Inlägg från: Hotelliggaren |Visa alla inlägg
  • Hotelliggaren

    Tar varenda kille det för givet att tjejer blir intresserade efter sex?

    Du verkar umgås med den klick killar som har lätt att få tjejer. Den stora andelen killar får verkligen inte ligga lätt och får jobba hårt för det. Man kan nog säga att båda dessa grupper gärna har sex för att sen dumpa tjejen. Det fåtal som har lätt att få tjejer vet om sin kvalitet och förvaltar den genom att lägga ner så många som möjligt. Det är få killar förunnat och det är ju ingen hemlighet att det finns en viss status i det. Så de har nog helt enkelt svårt att sluta... Rädda att hamna bland killarna som inte kan få. Det stora antalet killar som har svårt att få tjejer tar varje chans och kommer ligga med tjejer även om de inte är attraherade av dem. Det enkla skälet är att de inte vet när de kommer få ligga nästa gg. De skulle gärna fortsätta ligga med en och samma tjej, men problemet är att de är dissade av de attraktiva tjejerna som precis som du skriver bara trånar efter de där populära killarna. 
    Därför blir det som du skriver. En liten andel killar kan få den största andelen tjejer och är därför noga med att plocka russinen ur kakan och vill inte gå miste om nåt. Den stora massan av killar är hänvisade till de tjejer som förstått att de aldrig kommer få de där snyggingarna och de är verkligen inget man vill ha mer en än gg.

  • Hotelliggaren
    Anonym (man) skrev 2021-11-22 17:38:34 följande:

    Det är nog snarare så att 10% av killar ligger runt - de 10% som ser bäst ut och har bäst självförtroende. Resten får kämpa för att alls få ett ligg och hittar de en tjej som är inntresserad och som de gillar släpper de henne inte för att ragga på andra. Problemet är att de tjejer som ligger och suktar och avstår sex för att de är kära i killen som dumpade dem är bara intresserade av de 10% av killarna, som därför kan välja och vraka och inte har någon anledning att binda sig när de så lätt kan hitta en ny tjej. Det blir inte lättare av att dessa players gärna ligger med en tjej som är långt under deras egen nivå utseendemässigt, så länge hon ser normalbra ut, vilket gör att många tjejer med medelmåttigt utseende och personlighet intalar sig själva att de kan få en fast partner som är mycket mer attraktiv. Om dessa tjejer var mindre utseendefixerade och i stället valde kille från de andra 90% eller åtminstone någon i samma kategori som de själva skulle de nog relativt lätt kunna hitta en kille som inte skulle dumpa dem efter sex.


    Haha, två själar en tanke! Det lustiga är att alla killar vet att det är så, men tjejer verkar inte ha en aning!
  • Hotelliggaren
    Anonym (Kvinnokören) skrev 2021-11-22 17:58:34 följande:
    Detta stämmer inte alls med mina erfarenheter och inblandade. De flesta killarna har varit ytterst ordinära i allt från utseende till personlighet och karriärsval. Många har varit relativt korta, otränade också men aldrig varit utan kvinnor och sex. Snarare har de haft mycket snyggare flickvänner och i så fall har ju kvinnorna snarare gått nedåt i val av partner.

    Känner nog bara en väninna som har en sån där typisk drömpartner till man. Häpnadsväckande stilig och så trevlig att man bara kan le beundransvärt. Hon är långt mindre attraktiv än honom om man ska mäta.

    De allra flesta normala kvinnor nöjer sig med ganska alldagliga "lagommän". Titta dig runt. Hur ser majoriteten av alla par mellan 30-60 ut?

    Kvinnor faller för såna män om de visar sig vara trevliga att ha sex och umgås med. Men blir dumpade förhållandevis ofta även av dessa män, som jag inte för mitt liv kan tro har nån större kö... Blir lika förvånad varje gång det händer.
    Tänker att alla dessa dumpade kvinnor kan väl inte vara så dåliga ligg att de inte är värda att ligga med igen?

    Någon i tråden skrev att därför man skaffar kk, men det är nästan lika svårt att få till för kvinnor eftersom män sällan vill ligga mer än 2-3 ggr med samma. ONS är nog det enda som är lätt för de flesta kvinnor. Inget annat faktiskt.
    Låter som att du och vi som skriver här i tråden har helt olika uppfattningar där... Som svar på varför tjejer inte får KK: för att så många tjejer är tråkiga i sängen kanske? Precis som många killar är. Du nämner kvalitetssex i TS. Då krävs att det är nån som man kan få det med. Verkligen inte alla som är såna. därför måste man prova sig fram. 2-3 ggr är lagom för att avgöra det.
  • Hotelliggaren
    AndreaBD skrev 2021-11-22 18:31:26 följande:
    Det är ju förstås INTE så! Det är en myt. 

    Senast var det 20 % - nu är vi redan uppe i 10 %. Tror du verkligen att tjejer inte fattar i så fall att de inte har chansen då? De suktar inte efter dem snyggaste killar för alltid, utan de lägger ju ner ganska snart och koncentrerar sig på killar i samma liga. 
    Märker procent du? Ja det är åtm min verklighet och med tanke på svaren är jag inte ensam om att se det så. Har du ett annat svar på TS frågeställning?
  • Hotelliggaren
    AndreaBD skrev 2021-11-22 18:31:26 följande:
    Det är ju förstås INTE så! Det är en myt. 

    Senast var det 20 % - nu är vi redan uppe i 10 %. Tror du verkligen att tjejer inte fattar i så fall att de inte har chansen då? De suktar inte efter dem snyggaste killar för alltid, utan de lägger ju ner ganska snart och koncentrerar sig på killar i samma liga. 
    Men absolut kan det vara så att tjejerna anpassar sig efter ett tag. Men om de blir dissade av killarna ur den mindre attraktiva gruppen måste det bero på att de är dåliga i sängen...... kommer inte på nåt annat.
  • Hotelliggaren
    AndreaBD skrev 2021-11-22 18:46:33 följande:
    Ni har inte SETT att det är så, ni har läst det nånstans på nätet. 

    Nä... frågeställningen är inte så spännande. Att män och kvinnor fungerar olika, det vet vi. Okej, TS säger också att tjejkompisarna har snöat in sig på nån kille och har inte sex i flera år hellre än att kunna tänka sig någon annan.... nja... det kan ju också vara så att det är tjejens första förälskelse och det tar henne flera år att gå vidare.

    Faktiskt så var det lite så för mig också - men killen var inte en sån som alla var ute efter. Och att man inte har sex i flera år - om vi pratar tonårstjejer, så har många faktiskt inte riktigt intresse för sex före mot slutet av tonåren. Så, det finns bra chans att hon inte skulle ligga med nån även om hon inte skulle sukta efter en specifik kille. 
    Tror du inte jag varit i svängen? Jag har tillhört båda de mansgrupper jag nämner och vet precis hur det är. Been ther done that.....
  • Hotelliggaren
    Anonym (Kvinnokören) skrev 2021-11-22 19:39:27 följande:
     

    Frågan jag ställde till män var ifall de oftast tar en kvinnas känslor för givet om de har sex med dem? Ifall de känner att de ofta kan få ett förhållande efter sex, något kvinnor mer sällan verkar uppleva?
    De flesta män kan nog ha ett förhållande efter sexet, om såna känslor uppstår. Men det är ju inte så många man klickar med så bra att man blir kär.
  • Hotelliggaren
    Anonym (H) skrev 2021-11-22 19:48:41 följande:
    Precis så är det. Det var någon amerikansk snubbe som själv gjorde en "studie" och märkte att supersnygga män fick massor av likes/swipes. Många fler än medelsnubbarna. Shocking liksom. Sedan sprids det som fakta på nätet av män som behöver det som en snuttefilt för att de inte hittar någon. Trots att vi varje dag ser alldeles vanliga män med partnera. Konstigt det där. Men det förstås, vi kvinnor fattar inte att 10% av männen är tillsammans med världens alla kvinnor.
    Nu finns det ju faktiskt väldigt många både män o kvinnor som inte har en partner eller hittar den rätte.
    Men så här. de 10% (om vi nu antar det) männen som lätt får kvinnor har ofta väldigt många. De jag känner till av det klientelet ligger alla på 100+. De ligger med de snyggaste men också med en del mindre snygga i brist på annat. När de träffat nån de verkligen vill leva med slutar de med detta, med nåt enstaka snedsteg bara för att kvinnan var ännu snyggare än hans fru. De snyggaste 10% av kvinnorna lever med dessa män. De medelsnygga, ca 50%, kvinnorna ligger med dessa män innan männen fastnar för nån. Då blir de antingen singlar kortare förhållanden med män som de anser vara för dåliga eller män som upptäcker att de kan få bättre. Sen har vi de medelsnygga männen (50%) som har ett mindre antal kvinnor och blir tsm med nån medelsnygg kvinna när hon fattat att de snyggaste männen bara ligger med henne men inte vill nåt mer. Sen har vi resten av både män o kvinnor som fattar att de inte duger åt de snyggaste och inte orkar göra sig besvär med det. De blir ihop med varandra. Men just i mellanskiktet, de där 50% av båda könen finns det verkligen väldigt många som är singlar med eller mindre livet ut. Då o då blir de ihop, men eftersom de båda känner att de eg vill ha nåt bättre funkar det sällan.
Svar på tråden Tar varenda kille det för givet att tjejer blir intresserade efter sex?