• nomina

    BIM December 2021

    LinneMarie skrev 2021-11-23 18:45:52 följande:

    Ja men precis, nu har vi gjort vad vi kan!

    Idag har jag sprängande huvudvärk, illamående och molvärk. Gravid!! tänker hjärnan. Öh, nej. Hade ägglossning lör-sön någonstans liksom :P

    3 och 6 :)


    Haha samma här, äl för en vecka sen (ons) och tycker jag mår illa på fm, molvärk, kissnödig och lite ömma bröst.

    Tack och lov har jag endel att göra i dagarna framöver, det underlättar tankarna något iallafall :)
  • nomina
    Minmillis skrev 2021-11-24 12:51:29 följande:

    Mitt första ägglossnings test jag tog här om dagen va ganska starkt men inte positivt. Testen där efter har bara blivit svagare o svagare. Översta testet är här om dagen o understa idag. Ska man tolka de som att ägglossningen redan varit o att jag inte han få med de på testen bara?


    Det verkar ju så iallafall... kanske började du testa för sent. Hoppas ni gjorde aktiva försök och prickade rätt ändå :)
  • nomina
    madde90 skrev 2021-11-25 19:50:17 följande:

    Lite komiskt. Våra små vet inget om att vi försöker för ett syskon till. Men idag kom min 6 åriga tjej hem från skolan o lånat denna bok. Lite komiskt o kan ju hoppas detta är ett tecken. :) hihi


    Hihi de kanske vet mer än ni anar ;)
  • nomina
    Kelpis skrev 2021-11-26 01:36:41 följande:

    Jag fick positiv ägglossnings test idag!!!!

    3e försöket nu ???? 2 veckors helvete väntar ????


    Spännande! Hoppas ni får till lite mys!

    Jag känner mig lite nere, kör ju med rfsu-stickor och jag har väl fattat fel då det står att man är som mest fertil de kommande två dagarna vid positivt test. Jag testade positivt vid lunch 17/11 och på kvällen hade vi sex, även dagen innan två gånger men inte alls dagsrna efter pos test. Han kom ju i mig den 17e men mycket kom också ut ganska fort, dagen innan fanns det kvar i mig hela natten.

    Jag vet inte hur stor betydelse det har men känner mig bara nere och att vi inte gjorde allt vi kunde samtidigt hade det varit svårt att få till det de två följade dagarna...sorry för mitt gnäll men vaknade så idag.. :/
  • nomina
    svansmamman skrev 2021-11-26 07:15:06 följande:

    Fy inte en kul känsla att vakna till! Att det rinner ut är i sig ingen fara eftersom tillräckligt mycket stannar kvar ändå, så det tycker jag inte att du ska grubbla över. Det låter som att det ändå finns goda chanser med tanke på att ni fick till det som ni gjorde. Nu håller vi bara tummarna att det tagit sig. Försök att inte oroa dig, om än jag vet att det är svårt. Mys med din partner, unna dig något lite extra i helgen och fira första advent tillsammans, förhoppningsvis går tiden liiiite snabbare då! <3


    Ja det var kanske dumt att läsa detta nu, samtidigt så är gjort gjort och det är som du säger inte helt utdömt.

    Tack och lov kommer han hem från jobbvecka idag så mycket mys blir det, helgen går fort, sen börjar den spännande veckan innan bim!

    Tack för pepp!!
  • nomina
    madde90 skrev 2021-11-26 06:54:03 följande:

    Okej tjejer. Snälla håll tummarna. Ska ha mens den 1 december. Igår efter skrivit av mig här va jag tvungen att lugna gärna som sprang iväg.

    Tog ett gravtest igår kväll. Köpt alla mina tester för denna omgång på testlagret. Tog en sticka o den ska tydligen mäta väldigt lågt.

    Men i alla fall inom tiden kunde man skymta något o de syster ännu mer om man lös med ljus under. Ja jag vet att de är tidigt men har aldrig fått så här innan.

    Nu här på morgonen Tog jag ett testa tidigt från testlagret som heter tento - be sure. Fick ett svagt men väldigt synligt streck och absolut inom tiden. Får inte någon bra bild på hur jag ser det. Hade ett vanligt gravtest hemma från apotek hjärtat. Vet inte hur tidigt man kan testa med den i alla fall men tror de eller ej så kom de ett svagt streck på den med.

    Hoppet är ännu mer nu att de kanske flyttat in en lite räka i alla fall. <3


    Oh det låter hoppfullt! Jag har också köpt tent be sure.

    Kommer du testa varje dag nu eller vilar du lite emellan?
  • nomina
    madde90 skrev 2021-11-27 06:23:31 följande:

    Alltså jag sitter o skakar här hemma. Ska åka till jobbet snart men gråter på toan i stället.

    Igår tog jag 3 olika test o alla visade svagt plus.

    Idag gjorde jag detsamma hade ett Tento - to be sure och ett rfsu, alla visade svagt negativt. Köpte mig ett digitalt igår och tänkte jag gör en chansning är ju på äl +11 och fick på gravid 1-2 veckor kan inte tro de. Hoppas detta va munkpepparns verk. :) <3

    Kommer hänga kvar i gruppen för vill se hur det går för er. <3


    Åhh GRATTIS!!! :)
  • nomina
    känslobomb skrev 2021-11-27 12:15:06 följande:

    Har en fråga,

    Vi har haft sex varje/varannan dag sen mensen slutade. Dock hade vi inte sex igår och idag blev det glad gubbe på äl test. Vad jag läser så är de be att ha sex dagen innan äl, känns så typiskt att vi inte hade det igår, men vi hade sex i förgår och idag och ska försöka imorgon också. Minskar risken mycket för att vi inte hade det igår?


    Jag vet inte, men enligt äl-test jag går på så dtår det när positivt äl test rek att ha samlag samma dag + två följande dagar. Jag läste detta i efterhand och vi hade sex dagen innan och samma dag, har bim nästa fredag och känns som jag är som alltid innan mens. Grinig, ömma bröst, molvärk (har dock haft molvärk hela tiden sen äl) så vet inte. Jag hoppas såklart och tänker att chansen kan ändå finnas där, var så längesen jsg vsr gravid sist och då var de inte planerade och upptäckte det senare att jag gravid. Kände inte efter så mycket med andra ord... jag tror dock inte att era chanser är ute bara för att ni inte hade sex igår. Varannan dag ska ge bättre spermakvalite dessutom! Så kör på i två dagar till iallafall om ni har möjlighet :)
  • nomina
    madde90 skrev 2021-11-29 06:17:26 följande:

    Ja absolut grattis :)


    Tack!! Kommer nog vilja ta tester varje dag nu fram till bim iaf :)
Svar på tråden BIM December 2021