• Ons 12 jan 13:45
  181026 visningar
  1111 svar
  Inlägg från Johannis90 Visa alla inlägg
  1111
  181026

  Bf augusti 2022

  Hej! Det är med andan i halsen jag vågar skriva för första gången på FL. Har följt tråden ett tag men pga oro för missfall inte vågat kliva in. Meeen känner att det är dags. Är gravid i vecka 8 (7+5), BF 25/8. Var på VUL i fredags och fick se två tickande hjärtan, en helt absurd och överväldigande känsla! :) Jag har inga barn sedan tidigare men detta är min sjunde graviditet på tre år, så rädslan för ytterligare ett missfall sitter djupt rotat. I alla fall mår jag extremt illa och gjort i två veckor tillsammans med extrem trötthet vilket just nu tröstar mig! Hoppas så att det här är gången det går vägen!

 • Tor 13 jan 08:59

  Tack alla fina för snälla hejarop och grattis!! :)

  Jag gjorde letrozol-behandling den här cykeln jag blev gravid, så antingen släppte två ägg eller så har det delat sig! Hoppas kunna få lite fler svar på nästa UL. Pga min situation med upprepade missfall går jag på uppföljning på min fertilitetsklinik varje vecka, så ska tillbaks för kontroll i morgon och hoppas så att båda bebbarna mår fint! Går till BM först 31/1.

  Angående om jag misstänkte något, så hade tanken faktiskt slagit mig att det skulle kunna vara twins pga jag har mått så mycket sämre denna gång än någon av mina tidigare graviditeter. Redan från början av vecka 6 har jag varit så illamående och risig att jag inte kunnat jobba/typ leva haha. Kroppen har verkligen sagt ifrån helt! Är sjukskriven denna och nästa vecka så får vi se hur det känns sen.

  Hur mår ni andra? :)

Svar på tråden Bf augusti 2022
Logga in
Bli medlem