Inlägg från: Mangal |Visa alla inlägg
  • Mangal

    Bf augusti 2022

    Hej.

    Jag hänger gärna på denna tråden. ????Plussade igår är i vecka 3+5, BF 2022-08-17 om allt går vägen. Var gravid i oktober men fick ett tidigt missfall i v.5. Nu vågar man knappt känna sig glad utan letar tecken på blödningar varje gång man är på toaletten.

    Gravidsymptom känner jag, har haft molvärk i en hel vecka och sjukt ömma bröst.

    Hur kände ni andra innan ni plussade, visste ni att ni var gravida? Jag hade en magkänsla som sa väldigt starkt att jag var gravid så testet kändes nästan onödigt

  • Mangal
    nomina skrev 2021-12-06 20:01:34 följande:

    Jag kände att nääe jag är inte gravid, jag tar ett test imorgon så får jag se att jag inte är det (även om bim-4). Beställde på kvällen nya äl-test, grav.test och fertilitetsgel... vaknade 3 på natten och plussade! :D

    Jag drömde dock att hag var gravid och har känt mig annorlunda ända sen äl!


    Jag förstår hur du menar, jag har också känt mig annorlunda :) sa till min sambo i princip direkt att jag tror jag är gravid.
  • Mangal
    nomina skrev 2021-12-06 20:08:40 följande:

    Hihi vi ligger nära, jag har planerad bf 12-13 augusti :)

    Glömde att säga, GRATTIS till plusset!! :))


    Spännande. Tack så mycket, och DETSAMMA :D. Hoppas vi alla kan följas åt
  • Mangal
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-06 21:06:21 följande:

    Grattis! :) fastän jag inte haft missfall tidigare så kollar jag i trosan och känner efter med fingret flera gånger om dagen. Jag får rätt rikliga flytningar nu och blir rädd när jag känner hur det rinner.

    Jag har som du, molvärk och ömma bröst. Brösten känns lite hårda och vårtgårdarna är väldigt mycket större. Väldigt trött. Konstant hungrig! Mer flytningar. Jag tog test på BIM + 1. Vågade egentligen knappt testa utan vänta några dagar till. Har blivit så ledsen av negativa test tidigare. Men jag kollade min mensapp och där såg jag att jag tidigare månader alltid fått mensen precis två veckor efter ägglossning. Den här gången hade jag passerat det med en dag. Det som fick mig att någonstans misstänka att jag inte skulle få mens var att molvärken inte ökade som den brukar. Men jag kände att allt kunde mycket väl vara inbillning osv. Tidigare månader har jag ju också trott att jag känt nya symptom. Men den här gången var det vår tur :) <3


    Det där med rikliga flytningar känner jag också igen, det var mig som värst en vecka efter ägglossningen om jag minns rätt.

    Grattis till plusset i alla fall :)

    Förstår att man blir ledsen av negativa test, men samtidigt är det så svårt att hålla sig från att testa. Jag plussade på bim-4 kunde verkligen inte låta bli :D
  • Mangal
    Semlan3 skrev 2021-12-07 06:47:28 följande:

    //

    Bilden ville visst inte följa med.


    Cb digital är de bästa testen. Jag ska nog göra som du, testa en gång till om ett par dagar för att se så att graviditeten "ökar".
  • Mangal
    laurajane skrev 2021-12-07 14:09:48 följande:

    För det här är positivt va? Har googlat ihjäl mig för att försäkra mig och har även beställt ett Clearblue digital


    Hundra procent positivt.

    Grattis :D
  • Mangal
    Fyyyyran skrev 2021-12-07 17:01:03 följande:

    Hej på er :)

    Hoppar in här. Plussade i lördags på bim -5 med clearblues testa tidigt och i söndags med digitalt.

    Är 36 år och det blir mitt fjärde barn och mannens andra. Fjärde försöket för oss. Plussade för två månader sedan också men började blöda efter en vecka (mitt första, och förhoppningsvi sista mf).

    Är såååå lycklig för detta plus och hoppas verkligen grynet vill stanna kvar i magen den här gången. Bf 17 augusti så är i vecka 4 (3+5). Mår illa till och från, mest om jag inte ätit på ett tag. Har sämre aptit. Ömma bröst. Och kasst humör och lite gråtmild. Välkomnar ALLA symtom eftersom oron är stor för ett till mf. Måste försöka njuta och tänka att det är en graviditet och inte ett mf jag väntar. Men det är svårt.

    Grattis till alla för plussen <3. Jag tänkte hoppa in i fb gruppen men håller lite på det tills iaf bim varit på torsdag.


    Grattis till plusset :)

    Din historia låter lite som min , är också mitt fjärde barn 31 är gammal. Fick även jag mitt första missfall I oktober, hoppas aldrig mer det händer . Jag har också bf 17 augusti. Spännande att allting är så lika för oss :D jag känner inget illamående än utan bara ömma bröst och molvärk till och från.

    Känner preeeecis som du, måste våga lita på kroppen och sluta vara rädd för ett till missfall. Svårt som tusan, är livrädd varje gång jag är på toaletten och torkar mig att jag ska hitta blod. Hur gamla är dina andra barn? :)
  • Mangal
    madde90 skrev 2021-11-27 08:45:19 följande:

    Åh va roligt. Känns som man är ensam om att ha många barn. Hur gamla är dina barn?


    Här är en till med flera barn. Har tre sedan tidigare, detta blir fjärde. :)
  • Mangal
    Fyyyyran skrev 2021-12-08 10:09:15 följande:

    Men vilka sammanträffanden, haha, vad roligt! Håller tummarna för oss.

    Är också livrädd varje gång jag går på toa, kollar alltid på pappret efter blod. Håller ofta handen på magen och viskar -lilla älskling stanna kvar. Känns lite bättre då :).

    Ska bli roligt att följas åt. Har du hoppat in i fb gruppen? Jag har inte riktigt vågat än...


    Haha vad gulligt :) hoppas allting går vägen denna gång!

    Nej jag har is i magen. Förra graviditeten hade jag redan bokat inskrivning på Mac, fått remiss till spec mvc och typ dagen efter mina bokningar fick jag MF :( vågar tyvärr inte hoppas än
  • Mangal
    Fyyyyran skrev 2021-12-08 15:20:45 följande:

    Jag kommer också måsta gå på spec mvc. Jag har gjort en magsäcksoperation 2018 plus att vår yngsta föddes med en missbildning som förkortas prs, vilket bla innebär gomspalt. Får man vara nyfiken och fråga varför du måste gå på spec mvc?


    Jag har en hjärtoperation i bagaget samt har högt blodtryck så därför måste jag gå på spec mvc. Skönt att ha extra koll, man får massa extra ultraljud i alla fall :D
  • Mangal
    Tino skrev 2021-12-13 12:12:34 följande:

    Tack! Ja, jag fick göra ultraljud. Eftersom jag haft ett uteblivet missfall i v 13 för två år sedan så förstod läkaren min oro. Hen sa tom att det bara är att ringa igen om jag skulle börja blöda igen. Det syntes rester av en blödning i livmoderhalsen, så borde varit det denna gången. Så overkligt att kunna blöda så mycket men ändå att det är bra.


    Hittar inte var du skrivit om dessa blödningar, men får jag fråga vilken vecka di var I när du började blöda samt hur dina blödningar var? Jag hade missfall för 2 månader sedan, är i v 5 nu och har fått blödningar igen men känner mig fortfarande gravid. Ingen "klump" som kommit ut så som vid MF
  • Mangal
    Tino skrev 2021-12-13 15:07:38 följande:

    Jag skrev nog i fredags. Jag fick redan i vecka 4+ en liten blodblandad flytning. I fredags i vecka 6+ fick jag en större blödning. Det kom klart rött under kanske två -tre timmar samtidigt som jag hade ont långt ner i magen. 1177 trodde det var ett begynnande missfall. Men sedan avtog blödningen och jag fick lite missfärgade flytningar under helgen. Smärtan klingade bort när blödningen avtog. Håller tummarna att din graviditet fortlöper. Det är ju ändå positivt att du känner dig gravid. Jag beklagar ditt missfall. Missfall är fruktansvärt! Hur länge har din blödning pågått?


    Skönt att höra en solskenshistoria :)

    Tack snälla, ja missfall kan man vara utan.

    Jag har haft rosa flytningar lördag och söndag och idag klarrött blod. Även ont i magen idag. Men förra missfallet hade jag stora klumpar. Ingenting denna gången. Håller tummarna att min historia är som din :)
Svar på tråden Bf augusti 2022