• madde90

    BIM December 2021

    Dagarna går väldigt sakta, hur gör ni för att skingra tankarna?

    Hur går det för er som ska ha ägglossning?

  • madde90
    nomina skrev 2021-11-21 13:10:48 följande:

    Vi kom nyss hem från vår bröllopsresa, så jag planerar storstädning och pynta inför advent.

    Har beställt graviditetstester och kanske vågar vi prova nästa söndag.

    Jag har även endel nya avsnitt att se av serier jag följer så det lär bli endel tv-tittande i veckan också.

    Försöka ta mig ut på en längre promenad varje dag, sätta på vinterdäcken... ja, med det plus matlagning, tvätt och hundmys däremellan så tror jag tiden kommer gå undan.

    Redan nu känner jag efter allt för mycket..."oh nu ömmar brösten mycket, men oh jag mår illa..."

    Ja, blir jag inte gravid så säkert skengravid iallafall xD


    Va mysigt har ni haft det bra? Vart var ni?

    Skönt ändå att du kan koppla bort med annat.

    Här har de varit sjukstuga i vanlig ordning, vilket har gjort mig rastlös.

    Dock kom jag på att de är ju advent nästa helg o ja har inte fått upp något. Imorgon jobbar jag natt plus är ja blodgivare så i morgon är de en upptagen dag.

    Får försöka komma på saker att göra. Vet inte vilken dag ja ska börja testa. Känner mig svullen o molande värk som jag haft sedan ägglossning brukar inte känna såhär. Men vi får se.

    Jag är som du känner efter lite för mkt. ;)
  • madde90
    Sofian81 skrev 2021-11-21 15:28:10 följande:

    Hänger på här! Testade negativt med RFSU testa tidigt idag på äl +10, så blir nog inget denna månad. Inväntar mensen så man kan försöka igen. Skulle inte vara så dumt med ett plus runt jul =D Tur att det är jultider, kanske kan man fokusera mindre på äl, temp, tester och graviditet, haha


    Du tror inte du testat lite för tidigt? Behöver ju inte vara helt åt skogen än. Håller tummarna för dig oavsett. <3
  • madde90
    Fyyyyran skrev 2021-11-21 17:52:20 följande:

    Vi har precis gått in i liggvecka här. Samtidigt som jag är dyngförkyld. Håller tummarna att inte mannen också åker dit eftersom han är den som ska prestera, hehe.

    Vi har börjat planera julen. Jag och min man älskar julen så den här tiden är helt underbar tycker vi. Tur att dagarna går fort så väntan inte känns lika lång.


    Härligt :) hoppas han håller dig frisk o du får krya på dig från förkylningen. Va mysigt. Jag älskar julen men inte min man men han har sin orsak till de men han gör trots allt sitt bästa för våra 4 barn. :)
  • madde90
    nomina skrev 2021-11-21 19:07:45 följande:

    I makens hemland, tyvärr mycket restriktioner där men vi har mest varit på landet och hjälp hans farföräldrar och vandrat i bergen.

    Då ligger vi i samma tid med juldekoren :)

    När hade du äl?

    Jag är på äl+4 och tycker att brösten spänner, haft molvärk och lite illamående idag.

    Får dock ofta spända bröst innan mensen så behöver inte alls vara något.

    Varit gravid två gånger tidigare, minns inte riktigt när symptomen kom men minns ömma bröst, molvärk, illamående och extrem trötthet.

    Nåväl, sov i konstig position i veckan + mycket resande i flyg och bil så kan lika väl vara värk pga detta, men jag/vi håller hoppet uppe :)

    Det händer så mycket i december så något kan man nog hitta på alltid!


    Men va mysigt trots att det med alla restriktioner

    Haha okej. Känns som man är sist ute men vet att man inte är ensam. Men hade ett långt samtal med min son idag som precis fyllt 11 år då förra året va de extremt svårt att hålla vid att tomten mm finns, så idag pratade han o ja om de o han blev glad att vi berättade att tomten egentligen inte finns o han vill nu hjälpa till med allt som har med vår lilla nisse som ska flytta in o busa för sina 3 små systrar. :) <3

    Jag fick positivt äl på tisdagen o jag har lärt mig efter denna gång att jag har en kort stegring till att jag har ägglossning. Hade positivt på em och på onsdagsmorgonen hade de börja minska rejält på stegringen men såhär i efterhand förstår jag varför jag får så fruktansvärt ont vid äl. Är jätte dålig på att räkan men är jag på Äl+ 5 då eller?

    Minns inte heller då de är 6 år sen på julafton som jag senaste plussade men då va de brösten som avgjorde att jag testade 2 dagar innan mens. Men nu har jag haft jätte ont i bröst innan mens så vågar inte gå på de
  • madde90
    nomina skrev 2021-11-21 20:14:41 följande:

    Ja då borde du vara på äl+5, en dag före mig.

    Testet var starkt på tisdagen så vi fick till det få, men på onsdagen var det ännu starkare så bi körde igen, torsdag vid 12-tiden var det svagt igen, så vi hoppas på rätt prickade dagar.

    Men ahh samma här, kan väl egentligen inte gå på brösten då de kan bli rejält ömma och svullna innan mens. Åh du har en mysig skara med barn, då kan jag tänka mig att det är många roliga saker med julpyssel man kan göra :)


    Okej tack. Då tänkte jag inte helt fel :)

    Okej om ja förstår ditt rätt så hade du nog ägglossning på onsdag när testet va ännu starkare. Så håller tummarna för er.

    Ja de är nog så, men trots de så skriker typ hjärnan så fort de spänner i brösten. Haha ;)

    Jo de brukar bli en hel del pyssel alla dagar o inte bara vid jul. Har 3 st tjejer som älskar allt med pyssel att göra. Hihi
  • madde90
    Fyrklöverns skrev 2021-11-21 20:33:04 följande:

    Stundtals jobbigt, men försöker tänka rationellt, man har inget val än att låta tiden gå bara. En vacker dag är det vår tur :)

    Tycker ändå att tiden går lite fortare nu när det blir snabbt mörkt och det börjar närma sig juletider. Jobbar mycket nu och har börjat träna flera gånger i veckan. Vi var iväg över helgen och det är vi nästa helg också. Det är lättare när man har massa grejer planerade.

    Är på cykeldag 10 nu och vi börjar intensifiera sexet, så det blir varje dag från och med nu. Börjar med äl-tester imorgon. Börjar kännas lite same-same varje månad men känner mig ändå lugn. Vår tid kommer <3

    Hur går det för dig? Hur känner du dig?


    Det är helt rätt. :) de kommer bli vår tur.

    Önskar jag kunde säga detsamma om att tiden går snabbare nu när de blir mörkt. Men de gör den inte här i alla fall inte just nu då mina små ska ha mediciner var 3e timme. :(

    Gymmet fick jag lägga ner när pandemin för att skydda både mig o mina små som är I riskzonen o får typ panik av allt just nu, speciellt om jag är någonstans där de kan bli mkt folk. :(

    Håller tummarna. Vilka äl tester kör du med??

    Jag är på ÄL +5 o tycker allt går sakta o känns skit typ. Har haft molande små värk konstant efter äl denna gång vilket jag inte hade förra cykel, är dock mkt mer trött denna gång.
  • madde90
    Fyyyyran skrev 2021-11-21 21:18:28 följande:

    Oj, vad jobbigt för honom! Men fint att han gör det fint för era barn :). Vad är det för ålder på era barn? Våra är 16, 14 och 6 år. Längtar så efter ett till barn. Bara det kunde ta sig någongång....

    Tack, jag hoppas jag snart är på benen igen. Även om jag har läst att man har lättare att bli gravid om man är sjuk. Något om att immunförsvaret ligger nere och att kroppen är mer mottaglig. Ingen aning om det stämmer, men håller tummarna :).

    Hur mår du? Tänkte du börja testa tidigt eller försöka hålla dig?


    Våra barn är 11, 8, 6 o 5 år. Mellan dom små tjejerna är de endast 14 månader emellan men dom är så sammansvetsade. :) dock blev de tufft nu när 6 åringen började skolan. Dom saknar varandra. Vi trodde verkligen vi va klara då ja sa absolut inte en till då dom små varit så sjuka. Men vi har lärt oss mkt på dessa år att vi känner att vi kan hantera en barn till om även den får samma problem. :) <3

    Jasså de har jag aldrig hört. :) håller tummarna hårt. :)

    Jag är på ÄL +5 o tycker allt går sakta o känns skit typ. Har haft molande små värk konstant efter äl denna gång vilket jag inte hade förra cykel, är dock mkt mer trött denna gång. Ja kommer testa tidigt så jag äter medicin som måste bytas ut om jag blir gravid men så kan jag inte vänta är för nyfiken. Haha;)
  • madde90
    Fyrklöverns skrev 2021-11-21 23:14:23 följande:

    Men åhhh stackarna! <3 Måste ha varit riktigt jobbigt i pandemin. Hoppas det går vägen för er så att ni kan förgylla vardagen med en liten familjemedlem till snart :)

    Jag kör på rfsu, är nöjd med dem, visar tydlig stegring. Hade cb digitala senaste två cyklerna och var också nöjd då de är lätta att avläsa, men tycker det blir lite väl dyrt i längden.

    Åhh då börjar det snart närma sig för dig! Nu är tiden då man känner efter i varenda cell om det tog sig :D

    Hoppas värken och tröttheten är ett gott tecken :)


    Jo min son längtar efter ett syskon till så vi hoppas för fullt

    Okej aldrig testat rfsu ägglossningstest. Men förstår dig angående digitala att de blir för dyrt i längden då ja valde vanliga stickor denna gången.

    Visst börjar de närma sig men de är sjukt jobbig då ja vara vill spola fram tiden då man känner efter lite för mycket. Så ha hoppas att denna trötthet är pga det, för dålig järn värde är de inte. Haha ;)
  • madde90

    Ni som försökt innan. Har ni testat tidigt eller har ni väntat ändå till bim?

    Isåfall när började nu testa? Vilken äl dag?

Svar på tråden BIM December 2021