• Thu 4 Nov 2021 23:20
  26221 visningar
  147 svar
  147
  26221

  Ruvare november 2021

  Jag ansluter här också! Jag hade återföring i söndags så är på ruvardag 4 idag torsdag. Fick testdag nästa söndag, 14/11 men tror inte jag kommer kunna hålla mig tills dess? gjorde återföring i naturlig cykel efter totalfrys i september.

  Spännande att följas åt och höra om symptom osv, jag känner inget direkt, haft lite molande känsla men det kan ju också vara Lutinus.

 • Fri 5 Nov 2021 06:54
  #21
  Znickers skrev 2021-11-04 23:54:41 följande:

  Så spännande. Söndag nästa vecka är så lång tid. Jag förstår dig. När tänkte du testa isåfall?

  Jag har testdag torsdag nästa vecka men vet inte om jag klarar av att vänta. Men vill så gärna hålla mig och isåfall invänta mensen. Den där blanka stickan gör mig mer besviken än när jag ser blodet. Det är säkert olika för alla men, känslan av att pulsen ökar så snabbt under dem sekunderna när man väntar på resultatet och sedan antiklimaxet ihop med besvikelsen när man ser att det inte är ett plus :( usch!

  Fick du totalfrys pga överstimulering?


  Jag fick totalfrys för att kliniken sa att man mer och mer gör så nu, så kroppen får lov att återhämta sig emellan.

  Jag tänker att man borde kunna börja testa en vecka innan och så fortsätta fram tills den riktiga testdagen?har hört många som får plus från dag 7 och framåt. Ju närmare man kommer testdag utan ett plus på stickan ju mer besviken kommer man bli förstås?det är svårt! Testdag på torsdag är ju lite närmre i alla fall ???? Känner du några symtom?
Svar på tråden Ruvare november 2021
Logga in
Bli medlem