Inlägg från: laurajane |Visa alla inlägg
  • laurajane

    Bf augusti 2022

    Hej!

    Tänkte hoppa med här. Testade positivt idag och har BIM i morgon.

    Har precis fyllt 35 och tänkte att det nog kan ta tid pga åldern men det tog sig nog på första försöket. Har ett barn sen innan som snart är tonåring.

    Om allt går vägen så borde det vara dags runt 16-18 augusti ??

  • laurajane


    För det här är positivt va? Har googlat ihjäl mig för att försäkra mig och har även beställt ett Clearblue digital
  • laurajane

    Har funderat på det här med inskrivningen. Vi ska flytta till en annan stad i slutet av nästa vecka och jag är därför inte folkbokförd än i den stad där jag ska gå till MVC. Kan man ringa och boka tid på en hälsocentral innan man är skriven i den staden, eller måste jag vänta att höra av mig till folkbokföringsadressen ändrats? Har någon av er koll på det?

  • laurajane
    Emjol skrev 2021-12-09 06:56:30 följande:

    Vilken vecka är du i? Om du ändå ska flytta nästa vecka så kan du ju höra av dig då? :) folkbokför du dig samma dag så går det fort i systemet märkte jag. Fick brev från min nya vårdcentral fort.


    Tino skrev 2021-12-09 07:56:46 följande:

    Du kan absolut vänta. Men du kan också välja att skriva dig på din nya vårdcentral direkt. Det är fritt vårdval i Sverige. Lycka till med flytten


    Är i vecka 5 nu, men det kanske inte är så bråttom med första mötet. Ringer nog när vi kommit på plats.

    Eftersom det var så längesedan jag gjorde det här sist och jag inte alls läst in mig på allt som jag gjorde då så känner jag mig lite i lost i vad som ska göras och när haha.
  • laurajane
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-09 13:11:28 följande:

    Grattis :) jag var i v 5 (4+1) när jag plussade. Är nu i vecka 6 (5+3).

    Jag har ganska mycket molvärk. Den kommer och går under dagen. Ingen stark värk, utan just molande, likt svag mensvärk. Ibland kan det hugga till lite. Tror det oftast är gas. Övriga symtom jag har är framför allt trötthet. Är oftast helt däckad vid klockan nio på kvällen, ibland tidigare. Ömma hårda bröst, stora vårtgårdar (någon annan som fått det? Känns lite ovanligt). Lite illamående ibland, t.ex när jag är hungrig eller törstig eller när jag ätit något som jag inte tycker är gott längre.


    Jag känner en hel del molvärk och är otroligt trött. Har börjat drömma massa konstigt också som jag kommer ihåg när jag vaknar vilket jag aldrig gjort tidigare. Nu är det varje natt ????
  • laurajane

    Funderade på hur veckorna i alla artiklar om gravidsymptom är beräknade. Är det på det sätt som BM räknar eller från sista mensens första dag?

  • laurajane
    Emjol skrev 2021-12-11 11:35:15 följande:

    Det är ju så barnmorskan räknar. Sista mensens första dag :)


    Men räknar inte de veckor från att ägget blev befruktat?
  • laurajane
    Tino skrev 2021-12-13 09:21:21 följande:

    Jag ringde kvinnokliniken direkt på morgonen och fick en tid direkt för att kolla upp blödningarna jag haft. Allt såg fint ut och blödningen kom troligtvis från slemhinnan i livmoderhalsen. Man kan få så om man anstränger sig eller tex har sex. :)


    Åh vad skönt att allt såg bra ut!
  • laurajane

    Har varit toktrött de här veckorna och i natt när jag lite snabbt ställde mig upp och gick på toaletten så svimmade jag efteråt. Ringde barnmorskan och bokade in första besöket nu på morgonen och då sade hon att det var helt normalt. Men nu efter en hektisk morgon känner jag mig helt matt och är livrädd att svimma igen. Fy! Har aldrig varit med om det tidigare.

Svar på tråden Bf augusti 2022