honom och då konkret det här med att vara nära och ?råka ta på? saken.

    Nånting i stil med att jag förstår att han inte är intresserad men att det lätt kan misstolkas av andra och att han kanske ska tänka på det gentemot andra för att undvika missförstånd. Andra saker är ju inte så konkreta att beskriva som blickar nm nen rörandet är ju rätt tydligt. Om han inte är medveten om att han gör så så bör man ju berätta det för honom? Eller hur?

    Känns lite läskigt, han är trots allt nära kollega.

  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (Nisse) skrev 2021-10-27 06:05:04 följande:

    Man ska aldrig lita på en kvinna. Du får köpa grisen i säcken om du vill.


    Ja jag har svårt stt gå ihop att så få medlemmar på ett forum är så felfria ocg aldrig strulat med någon på jobbet, varit otrogen, tappat tålamodet med sina barn osv osv
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (Flirt) skrev 2021-10-27 07:09:59 följande:

    Men jag fattar inte. Trodde du också var intresserad? Då frågar man väl inte sådär? Det låter väldigt anti.


    Jo det är jag men jag ksn ju ha missuppfattat det hela och inbillar mig
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-27 10:28:56 följande:

    Dom kan också läsa andras signaler, för det har normala och sociala människor lärt sig. I synnerhet män har lärt sig det, att läsa kvinnors signaler.


    Det är överlag svårt att tolka signaler kring attraktion men i många fall får man anblick magkänslan. Men den egna förälskelsen eller attraktionen kan ju ställa till det så man ser vad man vill se. När det gäller situationen på jobb är det ju rätt riskabelt att berätta hur man känner osv. Kan ju bli oerhört pinsamt om allt var ett missförstånd. Därför väntar man och plågas av ovisshet och tvivel fram och tillbaka
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (gör det inte så komplicerat) skrev 2021-10-27 11:20:17 följande:

    Ja så kan du ju säga om du vill skrämma bort honom! Vad är problemet!? Ni är båda singlar och ni sitter nära och nuddar varandra. Klart att ni båda är intresserade, annars hade ju en av er flyttat på sig. Det är bara att se vart det leder utan att övertänka. I absolut värsta fall blir det knepig stämning på jobbet, men då får du väl ta det då. Enda anledning att låta bli är om du befinner dig på en arbetsplats som är den enda i sitt slag och din enda möjlighet att göra den karriär du vill.


    Jaha och hur ska jag ta det vidare på ett snyggt sätt då
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-27 11:40:24 följande:

    Ja, tycker jag också. Dom flesta i mina trådar tycker inte det svårt.

    Jag trodde att den yngre tjejen var intresserad, men jag visste inte. Jag tror det fanns ögonblick då hon kände nåt för mig. Dom flesta här "visste".

    Min syster också. Som var förmäten nog att säga det tvärsäkert 

    Jag vågade inte fråga så länge vi jobbade ihop. Jag tror att det är bättre så, att mannen inte tar initiativ med en kollega. En kvinna kan däremot göra det.


    Nä jag förstår att du inte vågade

    Ja jag har oxå läst nånstans att det är rekommenderat att kvinnan tar initiativet (särskilt efter metoo tänker jag). Kan ju bli problem för mannen kanske annars.
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (Go for it!) skrev 2021-10-27 11:38:20 följande:

    Alltså, vet inte vilken situation eller ålder du är i, men jag har så sällan blivit kär så jag hade föreslagit att ses utanför jobbet och samtidigt börjat titta lite smått efter ett annat jobb.

    För mig som har bra arbetsmarknad är intressanta män väsentligt mer sällsynta än intressanta jobb.


    Jag har ett vikariat men jag känner att jag gärna vill vara kvar. Men ja jag har goda chanser att få annat jobb och har en bred kompetens som gör mig attraktiv.

    Jag vet ju inte i nuläget om han är intresserad mer än de signaler jag nämnt. Skulle behöva bli lite säkrare
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (Go for it!) skrev 2021-10-27 12:56:18 följande:

    Ta det lite piano och se vad det utvecklas till?


    Ja nen det låter rimligt att göra så
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (Micke) skrev 2021-10-27 15:12:34 följande:

    ""Idag satt vi bredvid varandra och han flera gånger rörde mig , mitt lår med sin hand min fot med sin fot. Det fanns ingen anledning för honom att göra det, det var inte trångt och vi var ensamma. Det är inte första gången med honom som det händer men idag var det extremt. Det har sas trappats upp och jag vet inte hur jag ska ta det vidare""

    Ta denna text och skicka till din chef så är han avskedad inom 24 timmar.

    Ingen skall behöva stå ut med detta på sin arbetsplats år 2021. Inte OK.

    ANMÄL !


    Tycker du att det är trakasserier? Jo jag tänkte tanken igår att hade jag inte varit intresserad så kan det nog ha räknats som det. Lite gränsfall. Men ja rent teoretiskt är nog att nudda någons lår med handen några sekunder samt att trycka benet mot benet osv kanske det.

    Känner inte att jag är där att jag ska anmäla honom för det. Jag har trots allt troligtvis sänt ut en hel del signaler är jag säker på
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-27 16:04:25 följande:

    En tjej kan göra sånt tycker jag, men inte en man. Jag jobbade ofta själv med tjejen jag var kär i, och jag skulle aldrig ha gjort nåt sånt. Det var lättsamt mellan oss, och vi småretades och pratade mycket. Hon kände sig trygg med mig.

    Jag tycker att en man ska vara så mot en tjej han jobbar nära med.

    Det är vad jag tycker.


    Det du beskriver är det som vi oxå gör. Vi gillar att vara tillsammans och tiden flyger iväg och vi har svårt att skiljas åt.

    Jag har visserligen suttit nära honom osv och visst har det hänt att jag råkat nudda handen eller foten på honom. Men igår var väldigt mycket. Det håller jag med om. Men svårt att veta om det var med meningen. Han kan ju alltid säga att det var en olycka
  • Anonym (Kemiskt)
    Tecum skrev 2021-10-27 16:44:34 följande:

    Det kan alltid bli problem, men om man är så försiktig att man måste ha 100% garantier jämt är det lika bra att vara singel.

    Detta som påstås att man ska undvika att bli ihop med någon på jobbet är rent nonsens. De som skriver så gör det för att de är rädda att deras partner ska träffa någon där... För faktum är att väldigt många har träffat sin livskamrat genom jobbet! Visst kan det blir problem och konflikter, men det får man ta. Äkta kärlek växer inte på trän, det gäller att fånga tillfället när det dyker upp.


    Ja så är det nog men jag tycker det är mer och mer ovanligt. Folk är överlag väldigt proffsiga på jobbet.
  • Anonym (Kemiskt)
    Linnie skrev 2021-10-27 18:52:44 följande:

    Nej.. det kan nog vara svårt för vem som helst att läsa andras signaler, när det kommer till kärlek, inviter, intresse för annan person. Speciellt i situationer som på arbetet där man inte kan vara lika öppen.

    Man kan aldrig lära sej att läsa alla kvinnors eller mäns signaler eftersom alla "signalerar" olika men med vissa likheter.. Det är nog när man tror att man kan det som man misstar trevlighet för ett eventuellt intresse.

    Har hänt flera gånger att män tror att jag är intresserad. Har oftast aldrig haft en tanke på det och blir nästan lite chockad av att någon tror att jag sänder ut sådana signaler när jag bara är trevlig..

    Men i ts fall känns det solklart att han är intresserad. Annars hade han väl inte sökt dina fötter under bordet? Råkar man nudda någons fot under bordet när inget intresse finns så ursäktar man sej nog oftast och drar undan foten till ett läge där det inte råkar hända igen, eller drar undan foten utan att ursäkta sej. Eller säger nåt, typ; va? Är det här din fot? (och petar på den med tån) Trodde det var en råtta eller nåt.


    Ja det var för mycket tillfälligheter faktiskt eftersom det hände flera gånger. Vi satt bredvid varandra på ett teamsmöte.

    Det är inte vanligt att man råkar nudda folk flera gånger överlag. Men rent teoretiskt kan han ju ha varit så fokuserad att han inte tänkte på det hela. Var jäkligt svårt för mig att koncentrera mig under mötet iaf
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2021-10-27 20:39:48 följande:

    Ja, det är konstaterat att män har svårt att fatta när en kvinna är intresserad. Förutom här på Familjeliv. 

    Här är det normala och sociala män har lärt sig att läsa kvinnors signaler, som gäller.

    Jag har länkat till flera artiklar om ämnet tidigare, men jag hade fel. Dom som skrev artiklarna hade också fel. Undersökningarna också.

    Sen så är det vanligt att män inbillar sig intresse. Och många kvinnor är trötta på att dom inte kan vara glada, sociala och trevliga, utan att mannen börjar tro saker.

    Återigen så hade jag fel när jag skrev det här i tidigare trådar.

    Enligt dom flesta på forumet så är majoriteten av kvinnor likadana. Så det är inte alls svårt att veta, och läsa av en kvinnas signaler.

    Om man är normal.


    Folk på forumet kan vara oerhört dömande. Släpp dem de bara vill vara elaka.
  • Anonym (Kemiskt)
    Anonym (kvinna) skrev 2021-10-28 16:49:53 följande:

    Äsch sätt på kollegan bara. Gör det på jobbet t o m. Ger lite extra spänning.

    Vet inte hur många kollegor jag legat med genom åren, har aldrig blivit ens lite skum stämning efteråt.


    Ja funderar på det haha

    Hur har du vågat få till det? Så himlar spännande låter det! Berätta gärna
Svar på tråden Kemi kollegor