Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?

    Anonym (Haha) skrev 2021-11-25 18:57:48 följande:

    Nu kommer det givetvis dyka upp äldre kvinnor som röstar för att det ska se ut som att män föredrar gamlingar. Finns ingen normal man som tänder mest på 50-55 åringar.


    Nu är jag kvinna och har inte röstat. Men det finns en delmängd av de manliga könet som föredrar och attraheras av kvinnor i ungefär samma ålder. Om det är livserfarenheten som väger in vet jag dock inte. Är man 50-55 år är det inte alls omöjligt att tända på kvinnor i samma ålder.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Haha) skrev 2021-11-25 21:35:00 följande:

    Jag har svårt att tro att de flesta män föredrar 50-55 åriga kvinnor rent utseendemässigt framför 20-25 åriga eller 25-30 åriga kvinnor. Det finns säkert vissa som gör det med de är nog försvinnande få. De kan säkert tända på på kvinnorna som är 50-55 år, det tror jag absolut men jag tror inte de anser att kvinnor i den åldersgruppen ser bättre ut och är mer attraktiva än yngre kvinnor.


    Därav valet av ordet delmängd.

    De jag pratat med om denna saken har ofta en attraktion till egen åldersgrupp även om de så klart attraheras av andra åldersgrupper också. Troligtvis så är det svårt för människan att enbart ta ut utseende i ekvationen. Mycket av attraktionen kan ligga i andra delas så som tillhörighet (att man sett på de samma programmen som barn/ungdom, gjort samma saker i ungdomen eller i vuxenlivet. Man kan har ett annat band till varandra som är starkare än enbart utseende).
Svar på tråden Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?