Inlägg från: Anonym (Slyna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Slyna)

    Tjejen kollar lite udda porr

    Anonym (K) skrev 2021-11-24 21:38:35 följande:

    Du får fråga någon mer erfaren men det finns knappt glory holes alls i Sverige, som jag förstått. Det finns säkert sexklubbar som har sånt om man är intresserad men innan hon sätter foten där har du nog fått rejält med signaler innan, så det skulle jag inte vara orolig för. Kasta bort hela sin relation för att nån främling ska spruta en i ansiktet...? Det finns folk till allt men det känns inte som en rimlig gissning att hon skulle göra det. Men du känner henne förstås bättre än mig.

    Bara för att man fantiserar, eller till och med skulle ha gjort vissa saker om man är singel, betyder inte att man kastar bort hela sin trygga tillvaro för en sån upplevelse.


    Åå det finns det visst. Massor både ute i buskarna, på klubbar och hemma hos folk. Det finns grupper och enskilda som arrangerar. Trust me I know!
  • Anonym (Slyna)
    Anonym (Ts) skrev 2021-11-24 21:52:26 följande:

    Glory holes ute i buskarna? Nu hänger jag inte med.


    Typ omklädningsrum på en strand, öde hus. stora byggnader i plank på nån mindre såg/virkesupplag. Nån form av enkel vägg där man kan borra hål och vara utom synhåll för passerande och deltagare
  • Anonym (Slyna)
    EnAnonumius skrev 2021-11-25 11:24:45 följande:

    Tror knappast att du skall tolka det bokstavligt som i att "någon man kamouflerar sig och gömmer sig i buskarna för att sticka ut snoppen bland grenar och blad för avsugning.

    Alltså "XX ute i buskarna" skall tolkas symboliskt, som i att man "aldrig vet vad som förekommer bakom stängda dörrar hos folk".

    P.S

    XX kan man ersätta med vilket sak/företeelse som helst, så inte bara sexuellt m.a.o.


    Ja det var så jag menade och tänkte inte på att det kunde vara svårt att förstå.

    Att man inte hört om det betyder inte att det finns. De som vet de vet
  • Anonym (Slyna)
    Anonym (Gloryhole är ju en mardröm) skrev 2021-11-25 18:48:59 följande:

    Jag tror att av samma orsak jag tycker gloryhole är läskigt kan nog någon annan tycka är sexigt.

    Själva grejen att ha sex med någon genom ett hål i en vägg...skulle ju kunna vara vilken snubbe som helst där bakom? Hur fel person som helst... En skrämmande tanke. Av samma anledning gillar jag inte ögonbindlar...men tror att exakt samma orsak kan vara sexigt istället för en mardröm för någon annan.

    Att han inte vet vem jag är skulle nog kunna vara sexigt...men jag vill veta och se vem han är. Så istället för gloryhole kanske att killen har ögonbindel? Det hade nog funkat?


    Ingen vet ju vem den andre är....Du är oxå anonym. Som sugerska skulle jag inte vilja ha det på annat vis heller. 
    Det är lite av tjusningen oxå....är det en man eller kvinna som suger? 
Svar på tråden Tjejen kollar lite udda porr