Inlägg från: Anonym (Bizz) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bizz)

    Legat med få?

    Anonym (Hanna) skrev 2021-11-29 17:21:32 följande:

    Vandraren80: Går visst inte alls att citera inlägg idag av någon anledning.

    Ja men då vet du vad du har att vänta eig. Någon gång bör det ju komma.

    Ja, på efterhand är det faktiskt väldigt roligt, speciellt som jag började tjuta direkt efter 12-slaget. Då var liksom livet över.

    Tänker också så, han sa att det var en ny psykolog så han fick ge det tid men ingen aning vad som hände sedan. Ofta är det ju när terapin börjar ta på en som man har lust att skicka psykologen åt fanders. Och i hans fall är ju allt så väldigt känsligt. Jag vet faktiskt inte varför han valde att berätta för mig. Och jag frågade inget större om det.

    Ja, hans reaktion där är helt bisarr. Vet inte vad han har för erfarenheter men han har ett ex och vad jag förstår så tycker han fortfarande att hon är en trevlig människa. Såpass att han tar en fika med henne ibland. Så jag antar att hon inte band fast honom i hemmet heller. Eller så hade han bara en sådan dag. Han verkar ju ha såna? där allt bara blir svart och allt skall tolkas som värsta tänkbara. Även på små nätkompisar man leker lekar med ;)

    Ja, det är väl lite så även jag ser dem. Otroligt bittra och som du skriver? väldigt duktiga på att vara rediga och framföra hur duktiga de är, även om de bara städat en toalett. Tyvärr skapar det ju en känsla hos mig att vara felfri och det är rätt stressigt. Tror också det är ren bitterhet, de är gamla, vill inte vara kvar och har alltid gjort på samma sätt? de vill inte vara kvar men orkar inte söka nåt annat eller lära om.

    Jag skulle om jag får gissa fritt att det är mycket pga all information vi är så otroligt stressade idag. Livet kräver nästan att vi är uppkopplande 24/7 för att inte missa något. För inte så länge sedan var man ju tvungen att logga in på datorn och kunde mer planera sin tid. Men den nya tidens mobiler så är displayen full i aviseringar bara vi kollar klockan på den. Och det är inte helt lätt att inte titta? och vips är man inne något.

    Ja nu måste bannemej autografskrivningen starta? jag ser dock att du verkar ha tagit över mina fans? medan jag stod och kokade kaniner ;)


    Tänk om han skulle hitta din tråd med alla spekulationer... bara tänk.
  • Anonym (Bizz)
    Anonym (Hanna) skrev 2021-11-29 17:58:19 följande:

    Anonym (Bizz)

    Ja, tänk dig? då skulle fansen här få en orgasm som ljöd från Ystad till Haparanda.


    Fansen?
Svar på tråden Legat med få?