Inlägg från: Anonym (Ts) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ts)

    Tjejen kollar lite udda porr

    Anonym (Gloryhole är ju en mardröm) skrev 2021-11-25 18:48:59 följande:

    Jag tror att av samma orsak jag tycker gloryhole är läskigt kan nog någon annan tycka är sexigt.

    Själva grejen att ha sex med någon genom ett hål i en vägg...skulle ju kunna vara vilken snubbe som helst där bakom? Hur fel person som helst... En skrämmande tanke. Av samma anledning gillar jag inte ögonbindlar...men tror att exakt samma orsak kan vara sexigt istället för en mardröm för någon annan.

    Att han inte vet vem jag är skulle nog kunna vara sexigt...men jag vill veta och se vem han är. Så istället för gloryhole kanske att killen har ögonbindel? Det hade nog funkat?


    Som någon annan skrev verkar hon ju tända på att tillfredsställa okända män.
  • Anonym (Ts)
    OneOf skrev 2021-11-25 18:40:59 följande:

    Ta upp det med henne. Men på ett snyggt och avslappnat sätt. För det får absolut inte vara " varför kollar du på det här" vid frukosten. 

    Det kan vara like skämmigt för henne. Men visar du att det är lugnt så kommer det gå bra. 

    Inom sex ska man aldrig hålla tyst.


    Vet bara inte HUR jag ska ta upp det? Vill verkligen inte kränka henne.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Gloryhole är ju en mardröm) skrev 2021-11-25 19:51:22 följande:

    Ett tips är ju att inte vara ihop med en kvinna som tänder på att tillfredsställa okända män. Jag vet att det inte är så lätt för karlar med dejting och så idag, men gränsen bör nog dras nånstans innan det där.

    Visst om det bara är en fantasi är det väl ok, men vill hon verkligen göra sånt...så tycker jag att du borde lämna.


    Menar du det? Alltså hon är underbar, snäll, charmig, snygg och social.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Gloryhole är ju en mardröm) skrev 2021-11-25 20:06:33 följande:

    Jag menar det ja. är det där saker hon vill göra i verkligheten...så är det inte ok.


    Men det vet jag ju inte?
  • Anonym (Ts)
    Anonym (K) skrev 2021-11-25 20:21:05 följande:

    Det är ju inte alls säkert på att hon tänder på det, i verkligheten. Porr är ofta ett sätt att utleva sina fantasier men betyder inte att hon skulle göra det irl. Det är bara du själv som antar en massa här.Varför skulle du prata med henne om det här? Om du är orolig att hon ska vara otrogen så spelar det ingen roll vilken slags porr hon tittar på, för då grundar sig den oron i nåt helt annat.


    Det är ju därför jag skriver för att få höra olika människors åsikt. Jag har inte pratat med henne men vissa tycker att jag ska göra det och andra tycker jag ska hålla käft om det.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Snäckan) skrev 2021-11-25 20:30:38 följande:

    Menar såklart killarna. Deras reaktion är ju sådan.


    Att de får stånd menar du? Det får dom väl i all porr? Man ser ju bara kuken i ett gloryhole.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Marikaf) skrev 2021-11-25 20:57:39 följande:

    Alltså... Jag tittar på porr. I perioder rätt mycket, i perioder ingenting. En del av sakerna tänder jag JÄTTEMYCKET på i verkliga livet med, t.ex. creampies oskyddat, men det absolut mesta skulle jag _ALDRIG_ vilja vara med om påriktigt...

    Exempelvis: Mannen kissar i kvinnans vagina. Vilt menssex. Bögsex. Män som blir tagna av shemales. "Painal". Gamla gubbar som har sex med unga kvinnor. Med MYCKET mera.

    Saken med porr för mig är nästan primärt att se på saker jag själv ALDRIG skulle vilja göra eller bevittna i verkliga livet. Det jag FAKTISKT tänder på det använder jag fantasin till och onanerar. T.ex. första gången jag och min man hade sex.

    Så utgå INTE ifrån att hon faktiskt vill ha den typen av sex, som de har i porrfilmerna.


    Jävlar. Du fick en att tänka lite.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Kollar också på porr) skrev 2021-11-25 22:40:56 följande:

    Jag kollar på en del porr som jag aldrig skulle våga testa på i verkligheten. Har inte vågat hittills och är 33 nu.

    Tänder väldigt mycket på att en kvinna är med två män och att dom tar hand om henne, och även lite bdsm/dominansaktigt. Detta är inget jag levt ut i en relation och inte heller känt något behov utav.

    Så du kan nog va lugn men tycker absolut du ska ta upp ämnet och fråga typ, älskling hur skulle jag bäst kunna tillfredsställa dig i sängen? Finns det något du tänder riktigt mycket på? Men inte för att stilla oron/egot utan mest för att ha skönt sex med din partner!


    Det är ju bara hon som kan svara på om hon njuter osv men min tro och känsla är att vi har ett bra sexliv. Samspelet funkar väldigt bra och båda njuter och kommer.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (krs) skrev 2021-11-26 11:34:54 följande:

    Finns de som använder tjocka pennor som de limmar fast på undersidan när de inte får fart på den. Tid är pengar, de har inte tid att vänta för länge på att få in den. Måste sättas på flera tjejer till samma dag....

    HELVETE.... det brinner hos grannen!


    Va?
  • Anonym (Ts)
    Pussan skrev 2021-12-04 23:27:36 följande:

    Det är en fantasi som hon onanerar till.

    Om du ska prata med henne om det så gör det positivt; spännande film du hade på din dator..... osv... 


    Ja, jag letar faktiskt efter någon porrfilm, en långfilm liksom, där detta inslag finns med i en av scenerna. Tänkte att vi kanske kunde kolla på hela filmen tillsammans och sen se om hon reagerar starkare på just den scenen. För att själv då kunna visa henne att jag också tycker det är ett kul inslag typ. Så kanske hon öppnar sig mer. Men väldigt svårt att hitta en sådan film. Har ännu inte lyckats.
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Wi) skrev 2021-12-07 04:58:02 följande:

    Tycker glory Hole är oskyldigt porr jämförelsevis. Kollar själv på det ibland då jag tänder på tanken men skulle inte vilja göra det på riktigt med någon annan än min sambo. Om ni pratar om sex och porr så kan du ju fråga typ "vad brukar du kolla på för porr?" Säger hon då glory hole så har du din öppning till att fråga mer. Säger hon det inte så lämna det där. Fantasi är inte detsamma som att man vill göra det irl.


    Okej, ja som jag skrev så ska jag försöka hitta en film vi kan se tillsammans där gloryhole finns med. Men hittar ingen långfilm utan bara klipp..

    Vad med just gloryhole är tändande tycker du? Är det att det är en främling liksom?
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Wi) skrev 2021-12-07 11:04:38 följande:

    Nej det är inte främlingsgrejen utan med fantasin om att bli "använd" för någon annans njutning typ. Jag suger gärna av min sambo med förbundna ögon där han kommer men jag får vänta.. gillar känslan och fantasin kring att jag är där för någon annans njutning.

    Hittar du ingen film så fråga bara tänker jag. Alltså vad hon brukar kolla på och berätta vad du själv brukar kolla på. Kanske fråga om ni ska kolla porr ihop eller så?


    Okej, kan inte relatera men det är nog många som känner som du

    Jag har varit lite envis så jag tror jag hittat en film nu. Dock från 2008 så inte ny direkt?googlar man på private downward spiral så hittar man filmen på en sida som heter x hamster. 20 minuter in filmen så är där en scen med gloryhole. Men det är en rätt sunkig miljö så jag undrar vad hon skulle tycka om den scenen, om det blir diss och stämningen dör helt typ.
  • Anonym (Ts)
    Pussan skrev 2021-12-07 21:57:10 följande:

    Ny eller gammal kan väl kvitta? xhamster är en bra sida med stort urval. 

    Det är svårt att förutse vad någon annan ska gilla, men lycka till! Det viktiga är nog att du visar att du gillar porr, du vet ju att hon kollar så det borde bli positivt.


    Ja den är ju inte för 60-talet

    Kollade du på scenen? Om du gjorde det tror du att miljön där är för sunkig liksom?
  • Anonym (Ts)
    Pussan skrev 2021-12-09 00:49:26 följande:

    Har kollat nu, men det är ju tyvärr omöjligt att gissa vad någon annan ska tycka. Jag blir kåt och våt av att se härliga sprut, och jag gillar att det är lite rough runt omkring. Det vet jag att fler gör.


    Jo det har du ju såklart väldigt rätt i. Det var den enda långfilmen med gloryhole som jag hittat, annars är det bara klipp på det? jag ska nog ändå ge den ett försök, vi är båda lediga i morgon så jag ska köpa hem en flaska vin och föreslå lite film ikväll
  • Anonym (Ts)
    Real Time skrev 2021-12-11 17:20:14 följande:

    Tror jag med, hur gick det TS?


    Väldigt bra tror jag. Vi kollade, märkte tydligt när just den scenen kom att hon tände till extra.
  • Anonym (Ts)
    Pussan skrev 2021-12-14 23:19:37 följande:

    Bra, då är du på rätt väg! Då kan du återkomma till något liknande om ett tag


    Ja, hon ville göra nått vi aldrig provat tidigare så de var häftigt att uppleva! :)
Svar på tråden Tjejen kollar lite udda porr