• Anonym (:()

    Hjärtekrossad av min dejt som nu vill vara vän. Hur ska jag bete mig mot henne nu?

    Anonym (Nedstämd romantiker) skrev 2021-12-20 14:44:21 följande:

    Du har helt rätt. Hon skrev nu att hon ska på en dejt och är jätteglad för det med smileys och allt! Alltså, visst får hon dejta som hon vill men kanske inte berätta det glatt till mig bara efter några veckor till den hon bröt upp med och sårade. Det var droppen, nu blir det total no contact på henne.


    Beklagar.

    Bröt precis upp med min i helgen. Hon var precis som du beskriver din. Misstänker starkt att man bara var en i mängden och att hon egentligen ville ha allt en man kan ge en kvinna utan att behöva vara bunden till enbart en man.

    Iallafall så tror jag att min är bipolär / borderline. O det är antagligen din med.

    Det bästa man kan göra är att skita i det. Sådana utnyttjar bara enbart för sin egna vinning. Så bryt kontakten, låtsas att du glömt henne. Hon lär få panik. Men så länge vi inte klarar av att bara ha ett enkelt kk förhållande med dom så bör vi akta oss för sådana tjejer.

    Visa inte att du e ledsen. Det leder bara till djupare konflikter, tro mig. Då man spär på hennes egoism. För det är precis vad det är. O du lär bli lurad till att hon faktiskt bryr sig i den helt plötsligt så vänder hon på en femöring.

    Lycka till, du e inte ensam.
Svar på tråden Hjärtekrossad av min dejt som nu vill vara vän. Hur ska jag bete mig mot henne nu?