Inlägg från: Anonym (En del gör så ja.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En del gör så ja.)

    Tycker ofta kvinnor väljer jämställdhet när det passar

    En del gör så ja, men det är inte för att de är kvinnor utan för att de är själviska personer som försöker vända allt till sin fördel. Män kan vara likadana men det yttrar sig ofta på annat sätt.

    Kan man bete sig som ett arsle med hjälp av jämställdhet så gör man det, men det hade lika gärna kunnat vara något annat än jämställdhet, där är det bara en enkel ursäkt.

  • Anonym (En del gör så ja.)
    Anonym (Men sure..) skrev 2021-11-23 22:51:56 följande:

    Haha du är INTE kvinna! Du är bara ännu en bitter man som generaliserar och tror att ALLA kvinnor är likadana. Börjar bli jävligt tröttsamt


    Anonym (Men sure..) skrev 2021-11-23 22:53:51 följande:
    Ts är inte kvinna utan han låtsas vara det för att han tror att det ger mer tyngd åt det han skriver

    Spelar det nån roll? Jag vet att många män delar den uppfattningen hon (eller han) ger uttryck för, och jag kan förstå från vart det kommer. Jag har självt sett sånt.

    Men det är arslen som beter sig så, som utnyttjar jämställdhet när det gynnar henne och förkastar jämställdhet när det inte gör det.

    Det är inte jämställdhet eller kvinnors fel, det är ett fåtal arslen som gör så. Hade det inte funnits jämställdhet hade den typen av arslen hittat något annat att förkasta eller utnyttja när det passar för att få fördelar. Det finns män som är lika mycket arslen som använder andra grejer behändigt. Kanske saker som socialism. När det gynnar dem är socialism bra, när det inte gynnar dem personligen blir socialism dåligt. Inte könsbundet bara arselbundet.
Svar på tråden Tycker ofta kvinnor väljer jämställdhet när det passar