• Liniss

    Kan man skaffa barn i min situation

    Det verkar inte som att du är varken självförsörjande eller självständig och därför avråder jag från att skaffa barn. Barn kostar mycket. Dessutom är det ett livslångt och krävande ansvar. Skulle du ens klara av det? Du betalar ju inte ens dina egna räkningar.

    Jag tror att dina föräldrar är rädda för att du inte ska klara av att ha ett barn, med allt vad det innebär.

  • Liniss
    Aspietjej skrev 2021-11-22 23:19:36 följande:

    Vad är det?


    Hur ska du klara av att ta hand om ett barn när du inte ens kan betala dina egna räkningar??
  • Liniss
    Vladdis skrev 2021-11-23 13:35:45 följande:

    Ts: om du vill skaffa barn - gör det

    Det är inte nödvändigt för dig att ha ett jobb, man kan faktiskt vara hemmafru även om alla feminazis ser den existensen som pesten. Min partner har högfungerande asperger. Hon ville alltid ha barn & sagt o gjort så blev det. Nu tar hon hand om hus & hem. Jag jobbar 75 timmar i veckan så den ekonomiska biten är inga problem över huvudtaget. Hur mycket tjänar din pojkvän?

    Vad är du villig att göra, vad är du kapabel att göra?

    Att vara mamma är ingenting enkelt men en diagnos eller att man inte är arbetsnarkoman har ingenting med att göra hurvida bra Mamma man är. Det är väsenskilt. - de som hävdar annorlunda har 0 koll på hur verkligheten fungerar.

    Om du vill skaffa barn, gör det. Då måste du däremot förbereda din kille på vad detta innebär & du måste ärligt rannsaka dig själv ifall du har vad som krävs.

    Tålamod

    Förståelse

    Disciplin

    Kärlek

    Att vara mamma har ingenting med att göra karriär. Tvärtom. Anledningen till varför många barn idag har kassa föräldrar är för att kvinnor inte inser sin naturliga roll & män blivit så hunsade av feministisk propaganda att ingen av dem steppa in i sin naturliga roll.

    Män ska jobba & provida

    Kvinnor ska ta hand om barn & hemmet.

    Du får helt enkelt rannsaka ifall du har vad som krävs för att uppfylla din roll.

    Skit i vad alla andra säger, de är menlösa miffon som älskar drama - speciellt familjelivs vindrickande massiva singelkör av skilda, bittra fruntimmer. Lycka till & låt ingen bestämma vad som är möjligt för dig. Vi har ett liv, så lev det väl!


    Om man ska vara hemmafru så är det under förutsättning att mannen är med på det samt att mannen tjänar bra. Alla har inte möjlighet att vara hemmafru. Alla vill inte heller vara det. Det innebär en stor ekonomisk risk om förhållandet med mannen tar slut, inte minst vad gäller pensionen.

    Bara för att din partner är en hemmafru (vilket är väldigt förlegat, lol) så innebär det inte att alla andra vill eller kan vara det. De flesta vill faktiskt tjäna egna pengar och inte vara beroende av någon annan.

    Ts är inte självständig och inte heller självförsörjande. Hennes föräldrar tar fortfarande hand om henne. Hon betalar inte ens sina egna räkningar. Då börjar man sjävklart fundera på hur hon ska klara av att ta hand om ett barn.
  • Liniss
    Vladdis skrev 2021-11-23 14:04:54 följande:

    Förlegat? Nä, det är så vi var skapta & det är så mänskligheten överlevt i tusentals år. Männen jagade, kvinnorna var hemma. Nä, det är sant. Kvinnan tar en risk, & med tanke på att kvinnor oftast väljer katastrofalt dåligt eftersom de är influerade av new Age feminism är det inte så konstigt att de inte kan behålla en man eller välja en man med integritet. Se ner på henne ifall du vill, hon är helt fantastisk & det finns inget jag inte skulle göra för henne. Hennes roll som kvinna sköter hon exemplariskt. I gengäld behöver hon inte oroa sig för ekonomin. Tillsammans kompletterar vi varandra. Det är så man fullföljer sitt föräldraskap. Om man ska bringa liv så måste man comitta till varandra - det handlar inte om ens själviska ambitioner längre. Det handlar om att ge de absolut bästa förutsättningarna för sitt barn. Hon har mig tills livet rinner ur mig, om du anser det förlegat så tycker jag verkligen synd om dig. Män & kvinnor är olika. Omfamna det, kämpa inte emot den naturliga ordningen så blir du lyckligare. Jag förstår att jag är fruktansvärt långt ifrån normen. Idag premieras själviskhet & egot. Inte plikttrogenhet & löften som varar livet ut. Min partner kommer aldrig behöva oroa sig för sin pension - jag ser till att hon har allt hon vill ha & behöver. Som män ska göra.


    Det är andra tider nu. De flesta kvinnor i Sverige är inte hemmafruar, av de anledningar jag just beskrev för dig.

    Exakt, kvinnan tar en stor ekonomisk risk och alla vill inte ta den risken. Alla har inte möjlighet att vara hemmafru och alla vill inte vara det.

    Jag bryr mig inte om hur du och din partner har det. Det jag säger är att det inte är för alla. Långt ifrån alla. Sedan ska man också ha med i beräkningen att förhållandet faktiskt kan ta slut. Det finns ingen garanti för att ni kommer att hålla ihop för alltid. Den garantin existerar inte för något par och därför är det en stor ekonomisk risk att vara hemmafru.

    Det finns ingenting som män eller kvinnor ska göra. Det låter som att du kommer från stenåldern och du verkar inte hänga med alls i samhällets utveckling.
Svar på tråden Kan man skaffa barn i min situation