• Tyrande

    BIM December 2021

    Hej på er alla! Jag hoppas in i denna tråd och är så himla peppad, jag och min partner har äntligen bestämt oss för att sluta med preventivmedel! Nu är det första försöket nästa månad och första barnet för oss (om ägglossningen kommer igång så ska den vara runt 4:e december enligt min mens-app). Håller tummarna för oss alla!!! 


     


    1/12 loppan483 (28 år, 6e försöket, första barnet)

    3/12 nomina (första försöket, första barnet)

    3/12 solis (36 år första försöket 3:e barnet)

    3/12 madde90 (andra försöket 5:e barnet)

    4/12 Beckizen (femte försöket, första barnet)

    5/12 värmlandsjänta 30 år (femte försöket, andra barnet)

    9/12 Fyyyyran 36 år ( fjärde försöket [andra försöket efter tidigt mf], fjärde barnet)

    9/12 Fyrklöverns 32 år (sjätte försöket, första barnet)

    11/12 Overthetop (sjunde försöket, tredje barnet)


    18/12 Tyrande 30 år (1:a försöket, första barnet)

  • Tyrande

    Idag kom ÄNTLIGEN mensen och med det så kan jag nu ÄNTLIIIIIIGEN sluta med p-piller!!! Som jag har längtat!! Jag har nog aldrig sett fram emot mensen någonsin som jag har gjort under dom senaste veckorna. 


     


    Jag har beställt hem två paket Clearblue Advanced Digital ägglossningstest, då det är första gången jag ska använda/testa denna typ av produkt. Hur lång tid efter mensen har slutat tror ni att jag kan börja med dom? Jag vågar inte helt lita på mens-apparna jag har, då jag har använt p-piller i flera år och har ingen koll alls på hur lång min menscykel är mm. Jag är så förväntansfull och hoppas verkligen på att ägglossningen kommer igång direkt. 

  • Tyrande
    känslobomb skrev 2021-11-16 21:06:53 följande:

    Hej jag hoppar in här!

    Längtar efter syskon är enorm och har varit länge, äntligen har min sambo hakat på känslan av att vilja ha en liten.

    Fick första mensen efter p-piller stopp igår, så hoppas innerligt att det tar sig vid första försöket.

    Jag har aldrig tidigare använd äl test, men funderar på om jag ska göra det nu i med jag gått på p-piller och inte vet hur min cykel är. Vilket skulle ni rekommendera om ni har erfarenhet? Vad är de för skillnad på de olika digitala clearblue?

    Lycka till allihopa och ser fram emot att följa varandra här ????????


    Hej Känsloboll, jag sitter i en liknande situation! Första mensen i samband med att jag slutar med p-piller nu kom tidigare idag, hoppas också så himla mycket på att det ska ta sig vid första försöket! Vilket p-piller har du använt och hur länge har du använt dom? Jag har använt Rosal 28 i 4 år så hoppas kroppen vet vad den gör och att den ställer om sig ganska snabbt. Enligt dom mens-appar jag har så ska min ägglossning vara mellan 27/11-3/12, så jag tänkte börja testa redan från och med den 25/11 tills dess att jag får ett plus. :D 
  • Tyrande
    känslobomb skrev 2021-11-16 22:58:49 följande:
    Ja var gått på zoely men bara några månader.

    Vilka ägglossningstest kommer du använda dig av? Digitala eller såna stickor? :)
    Jag kommer att använda mig av dom avancerade/digitala för att få ett svar svart på vitt om det är positivt eller ej, verkar så svårt med att själv försöka hålla koll på stegringar mm. Du då?
  • Tyrande

    Hej igen, jag behöver lite hjälp och rådfrågning kring ägglossning! Jag testade mig i morse och det blev negativt, jag använder mig utan clear blue advanced ägglossningstest. Nu efter lunch så testade jag igen då jag hade en konstig känsla i magen och ville kolla om det var ägglossningen eller ej, och nu kom helt plötsligt en glad gubbe på stickan! Alltså positivt på ägglossning! Kan det slå om så snabbt???? Vi planerar att mysa till det ikväll samt imorgon bitti, sedan försvinner sambon iväg på jobbresa och är tillbaka på fredagskvällen så om det är positivt på riktigt så måste man ju köra på!Skäms

  • Tyrande

    Förlåt för spam men anledningen till att jag testade igen idag är för att jag känner som små stickande menssmärtor i magen. Kan det vara pga ägglossningen? Kan man verkligen känna av det? Har läst så mycket att man kan och inte kan känna det. 

  • Tyrande
    nomina skrev 2021-11-30 14:07:13 följande:
    Jag har absolut känningar i magen vid äl, inte alls så starka som vid mensvärk, men i samma område.

    Denna gång gick värken aldrig riktigt över och igår plussade jag :)

    Kör på ikväll så håller jag tummarna för att det tar sig!

    Grattis! :D


    Jag har använt p-piller i så många år och slutade med efter senaste mensen så känns helt galet att ägglossningen är igång direkt. Håller tummarna! :) 

  • Tyrande
    Fyyyyran skrev 2021-12-01 12:47:45 följande:

    Hade äl för en vecka sedan. Fick inte till det som vi ville med liggandet. Blev en gång förra lördagen, 20/12 och en gång på tisdagen 23/11. Äl onsdag 24/11eller torsdag 25/11enligt två olika appar. Hade velat ligga mer för att maxa chanserna, men det låser sig för min man. Eller han är inte tillräckligt sugen och tycker synd om sig själv. Jag tycker han är fjantig. Vill inte sura och bråka, men det är svårt kan jag säga när jag blir sjukt frustrerad!

    Får väl se om det tog sig. Bim om 8 dagar 9/12 enligt appar. Funderar på att testa på lördag....Så jag har något att göra under denna seeega väntan, hahaha

    Grattis till alla som plussat <3


    Jag håller tummarna att du plussade trots det! Kolla med din man om ni vill köra att han inte exakt vet när det är dags för ÄL enligt apparna så att han slipper den pressen och oro att "nu måste du komma i henne inom dom närmaste 48 timmarna".
    Jag och min sambo lyckades med mys i lördags och söndags samt igår, med ÄL idag enligt apparna jag har. Skulle också ha velat haft en gång till idag men sambon behövde åka iväg tidigt i morse på en jobbresa och kommer inte tillbaka förrän på fredags kvällen. Förstår verkligen din oro och frustration. <3 Min BIM är runt 18/12 så blir såååå lång väntan suck. Fungerar på att testa mig redan en 15/12 hahahaha
  • Tyrande
    nomina skrev 2021-12-01 19:36:08 följande:

    Fick nyss en brunaktig flytning när jag torkade mig, är på äl+14 och läser att det kan vara en nidblödning eftersom ägget fäster, hoppas verkligen det!

    Strax efter detta ringer min man och säger att han inte kan komma hem till helgen pga jobbet. Jag blir hysteriskt ledsen, hunden trippar iväg med svansen mellan benen.

    När jag samlat mig känner jag mig jättedum och att jag kanske överreagerade...en aning! :')

    Är dock lite orolig för denhär färgade flytningen... :(


    Oj, jag hoppas verkligen att det är en nidblödning! 


    När jag läser på clearblues hemsida kring nidblödningar så låter det som att det kan vara en sådan: se.clearblue.com/graviditet/nidblodning

    Tror och hoppas att allt kommer gå bra <333 

  • Tyrande
    PrincessDalia skrev 2021-12-02 09:48:41 följande:

    Jag körde med clearblues ägglossningstest men fick ingen glad gubbe dagarna runt när ägglossning borde vara. Vi sexade ändå men har inte mycket hopp denna månad tyvärr.. Någon mer som tycker det är svårt att se skillnad på ägglossningsflytning och sperma?


    Vilken dag i menscykeln är du? 
    När jag hade ÄL enligt clearblues så märkte jag ingen skillnad alls på mina flytningar måste jag erkänna. :// 
  • Tyrande
    klasson1999 skrev 2021-12-07 20:23:49 följande:

    Tjejer..

    Fått reda på att jag har cellförändringar och HPV..


    Nej men usch vad tråkigt att höra! Jag hoppas verkligen att det går bra för dig och att ni kan snart fokusera fullt på att bli gravida. Hur kom det hela fram hos hos gyn, var det en rutinundersökning? eller har du haft några symtom som gjorde att du besökte gyn? Stor kram till dig!
  • Tyrande

    Nu när det är första försöker så vet man inte om man känner av sin kropp mycket mer än vanligt eller om man faktiskt har symtom som kan vara graviditet.. Utöver illamående och sura uppstötningar så har jag nu börjat få besvär av spontana näsblödningar som jag aldrig har haft tidigare, vaknade i morse med att kudden hade lite blod på sig. Enligt dom appar jag har så har min BIM flyttas fram till 15/12 (??????). Förstår inte varför hahaha, men bra att man kan testa sig lite tidigare. Jag har köpt hem ett Clearblue ultratidigt graviditetstest men jag vet inte om jag vågar använda det då jag har hört så mycket om falska spökstreck mm.. Annars har jag köpt hem clearblue advanced graviditetstest där man kan se veckor mm så dom kan jag eventuellt testa med på onsdag nästa vecka. 

  • Tyrande
    evelinagra1 skrev 2021-12-10 14:56:45 följande:
    Tror att jag bara det i syne och det syns absolut inte på bild men är det där jag har målat som strecket borde sitta?
    Ser tyvärr inget på bilden men testa imorgon bitti och se om det syns starkare då! Håller tummarna. 
Svar på tråden BIM December 2021