Inlägg från: Anonym (Roland) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Roland)

    Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?

    Anonym (Loppan) skrev 2021-11-22 18:07:16 följande:

    Vad jag menar är att varken du eller jag vet om vi kommer gå sexlösa livet ut eller hur?

    Ja du kan ju gå till prostituerade förstås eftersom du bara vill ha sex.


    Nej jag skulle aldrig gå till en prostituerad
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Oljebyte) skrev 2021-11-22 19:22:37 följande:

    Har du verkligen samvete att bedra din fru?

    Vi kör ett litet experiment.. Regga dig på Tinder, Mötesplatsen eller liknande sajt. Lägg upp nån profiltext du kan stå för, marknadsför dig själv på bästa sätt. Lägg upp en bild. Se vad som händer. Börja chatta med nån. Ge komplimanger. Se hur långt du kommer.

    Sen möter du din frus blick över matbordet, och håller kvar den och talar om att du älskar henne. Utan att vika undan med blicken.

    Klarar du det? Hur känns samvetet?


    Jag vet redan på förhand att jag skulle kunna göra det utan dåligt samvete, det räknas inte som otrohet. Inte enligt mig då
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Oljebyte) skrev 2021-11-22 23:18:23 följande:

    Då gör du experimentet den dagen du väl haft sex med någon..

    Jag är rätt övertygad om att du är bra kaxig såhär bakom en skärm när du inte behöver bevisa ett skit. Men när det väl gäller så kommer du fega ur eftersom du inte är beredd på att ta konsekvenserna av ditt val. Du är för feg att ta diskussionen med din fru så hur kan du tro att du klarar av att vara otrogen?

    Hade du velat vara otrogen hade du nämligen varit det för längesen utan att behöva vårt godkännande härifrån.


    Hörrudu lilla vän, jag är en bra bit över 60 år och försöker på intet vis vara kaxig. Att chatta lite med kvinnor på ett internetforum och att vara fysiskt otrogen är inte samma sak, enligt min mening är det en stor skillnad även om man naturligtvis kan diskutera moralen i att ha kontakt med andra kvinnor. Men du har rätt i att jag inte vet om jag klarar av att vara otrogen och att jag är för feg för att ta diskussionen med min fru eftersom jag är rädd för hennes reaktion
  • Anonym (Roland)
    Anonym (jaha) skrev 2021-11-23 10:41:27 följande:

    Otrogna människors logik är underbart.... Om JAG tycker det är ok så är det givetvis ok för min partner med och jag behöver såklart inte kolla det med henne utan bara utgå ifrån vad som passar mig bäst för stunden 

    //


    Jag har inte påstått att min fru inte skulle anse att det är otrohet att chatta med andra kvinnor på ett internetforum, jag skrev vad JAG anser
  • Anonym (Roland)
    Anonym (jaha) skrev 2021-11-23 14:06:23 följande:

    Och vad DU anser räcker såklart för er båda?


    Nej det har jag inte påstått?
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Oljebyte) skrev 2021-11-23 15:12:26 följande:

    Men exakt vad är du egentligen rädd för vad gäller din fru? Hon borde väl rimligen veta att du saknar sex och att det är ett problem för dig? Visst, att kasta ur dig att du kräver en älskarinna ska du väl givetvis inte säga men att prata om din saknad efter närhet och sex som sådant skapar väl inga reaktioner? Eller? Ni måste ju rimligen ha pratat om saken NÅN gång under dessa 10 år?


    Jo men det har vi ju gjort genom åren men nu var det länge sedan. Jag har förstått att det inte är någon idé att ta upp det längre eftersom hon har deklarerat så tydligt vad som gäller, och när jag har försökt ta det vidare från kramar och kyssar så tar det tvärstopp. Jag har gett upp med att försöka. Hon verkar inte bry sig om mina behov och det har skapat en del bitterhet, men jag älskar henne och vill inte skilja mig.
  • Anonym (Roland)
    leKKompis skrev 2021-11-23 20:10:24 följande:

    Ja absolut finns det hemsidor för sånt, eller en hemsida iallafall som jag känner till;

    Victoriamilan.se

    Lycka till????


    Visste om den då en annan här tipsade men tack
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Oljebyte) skrev 2021-11-24 17:25:51 följande:

    Aha.. Ja fast det kanske är läge att sluta "tjata" om hennes sexlust och sexliv och istället lägga fokus på hur du mår av det här och försöka ha ett neutralt prat om saken. Inte skuldbelägga. Inte tjata. Inte hota. Utan bara utgå från dig och att du saknar närheten till en människa och att du skulle uppskatta att få lite feedback på hur du ska göra eftersom du vill respektera hennes önskan. Testa och se hur hon reagerar på den sortens prat. Lyft bort henne från diskussionen, det är inte henne det handlar om, utan mer fokus på att du känner dig ensam.. Typ så..

    Om hon nu trots det fortsätter att ignorera det du säger så kan du ju alltid fråga rent krasst om hon anser att du förtjänar ett uteblivet sexliv? Då vet du ju vart hon står. Sen är resten upp till ditt samvete och konsekvenstänk..


    Jag ska försöka med det, det var ett bra råd.
  • Anonym (Roland)
    Aurora Borrealis skrev 2021-11-24 18:57:11 följande:

    Låter som önsketänkande av dig. Verkligheten är ju att inte ens den person som valt att gifta sig med dig och förmodligen älskar dig, inte vill kännas vid dig sexuellt. Så du tror i din fantasi att en främmande ung kvinna skulle vilja ha dig sexuellt när inte ens den person som älskar dig vill det?!

    Tror att du kommer inse det när du lägger upp dig på annons. Och tror du kommer bli ännu mer besviken då när det väl går upp för dig att JA, du får leva sexlöst för resten av ditt liv. Råder dig att förbereda dig på hur du ska göra om absolut ingen vill ha dig sexuellt och du faktiskt inte får någon sex med någon någonsin igen.


    Min fru vill inte ha samlag överhuvudtaget så det är inte för att hon inte tänder på mig längre. Hon känner att den tiden är förbi så att säga
  • Anonym (Roland)
    Anonym (MIrakel) skrev 2021-11-24 19:58:51 följande:

    Fast hon tänder ju inte på dig. Hade hon tänt på dig, hade hon legat med dig. Håller för övrigt med skribenten ovan fullt ut. Om du lägger upp en profil att du söker en kvinna för sex kommer du att få en REJÄL reality check.


    Det kan du inte veta. Vi har varit gifta i många år, säkert långt innan du ens var påtänkt och jag känner min fru väl. Sexlust kan avta av andra orsaker än att man inte tänder på sin partner
  • Anonym (Roland)
    Anonym (MIrakel) skrev 2021-11-24 22:45:07 följande:

    Klart att det kan avta av andra saker, men hade hon tänt på dig så hade hon ju legat med dig. Eller vet du inte vad tänd betyder?


    Nej om man inte har någon sexlust så tänker man inte sexuella tankar och har ingen sexuell lust av den anledningen, även om man finner någon attraktiv
  • Anonym (Roland)
    Anonym (Finns) skrev 2021-11-24 23:41:19 följande:

    Att hon inte vill kan betyda två saker:

    * hon vill inte med någon.

    * hon vill inte med honom.

    Vad det är kan vi kan inte veta.

    Jag ville inte med min man men har inga problem att ligga med andra nu som skild. Han har sex och jag har sex. Som gifta hade vi inte sex med varandra.

    Det är ju inte så att eftersom jag inte ville ligga med min man så kommer ingen kvinna i världen vilja ligga med honom. Verkligen inte.


    Jag har redan varit tydlig med att hon inte har någon sexuell lust överhuvudtaget. Hon känner att den tiden i hennes liv är förbi. Så du kan sluta spekulera
  • Anonym (Roland)
    Anonym (MIrakel) skrev 2021-11-25 07:31:14 följande:

    Håller med! Det jag säger dock är att hon inte är tänd på honom, för då hade hon ju legat med honom. Om hon sedan inte är tänd på någon (inte så jättetroligt, men möjligt) eller inte tänd på Roland (vilket är mer troligt) vet vi förstås inte.


    Varför frågar du inte mig istället för att spekulera? Dessutom har jag flera gånger i tråden nu skrivit att hon inte längre vill ha samlag överhuvudtaget. Hon har deklarerat att den tiden i hennes liv är förbi. Är du inte läskunnig?
  • Anonym (Roland)
    OneOf skrev 2021-11-25 18:57:14 följande:

    Alla dessa som tror att allt blir så mycket bättre bara man får ligga på sidan av. Att det är för att hon/han inte vill. Att lusten inte finns där. 

    Den finns där, det är bara folks lathet att tro på den enkla vägen att få ligga lite. 

    Jobba för det, ta på henne. Närma dig henne. Säg faktiskt hur fin hon är. 

    Föreslå nått galet. 

    Tror mer att du glömt hur du ska uppvakta henne. 

    Men lycka till med ditt sökande. Det är ungefär 10 000killar per kvinna på sidorna så hoppas att du är nått utöver det vanliga


    Jag har uppvaktat henne men det spelar ingen roll. Hon har problem med ryggen så att ha smärtor kanske bidrar till att hon inte längre vill också.
  • Anonym (Roland)
    OneOf skrev 2021-11-26 16:07:27 följande:

    Vänner jag har pratat med och andra par när det gäller uppvaktning så säger faktiskt många precis som du gör att jag har uppvaktat henne.

    Skulle du då lägga ner en bråkdel av den tid det kommer krävas av dig att hitta en ny partner i sängen så kan jag lova dig att du skulle fått resultat hemma. 

    Tror mer på att du själv är lite trött på att det inte händer nått. Att det känns tråkigt helt enkelt. Att en ny sexuell relation känns spännande. 

    Jätte konstig liknelse här

    Om du har en gammal bil som rullat alldeles för många mil. Som nu behöver en hel del extra kärlek för att fungera så fint som det gjort tidigare. 

    När du då går förbi grannen som köpt sin nya fina bil som känns lite spännande, du kan se dig själv sitta i den och känsla känns väldigt skön. 

    Bara några knapptryck iväg så kan du ha en likadan eller varför inte en ännu finare. Du börjar kolla på nätet, åker runt till olika bilförsäljare. Timme efter timme läggs ner på att lösa detta nya köp. 

    En dag står den där, ny och fin. Du åker dina först 50 mil. så grymt wow vilken känsla. Nästa 50 mil så känns det fortfarande bra, börjar bli van med bilen nu.

    Så en vacker dag säger det bara pang. Du krockar!

    Bilen är borta, som kostade väldigt mycket mer att ordna med än den gamla skulle ha kostat att fixa.

    Tiden du lagt ner är betydligt mer än den tiden som gamla bilen skulle ha krävt för att bli hel igen. Så nu står du både utan din nya och en trasig gammal bil. 

    Kanske tänker nu vilken jäkla knäppskalle detta är. Men låt det sjunka in att denna väg är väldigt spännande men väldigt lätt att förlora allt. För det känns väldigt spännande till en början. Men när allt kommer fram som det oftast gör så var det aldrig värt det. 


    Men som någon här skrev, varför ligger det bara hos mig? Jag har ansträngt mig och uppvaktat med restaurangbesök, blommor och föreslagit resor för bara oss två. Nu på det senaste har jag dock gett upp efter 10 år utan att det lett någonstans. Det är frustrerande för jag vill inte ge upp samlivet bara för att jag är över 60 år, men hon verkar tycka att man inte har samlag i vår ålder. Hon har som sagt ryggproblem och prioriterar barn och barnbarnen och tycker att sexbiten är förbi så att säga.
Svar på tråden Hur kan man hitta gifta otrogna kvinnor?