Inlägg från: snøflinga |Visa alla inlägg
  • snøflinga

    Bf augusti 2022

    Hej! Plussade imorse, men vågar inte tro det riktigt. Ska ta digitalt imorgon. Jag har väldigt oregelbunden mens så lite osäker på bf men verkar vara runt 8/8 :)

    Har ett barn på 4 sen innan.

    Är gärna med i hemlig FB grupp :)

  • snøflinga
    ÄlvStoft skrev 2021-11-27 09:35:43 följande:
    Det finns en FB grupp med sommarbebisar och de är gör juni, juli och augusti men jag funderar att skapa en för endast Augusti, då blir det inte lika många veckor emellan. :)
    Ja okej, ja man vill nog ha en för bara augusti tror jag, det blir väldigt stora skillnader annars i utvecklingsfaser osv. Förra barnet var med beräknat i augusti, var med i en sommargrupp som blev alldeles för stor och så brett eftersom alla var på så olika nivåer i graviditeten så gick ur den till slut haha.
  • snøflinga
    Fjenk skrev 2021-11-27 18:10:16 följande:

    Jag testade ett ägglossningstest igår clb digitalt och fick glad gubbe så köpte en gravtest som blev positivt. Laddade ner Liberos app för att försöka beräkna vilket datum jag är beräknad samt vecka man är i. Någon som har koll på varför det står att jag är i vecka 5 men samtidigt står det 4+2. Dum fråga kanske men jag har inget koll på det här.

    Förstod det som att jag är beräknad till 3 augusti 2022 iaf :)


    4+2 innebär att du är 4 fullgångna veckor och 2 dagar, så du är i vecka 5 :)
  • snøflinga
    madde90 skrev 2021-11-27 19:39:05 följande:

    Va har ni för symtom?

    Jag har ju inte nått den dagen jag skulle ha mens men plussade ju som sagt idag och ikväll kom första spyan. Har mått illa till o från men ikväll gick de inte att stå emot efter en stunds tjafs med min stora tjej. Hoppas bara inte de blir som med mitt äldsta barn då jag spydde väldigt ofta.

    Är också sjukt trött. Har aldrig varit såhär trött vid någon av mina andra graviditeter.


    Åh vad jobbigt :(

    Jag har mått lite smått illa till o från. Annars har mina symptom varit väldigt lika pms egentligen. Ömma bröst, lite lättirriterad till och från? har noll matlust, mår typ illa av att tänka på mat ungefär haha.
  • snøflinga
    madde90 skrev 2021-11-27 20:03:21 följande:

    Illamåendet har varit väldigt svagt under veckan men igår blev de värre o dagen idag har varit jobbigt o denna trötthet är hemskt.

    Hoppas de inte blir värre för dig.


    Hoppas det vänder snart :)

    Ja jag med, mådde förfärligt till vecka 16 förra gången så vore skönt att slippa det den här gången haha
  • snøflinga
    Briza skrev 2021-11-28 13:40:41 följande:

    Plussade idag!! Så otroligt glad, vi har försökt i över sju år! Är 37 år. Bf 2/8.


    Wow vad roligt! Grattis! :)
  • snøflinga
    Tino skrev 2021-11-28 15:51:49 följande:

    Jag är i v 4+6 så bf 31/7 eller 1/8 beroende på vilken app jag använder. Är gravid efter två år med IVF med andra barnet. Har gjort 7 återföringar (IVF) och fått ett tidigt missfall och ett ma i v 12 när vi började försöka med syskon. Jag försöker glädja mig. Men det är svårt. Mina symptom kommer och går. Idag har jag varken känt ömma bröst eller illamående, medan jag hade det igår och i förrgår. När symptomen försvinner eller är mindre kommer paniken.

    Har ni några tips hur man kan försöka släppa oron åtminstone lite?


    Har tyvärr inga tips men håller tummarna för att det håller sig <3 
    Jag är så imponerad över alla som håller ut och kämpar så för att bli gravida med IVF och allt vad det innebär
  • snøflinga
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-04 10:31:37 följande:

    Hej!

    Jag är gärna med i tråden också. Fick positivt graviditetstest i tisdags och har beräknad födsel 9 augusti om allt går som det ska. :) Min sambo och jag hade då försökt i fyra månader. Är så väldigt glad, men också orolig. Vill få göra ultraljud nu så jag ser att fostret finns där och ligger i livmodern som det ska. Har bokat tid för tidigt ultraljud v. 8. Känns som tiden går så långsamt. :/ är ni andra mycket oroliga? Har någon något knep för att inte bli för orolig?


    Vad roligt att se dig här ^^ grattis till plusset!

    Jag försöker mest tänka att ?jag kan ändå inte påverka så försöker mest våga lita på att det går bra och att det blir bra hur som helst. Vi fick ju ändå till det hyfsat snabbt? :)
  • snøflinga
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-05 13:15:49 följande:

    Tack, detsamma :) Det är klokt att tänka så. Jag vill så gärna ha just det här barnet känner jag. Ja, tog fyra månader för oss.


    Ja, vi håller tummarna för att det blir :)
  • snøflinga
    hypotyreos98 skrev 2021-12-10 21:07:41 följande:

    Hej! Testade mig i måndags, skulle då vara i vecka 3+2 enligt min cykel. Tyckte det kändes helt sjukt att det kunde visa svagt positivt så avvaktade till tisdag morgon. Tog då ett CB digitalt, det visade ?gravid 2-3?, vilket för mig absolut inte går ihop. Har haft regelbundna cykler på 28 dagar och så kommer detta? Borde alltså varit i vecka 3+3, då borde det väl stå 1-2v tänker jag??

    Någon mer som har fått fel på CB? :)

    Bifogar bilderna.


    CB visar veckor sedan befruktning så det kan vara möjligt, eventuellt att du har ägglossning någon dag tidigare än du tror :)
Svar på tråden Bf augusti 2022