Inlägg från: Anonym (Orsaker) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orsaker)

    Tonåring som inte haft mens på ett halvår

    Det kan bero på undervikt/övervikt, PCO, graviditet etc.

  • Anonym (Orsaker)
    Anonym (Myran) skrev 2021-11-23 15:05:49 följande:

    Har hon vaccinerat sig mot covid? Är ju känt att det ger mensrubbningar. 


    Det är extremt sällsynt att covidvaccin ger mensrubbningar. Dessutom tror jag att antivaxxers har ljugit om att de fått mensrubbningar och att de sedan rapporterat in det för att det ska stå med som biverkningar och därmed få färre att vaccinera sig.
  • Anonym (Orsaker)
    Anonym (T) skrev 2021-11-23 15:38:23 följande:

    Inte ens forskare vet något om detta än så då borde du inte uttala dig om hur "extremt sällsynt" det är. Var ganska nyligen folk i min ålder (unga) började vaccineras t ex. Såklart man blir orolig om man tagit ett nytt vaccin och mensen tycks ändras. Har själv tagit vaccin i oktober och har mens som vanligt än så länge, för övrigt, så är ingen "antivaxxer". Du gör nu precis samma sak som du menar att denna grupp gör, egna påståenden för att förstärka din egen världsbild.

    Men onT, om ts dotter haft mensen i endast två år så behöver det ju inte vara något konstigt, men invänta läkarens svar.


    Utifrån hur många som påstår sig ha fått mensrubbningar av covidvaccin i jämförelse med hur många som tagit covidvaccin så är det extremt ovanligt. Så visst kan man utgå ifrån att det är väldigt sällsynt.

    Jag skrev att jag tror att många antivaxxers har ljugit om det. Det är jag helt övertygad om att dem gjort eftersom det råkar vara just antivaxxers som sprider rykten om att covidvaccin orsakar mensrubbningar.
Svar på tråden Tonåring som inte haft mens på ett halvår