• Tukt

    Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.

    Det hela utgår väl i från  om alla kvinnor man pratar med, också ska ska ha "intresse" av en. En tanke är ju att man kan prata med kvinnor utan att den intentionen alltid måste finnas.

  • Tukt
    Anonym (Z) skrev 2021-11-26 11:43:46 följande:
    Men jisses. Inte det mest begåvade inlägget, om man säger så. Var ska jag börja?

    Jo, jag läser många trådar här på FL och har sett kvinnor uttrycka sig negativt om män. Och? Jag frågade HUR TS REAGERAR PÅ SÅDANA TRÅDAR. Jag har aldrig påstått att sådana trådar inte finns. Herregud, gubbe, läser du inte eller är du blind?

    Suck. Ska jag verkligen behöva förklara detta? Att skriva att EN person verkar bitter är inte att generalisera. Lär dig vad ord betyder.

    VAR har jag sagt att de flesta män är misogyna gnällspikar??? Den ENDA man jag uttalade mig om var TS! Lägg ned dina halmgubbar. Jag tycker absolut inte negativt om män i allmänhet, tvärtom. Sådana som du och TS är jag dock glad att jag inte har i mitt liv.

    Jag trampade visst på ömma tår med mitt inlägg, trots att det inte ens var till dig. Du blev uppenbart mer än lovligt kränkt.
    Du har helt rätt i ditt tidigare inlägg om att trådstarten likt många andra här inne är grovt generaliserande, runt framför allt kön.
    Jag tycker det är bra för diskussionen att du påpekar sådana saker. Men sedan går du på rena personangrepp och håller själv en nivå på diskussionen som får hela tråden att kapsejsa.
    Det här ÄR ett diskussionsforum. Alltså det är till för att ha och bemöta åsikter. Inte göra omdömen hur man uppfattar en person är. (vilket jag såklart också gör ett avsteg ifrån själv, här och nu, tyvärr) 
Svar på tråden Killar - Var aldrig ärliga om hur ni egentligen mår.