Inlägg från: Tusselina |Visa alla inlägg
  • Tusselina

    Svårt att hitta storleken XS på kläder för kvinnor i medelåldern

    karin44 skrev 2021-11-02 11:02:16 följande:
    Precis borde inte vara så svårt att ta fram fler storlekar för nät handlare som Shein.se där jag hittade flera saker som jag skulle kunna tänka mig till min vän till halloween. Men när jag klickade i filtret XS och fick ett svar istället för 300 när jag sökte på "cosplay" så blev jag riktigt förvånad. Blev så tydligt då att utbudet är betydligt mindre för XS och obefintligt för XXS. Har hela världens befolkning börjat bli feta nu så ingen som har XS längre. 

    Måste finnas en marknad. Så måste vara något annat som ligger bakom. Tänker i Asien måste det finnas många korta som också handlar någonstans. Är det så att alla små modellerna skickas till Asien?
    Vet att beställer du från asiatiska handlare så är generellt en "XS" mindre i faktiskt storlek så att göra en generell filtrering behöver inte betyda så mycket, du måste kolla varje affärs/märkes mått tabell. Cosplay kläder kan du garanterat hitta små

    Vet jag kikat på specialkläder i annat sammanhang med asiatiskt ursprung där måtten motsvarande en svensk 40 är XXL och det är räknat på enkelstorlekar så deras "S" var alltså motsvarande 32. 

    Knappast inte så att de "små modellerna skickas till asien" - då de flesta tillverkas där redan från början, de beställs bara inte till hela världen om det inte finns en efterfrågan, att hålla lager och sortiment är dyrt. 
Svar på tråden Svårt att hitta storleken XS på kläder för kvinnor i medelåldern