Inlägg från: Anonym (Sorgsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sorgsen)

    Attraktion hos kvinnor

    Hej! Då min livsglädje, självkänsla, självförtroende och livslust börjar att tryta rejält av mitt ?problem?, så kände jag bara att jag behövde skriva av mig om det. Det kanske låter larvigt och självömkande, men jag mår inte så bra av detta, och det är inte lätt att prata med någon IRL om det här. Men det är så att jag aldrig lyckas att skapa en sexuell gnista hos kvinnor jag träffar, oavsett hur eller vad jag gör och så har det varit sen tonåren. De enda gångerna det har blivit är på fyllan?

    Jag har jättemånga tjejkompisar och är väldigt omtyckt av dem, många av dom har jag dejtat eller flirtat med, men det slutar precis som alltid med en friend-zone relation. Alla tycker att jag ser bra ut, säger dom iallafall. Jag tyckte att jag såg bra ut men jag blir mer och mer osäker i mig själv och förvirrad av att vara obekräftad. Har slutat att dejta totalt, och flirta kommer inte ens på tanken längre, för jag vet precis hur det slutar.

    Provat allt verkligen, dejtingsajter, Tinder, vardagslivet. Det börjar med att tjejen är superintresserad efter att vi skrivit och utbytt bilder. Men sen när vi väl träffas så har vi jättetrevligt, skrattar, jag får mycket kommentarer om att jag är snäll, rolig, ser bra ut osv. Men vi går alltid skilda vägar efteråt, de vill träffas igen fast som vänner. Jag älskar att ha tjejkompisar som vanliga vänner, men det är jobbigt när man är förtjust eller till och med får lite känslor att det aldrig blir något mer.

    Jag har liksom allt vad kvinnor söker efter, det låter självgott, men jag kan ju inte förneka det? Utbildad, välbetald, vältränad kropp, snäll, generös, humor, omtänksam, lyhörd, fin bostad, välklädd. Det är väll därför jag skriver detta inlägg, för jag blir så ledsen varje gång och är så förvirrad av att ingen finner mig sexuellt attraktiv. Det är hemskt när man fattar tycke för kvinnor gång efter gång, men sen när man skiljs så vet man att vissa åker hem till sitt KK istället för med mig. Jag saknar verkligen närhet, kärlek, sex och värme. Men jag klarar inte att bli så sjukt ledsen och besviken längre, visar mig inte ens ute flera veckor efter en sån händelse. Och jag vet ju vad oddsen är att det blir så, jag är idag 30 år.

  • Svar på tråden Attraktion hos kvinnor
  • Anonym (Sorgsen)

    Tack så jättemycket för svar! Tyvärr är det väll som du säger En manlig man, tycker det är så trist att det ska behöva vara så. Vill behandla kvinnor väl och har jättesvårt att gå in i rollen som en slusk och tafsa och bete sig illa, bara för att få sexuell tillfredsställelse. Funderar på det här med Metoo och hela ?grabbar är svin? grejen. Det är ju förfan det som kvinnorna vill ha, så varför gå ut med att säga att det är ett problem? Finns ju till och med en risk att jag skulle bli anmäld om jag skulle gå ut bland folk och bete mig illa, ?för att det är så man måste bete sig?. Vi får väll se vad det bär av. Tack för svar iallafall, det hjälpte mig lite.

  • Anonym (Sorgsen)

    Varför tror du att det är ett dåligt beteende som kvinnor går igång på för stunden? Tack för dina ord, det betyder jättemycket! Måste man ha en svinaktig sida även om man är snäll och omtänksam i grunden för att lyckas med ett förhållande till exempel? Blir det för ointressant med en snäll människa? Blir så förvirrad av allt detta, och två erfarna män har redan beskrivit det så som dom har erfarit och upplevt det enda sättet att få kvinnor uppmärksamhet på. Jag får väll helt enkelt gå runt som jag är och hoppas att det finns iaf en enda som skulle uppskatta mig för den jag är, men jag är som sagt 30 år idag och har väntat alldeles för länge känns det som, hoppas att jag inte behöver vänta i 30 år till?

  • Anonym (Sorgsen)

    Tack för alla svar.

    Jag skrev inte det här inlägget för att söka efter medlidande och jag känner mig inte som ett offer eller att jag har på mig någon offerkofta överhuvudtaget. Utan mest för att få höra andra inputs eftersom att jag tycker att det är svårt att prata om det här med folk i min närhet och just för att det kan låta som att jag tycker att det är synd om mig.

    Visst är jag ledsen för att det är så här, men jag försöker göra någonting åt det. Jag förstår väll lite mer och mer att det behövs en bra självkänsla osv. Jag har haft det i början, men den sänks ju för varje gång jag misslyckas. Jag sitter inte vara hemma och tycker synd om mig, jag tar mig ut, utsätter mig för obekväma situationer och jag tycker verkligen inte att det ytliga är något som betyder allt, utan jag tog det mer som ett exempel varför det ytliga inte betyder något, när väldigt många människor är ytliga. Jag har naturligtvis ett inre också, men skulle jag beskriva allt det i ett inlägg så hade ingen orkat att läsa. Behövde mest lite inputs som sagt, och det har jag fått och jag är väldigt tacksam för alla svar!

Svar på tråden Attraktion hos kvinnor