Inlägg från: Anonym (Klara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klara)

    Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?

    Skulle attraktion enbart handla om ålder skulle alla män och kvinnor separera/skilja sig från sin partner när han/hon blivit äldre för att istället träffa en yngre. Så ser verkligheten inte ut som tur är. 

    Har ett par i min närhet där han är 40 år och hon 50 år, de är väldigt förtjusta i varandra och han säger att han aldrig varit så attraherad av en kvinna som hon, både utseendemässigt och personlighetsmässigt. 

    Sen känner jag par där hon är yngre och han äldre. Olika vad man fastnar för helt enkelt. 

  • Anonym (Klara)
    Anonym (Anonym) skrev 2021-11-26 19:42:53 följande:
    Du verkar inte vara mogen alls. Det faktum att du hela tiden poängterar hur gammal du är och att du är så mogen tyder bara på det motsatta. Du verkar ha ett behov av att hävda dig.

    Ja, självklart är jag medveten om att attraktion handlar om mer än bara utseendet. Har aldrig sagt något annat. Denna tråd handlar dock enbart om utseendemässig attraktion och det är helt okej att diskutera det.

    Jag har inte gått till personangrepp eller kränkt någon alls (i alla fall inte medvetet) så nu vet jag inte alls vad du menar.

    Okej, då vet jag vad du anser. Jag frågade dock inte. Jag har inte förespråkat någon skiljelinje alls vad gäller vårt yttre och inre. Lägg inte ord i min mun.

    Med tanke på det du skrev tidigare så lät det som att du hade röstat i denna tråd. Säkert finns det kvinnor som har röstat och det är ju synd att dessa personer inte kan respektera att omröstningen riktar sig till enbart män. Nåja, kvinnors röster tar jag inte med i beaktande.

    Jag är bara intresserad av mäns åsikter när det kommer till detta. Jag är en heterosexuell kvinna så varför skulle jag bry mig om andra kvinnors åsikter? Är du missnöjd så kan du ju starta en egen omröstning istället för att gnälla på min. Jag stänger inte ute lesbiska eller bisexuella kvinnor från denna omröstning, jag stänger ute alla kvinnor från denna omröstning. Ge mig en källa på att lesbiska kvinnor är en stark population på familjeliv, annars tror jag dig ej.

    Vill du veta vad kvinnor tycker så kan du ju skapa en egen omröstning. Jag gör som jag vill och så enkelt är det. Objektifiering? Nja, då vet du inte vad det innebär. Att skapa en omröstning som riktar sig till enbart en målgrupp är inte objektifiering. Precis som det finns omröstningar som riktar sig till enbart män så finns det omröstningar som riktar sig till enbart kvinnor. Går du in och gnäller i de sistnämnda trådarna också?

    Vad menar du med det sista stycket? Självklart är jag medveten om att det kan vara så att kvinnor röstar i denna omröstning och att den därför inte går att lita på till 100%. Jag ska ju inte direkt använda denna omröstning i en vetenskaplig artikel. Det är mer för kul.

    Allvarligt, jag tycker att du ska skaffa dig en hobby istället för att sprida negativitet och klagomål i en tråd på familjeliv.
    Dina inlägg skriker om hur uppenbart missnöjd du antingen är med ditt utseende och troligtvis ålder också.. eller så är du bara ung och osäker och behöver all bekräftelse du kan få på att män föredrar DIG! Kan då berätta att även du kommer bli 40-50 och kanske 60 år också tillslut. 
Svar på tråden Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?