• Anonym (i)

    Hål i öronen på småbarn?

    Jag har gjort 2 piercingar i öronen på min hund. Det är ju upp till föräldrar/mattar/hussar att bestämma tydligen och jag vill att min lilla chihuahua ska ha glitter i öronen. Jag är säker på att hunden också älskar det! Precis lika mycket som ett spädbarn gör.

    Nu är det kattens tur att bli skjuten i örat med pistol

  • Anonym (i)
    Anonym (micke) skrev 2021-11-25 14:33:24 följande:
    Örat ?  Snåla inte: BÅDA
    Du har så rätt, det ska bli i båda. men eftersom jag är lite snäll iaf så tänkte jag 3 hål i ena örat först och att katten kunde få vila på ena örat medan det gör som ondast. Sedan efter några dagar köra 3 i andra också.

    Fast vänta nu? Då är jag ju faktiskt snällare mot min katt än vad vissa är mot sina spädbarn där man gör hål på bägge sidor direkt?!

    Fast det kan jag leva medOskyldig
  • Anonym (i)
    Anonym (Hmm..) skrev 2021-11-25 14:59:28 följande:
    Förstår dig. Chiuahan var säkert inte det minsta gullig innan öronpiercingen. Bra att även katten får bli lite piffade... stackarn vad den måste lida innan det blir gjort. Är det en kattunge?
    Japp, en kattunge som kom till mig tidigare eftersom hennes mamma stötte bort henne, så fick sköta "spädbarnstiden" under ett tag. Nu när hon börjar få smakportioner tyckte jag att det var hög tid för lite bling
  • Anonym (i)
    Glinda från Oz skrev 2021-11-25 19:38:17 följande:

    Vilken larvig kommentar. Människor och djur är inte samma sak, vänd på det istället. Båda mina katter har en örontatuering och ett chip i nacken, ingen skulle komma på tanken att göra det på ett barn oavsett om barnet var nyfött eller 17 år gammalt.


    Örontatuering och chip har ju ett syfte.

    Sen gissar jag att dina katter fick någon typ av bedövning vid ingreppet eller att det gjordes i samband med kastrering då djuret var sövt?
  • Anonym (i)
    Glinda från Oz skrev 2021-11-26 10:42:43 följande:

    Man chippar utan bedövning, öronmärkning behöver de sövas för.

    Min poäng med inlägget var att det inte går att jämföra djur och människor. Att ta hål i öronen på en hund är inte samma som att ta det på ett barn.


    Vem menar du lider mest, hunden eller barnet?

    Vad skulle du tänka om en hundägare som kommer med en hund med ringar i öronen, och matte berättar glatt att en tvivelaktig salong gick med på att pierca hunden?
Svar på tråden Hål i öronen på småbarn?