Inlägg från: Nilla6 |Visa alla inlägg
  • Nilla6

    Bf augusti 2022

    Hej plussade för några dagar sen med barn nummer 4, shit sambon sa på en gång att vi inte kan behålla men idag är han med på det. Dock så tidigt så man vet ju aldrig, 4+2 idag????

  • Nilla6
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-10 19:16:45 följande:

    Stort grattis! :) <3 håller tummarna för att allt går superbra! Min syster har fyra barn, hon tycker att det bara är härligt med så många. :)

    En sak jag kom att fundera på. Om nu allt går bra, när borde man berätta på jobbet? Jag jobbar på en skola och kommer bli avstängd i v. 20 troligtvis. Är det ändå okej att inre berätta förrän i v. 12? Vad tycker ni?


    Tack, jo men vi får en stor ålderspann på våra, de kommer då vara 5 år, nästan 7 och en på 14 hehe. Men hoppas på en frisk graviditet. Är inte pyr ung längre så????

    Nu är jag arbetslös men berättade förr iaf tidigt för om nåt hände så kunde dom förstå bättre varför. Jag har blivit sjukskriven med de andra 3 runt vecka 20 så lär bli samma nu.
  • Nilla6
    nomina skrev 2021-12-10 19:37:03 följande:

    Vill bara höra mer er andra, har ni emellanåt molvärk i korsrygg och/eller ibland fram på magen?

    V6 imorgon


    Japp haft sen jag fick veta i onsdags att jag var gravid. 4+2 idag och kan knappt sitta eller ligga på rygg. Mycket som händer drärinne, hormoner, växtvärk m.m
  • Nilla6
    Tino skrev 2021-12-10 16:57:48 följande:

    Blöder mycket, det är troligtvis missfall. Det känns så orättvist. Över två år har vi försökt med IVF. Sju embryon har vi satt in. Detta var vårt sista embryo. Varför kan inte vi vara de där som får ett mirakel?


    Håller tummarna, vår andra son var ivf, vi försökte själva 5.5 år men fick veta då att sambon har en ärftlig njursjukdom så hans spermier var skit rent ut sagt. Nu tog det sig på en gång och hans lillasyster och denna plutt kom till helt spontant(båda bakifrån) konstigt nog????????, kanske är det enda sättet haha men jag förstår hur du känner, är livrädd för missfall nu bara för att man vet att det kan hända. Tyvärr är det inte mycket man kan göra heller, än att hålla hoppet uppe så länge det går. Be att få ta blodprov med 2 dagars mellanrum så kan dom se stegringen.
  • Nilla6
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-10 19:58:24 följande:

    Det är väl bra om den stora kan passa den lilla ibland kanske :) jag var väldigt mycket äldre syskon (vi är också fyra tillsammans). Ser ingen nackdel med det faktiskt. Som vuxna spelar det ingen roll alls. Som barn kanske jag velat ha någon i min ålder att leka med, men jag tyckte det var härligt med mina storasystrar som jag såg upp till och lärde mig av.


    Haha yngsta är tjej med energi som den där kaninen i batteri reklamen, de andra 2 är killar, äldsta håller ju koll på dom nu oxå när jag lagar mat och omvi andra handlar men vill inte lägga ansvar på han heller. Men lär väl behöva lite hjälp, tur att min mamma går i pension nu oxå så man kan få lite extra hjälp???? vi har dock lovat att inte skaffa fler barn så hur och när vi ska säga nåt är frågan hehe
  • Nilla6
    nomina skrev 2021-12-10 20:02:19 följande:

    På bim -2 fick jag en nidblödning och innan den dök upp liknande smärta. Efteråt släppte det helt, som när man får bra smärtlindring. Har kommit ich gått endel.

    Kan påpeka att jag varit mer stillasittande än vanligt det sista också. Kan även vara dålig position...

    Men då är det troligen normalt som kroppen går igenom.

    Idag upptäckte jag också på vårtgårdarna så har man ju små knottror, hela vårtgården är känslig, svullen och knottorna ser liksom torra ut eller som om de ömsat skinn för att de blie större?

    Haha ja kroppen är inne i en intressant period i livet milt sagt! :) <3

    /konstant hungrig


    Tror jag oxå fick en nidblödning en vecka innan mensen skulle komma men trodde då bara att det var för jag hade fått svamp. Ja asså runt hela vårtan sitter små vit/gula små knottror som ser skit äckliga ut. Kommer bara ihåg att jag hade dom med yngsta.
  • Nilla6
    Fyyyyran skrev 2021-12-10 21:03:24 följande:

    Grattis, vi väntar också vårt fjärde barn. Storasyskonen är 16, 14 och 6. Äldsta har flyttat hemifrån och går gymnasiet på annan ort. Tycker det är lite coolt, hehe.


    Kul, är ju dock en rätt stor omställning från 3 till 4. Haha skulle aldrig klara av att ha äldsta utflugen om typ 3 år, han e ju min bebis;)
  • Nilla6
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-10 21:34:13 följande:

    Förstår att ni inte vill lägga allt på den äldste då han ändå är ung fortfarande. Tror ni kommer fixa det här bra hur som helst :) vill ni så går det! Ni kan ju säga att ni bara råkade bli med barn? :D


    Haha var ju så det blev oxå, en riktig oups bebis:) konstigt ändå att av de 4 så är 3 oups bebisar hehe som iaf de 2 yngsta blev till bakifrån, min sambo sa att han kommer aldrig göra det igen förren han är knipsad.
  • Nilla6
    limons skrev 2021-12-11 11:07:51 följande:

    Haha exalt Sammy här! Testade mig typ 3+3/3+4 o fick ett starkt positivt test på RSFU testet, tog CB o fick 2-3 veckor???? konstigt tycker jag men anttog ÄL kanske varit någon dag tidigt o ägget kanske fäst sig direkt (ibland kan de ju ta någon vecka).


    Vi gjorde ivf med andra sonen, satte tillbaka 1 blastocyst på en onsdag, den måste satt sej direkt för fick ett positivt test på måndan, asså 5 dagar efter insättning, man ska testa på dag 14. Hade nog plussat nu oxå innan bim om jag ens hade en tanke på att jag kunnat va gravid då jag testat pos tidigt med alla, typ runt 3+, nu hoppas jag på att få testa blodet mer än en gång så jag får se stegringen.
  • Nilla6
    Emjol skrev 2021-12-11 17:22:40 följande:

    Helt sjukt hur smaklökarna kan ändras från en dag till en annan :o

    Igår åt jag en macka som var det godaste jag ätit på länge och idag gjorde jag exakt en likadan och det bara vände i munnen. Nu mår jag sjukt illa och vill aldrig äta igen haha ;)


    Jo det där med dofter och smaker. Jag har inte kunnat äta köttfärs med nån av ungarna men käka tacos idag utan problem, kan ju ändra sig kanske. Kaffet smakar dock konstigt.
Svar på tråden Bf augusti 2022