Inlägg från: Anonym (NPF) |Visa alla inlägg
  • Anonym (NPF)

    Vad led min morbror av för sjukdom?

    Din morbror levde sitt liv på samma vis som jag gör. Jag har ADD.

    Att jobba dränerar mig fullständigt och jag måste vila och sova då jag inte är på jobbet, det finns inget utrymme för något roligt. På semestern lever jag mitt riktiga liv, det liv jag vill och har ork till att leva.

    När man har ADD så har man lättare för att prestera när det gäller något man är intresserad av, tex vad gäller de grejer man gör på semestern. Att jobba, dvs att göra något som man egentligen inte är så värst intresserad av medför att energin fullkomligt dräneras. Det är så sorgligt detta, att leva såhär. Var din morbror också en varm människa med hög empati, lätt att få "kontakt" med? För sådan är jag.

    Så orättvist att han dog innan han fick bli pensionär. Jag räknar också dagarna till pensionen, har dock över 20 år kvar. En enda lång transportsträcka är det :(

    Vad dog din morbror av?

  • Anonym (NPF)
    Anonym (.) skrev 2021-11-10 12:41:54 följande:
    Förlåt, men varför byter du inte jobb till något du tycker är riktigt roligt då? Det låter så tråkigt att leva sitt liv på detta sätt? Varför accepterar du det?
    Ja det är fruktansvärt tråkigt :( har tyvärr ingen möjlighet att försörja mig inom mitt intresse. Jag har intelligensen, men dock inte den uthållighet som krävs för att fullfölja studierna. Jag kan alltså inte nå dit jag vill pga av min ADD. Jag har även påfallande drag av Autism nivå 1. Jag har så mycket inom mig som aldrig kommer att komma till sin rätt i det här livet. Det är svårt att förstå om man inte har fått uppleva det här själv.
Svar på tråden Vad led min morbror av för sjukdom?