Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Vem har rätt till sex i praktiken tycker ni?

    Anonym (Åsikter) skrev 2021-11-20 23:21:25 följande:

    Vem har rätt till sex i praktiken tycker ni?

    Många som hävdar att de tycker ingen har rätt till sex tycker samtidigt att olika egenskaper hos någon ska avgöra om någon får ha sex.


    exandthecity skrev 2021-11-21 00:40:24 följande:

    Förstår inte frågan


    Håller med. Jättesvårt att förstå frågeställningen. För det är så det är. Ingen har laglig rätt till sex. Sex är ett socialt samspel. Och är du attraktiv för någon som du själv också finner attraktiv, samt att tillfället är rätt för båda, så blir det någon form av sex. Ingen har rätt att ha en vän heller....
  • Anonym (?)

    Man kan äga..äga guld och silver

    men inte en människa.

    Man kan äga..äga guld och silver

    men inte en människa,

    inte en människas känslor.

  • Anonym (?)
    Kexsmula skrev 2021-11-20 23:44:22 följande:

    Jag anser att alla har rätt till sex men inte med vem som helst. Anser att prostitution borde vara lagligt och att det vore hjälpsamt för funktionshindrade eller socialt hämmade människor.


    Då Smulan förutsätter jag att du själv är villig till lite svettigt sex med funktionshindrade och socialt hämmade. Det finns nämligen ingen annan som e sugen på det uppdraget.
  • Anonym (?)
    Anonym (542) skrev 2021-11-21 13:58:58 följande:

    Det finns det nog. Om folk kan tänka sig att skura toaletter för en hundring i timmen så är nog en hel del sugna på att ha sex med outsiders för 2500 i timmen.

    För mig vore valet mellan de båda enkelt faktiskt. Om en agentur fixade kontakt med kunderna och det gjordes på ett lagligt och säkert sätt.


    Och varför tror du folk hellre väljer att städa toaletter för en hundring istället för att ha sex för 2500 kr? Det handlar om människohandel och fake sex.
  • Anonym (?)
    Anonym (eh) skrev 2021-11-21 22:09:28 följande:

    Att man inte har RÄTT till sex betyder inte att man aldrig får/ska/bör ha sex. Finns det någon annan vuxen som vill ha samtyckande sex med dig får du ha sex om du vill. Men du har inte rätt till sex för det.


    Exakt. Frågor på det liksom.
  • Anonym (?)
    Anonym (Tjej) skrev 2021-11-22 12:41:04 följande:

    Jag hade absolut gjort det för rätt summa pengar. Jag har sålt sex förut och att alla horor ska vara olyckliga, förtryckta och göra det pga tvång är rent skitsnack.


    Nja, du intar försvarsposition, när du säger att det jag sagt är "rent skitsnack" och då undrar man ju hur du mår egentligen... Sedan sa jag bara att ingen annan är sugen på uppdraget. Och uppenbarligen inte du heller, eftersom du inte nappar direkt utan börjar fundera över hur mycket pengar du skulle kunna begära.
Svar på tråden Vem har rätt till sex i praktiken tycker ni?