Inlägg från: Anonym (kvinna 76 år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (kvinna 76 år)

    Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?

    broderbob skrev 2021-12-14 12:47:30 följande:
    Hej Anonym (kvinna 76) Ja allt är väl med mig och har väl mer tänkt att ta paus här ifrån, tycker tonläget inte är det allra bästa - har förväntat mig mer utav deltagarna här inne . men då jag jobbat inom ps så pass länge och sett bitar spm ramlat sönder och som man senare varit tvungen att städa upp (ibland gick det tyvärr inte) känns som jag dras åter till mitt yrke igen fast jag inte vill det - nu vill jag ägna mig åt mig själv och mina intressen och inte dras in i något
    Hej Broderbob, Skönt att höra att du mår bra! Förstår om du vill ta paus från ps vilket du även varit inne på i tråden "är det ok" där du beskriver en enorm utbrändhet. Där har vi språkat men jag i en annan signatur. Däremot ser jag inte hur du dras in i ditt yrke på nytt i alla de trådar som handlar om mer glättiga erotiserande ämnen och som i mångt motsäger de åsikter du fört fram i den här tråden och i "är det ok". Därför är det väldigt svårt att veta vem du är innerst inne. Vad du står för egentligen Samt leker med ord.

    Hur som helst var det trevligt och underhållande att samtala med dig som både vill allvarliga samtal och humor. 

    Lycka till i tråden "sexfrekvensen minskar" med flera andra trådar!

    Väldigt fascinerande att ta del av människors olika smak och tycke, och om människors sätt att utge sig för att vara någon speciell person.

    Vänligen Kvinna 76 år
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2021-12-14 21:37:00 följande:
    Hej! Anonym (Kvinna 76) jag vill bara fråga en sak gällande tråden "sexfrekvensen minskar" jag vet faktiskt inte vad det är för tråd, har försökt göra en sökning på den och se om jag skrivit något, men i sökningen kom det fram något som stämde på vad du skrev, men känner tyvärr inte till den tråden ....jag har också försökt se om det finns någon plats där det finns historia på var man har varit men har inte hittat någonting  men allt händer och allt har en mening - du ska ha det så gott och en god jul och ett gott nytt år
    Käre Broderbob, God midnatt.
    Ursäkta mig. Mitt i packningen inför en flygning till Frankrike kollade jag inte upp trådens korrekta namn som jag syftade på. :( Kallas "Sexfrekvens-på-nedgång". 
    Givetvis "kräver" vare sig jag eller någon annan skribent en total öppenhet i "vår nästas" författande under skilda nick eller signaturer. Vi gör samma av och till och jag själv skrev som sagt tillsammans med dig under ny signatur i "är-det-ok". Vår anonymitet ligger i sakens natur.

    Åtminstone påverkar det ändå mig negativt om någon uttrycker diametralt olika åsikter (diskrepansen blir stor) i samma ämnen i olika sammanhang. En kluvenhet eller en lek med ord blir frågan man ställer sig. Något av det genuina tappas i mina ögon. Trovärdighet likaså. Men alla har sin stil att ta sig fram genom livet. Du har din. Jag har min. Det finns människor som spenderar ofantligt med tid i olika grupper på forumet med nya stories var dag. Tror att de i själva verket lider av en djup ensamhet, som ska slås hål på med innersta delade sexfantasier (ökar på alienationskänslor). Lider med dem. Big time. 

    Önskar världen blir en mer human plats för oss alla Nya Året 2022!

    Må även ljus, kärlek, sanning och ärlighet segra till sist!

    Hoppas tomten i sin säck för med sig riktigt goda och mogna russin till dig Broderbob att förtära :) Du verkar gilla dem mycket :)

    familjeliv.se/forum/thread/81533473-sexfrekvens-pa-nedgang/

    TS (frustrated och sorgsen)  
  • Anonym (kvinna 76 år)
    Grossglanz skrev 2021-12-15 14:15:50 följande:

    I alla åldrar:)


    Tycker precis som du att alla åldrar har sin charm! :) 
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-11 12:32:29 följande:
    Visst har alla åldrar sin charm - tänk vad trist det skulle vara om det skulle vara avgränsat till någon / några speciella åldrar eller likt året med dess olika årstider har sin charm med födsel, grönska, färger och då naturen lägger sig till vila under ett lager av snö eller att det nu blivit för kallt att den måste vila. Björnarna vaknar upp efter att en tid varit i sitt ide  under tiden de vilar och föder sina ungar, när solen och värmen kommer är det dags att gå ur sitt ide, äta upp sig då de tappat mycket utav sitt fett under sin tid i idet och måste nu åter få äta upp sig ungarna börjar lära sig lita utav mamman - allt har sin charm åldern, årstiderna, allt har sin charm allt förändras ingenting står still - tänk vad tråkigt det skulle vara om man inte tilläts förändring , en förändring är naturlig och även synsättet på vår sexualitet och närhet förändras till ett helt annorlunda sätt än vad det var då var yngre, blir mer ömhet och mer tar vara om varandra allt experimenterande tillhör sn svunnen tid, om inte detta är charm vad är det då? man känner varandra en blick ett leende säger nu så pass mycket mer än tidigare - varje ålder har sin charm och alltid nya upptäckter - fast många är rädda för det och vill gärna bli kvar där de nu är, trots att de åldras kommer man inte kunna gömma sig bakom en mask - får de em chock då ser att den ramlat av och inget finns längre att gömma sig bakom
    Underbart Glad Härligt. Mer imorgon. 
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-12 23:19:31 följande:

    Varför skulle vi som tillhör den övre ungdomen ( lite äldre) vara mindre charmiga än de yngre- det har jag alltid funderat över, man känner sig lite ställd åt sidan..


    Den äldre generationen tillhör den övre ungdomen och är precis så charmig som i den yngre ungdomen. Tidens tand och slitage adderar en ny sorts charm där livserfarenhet och rynkor ökar attraktivitet. Därmed inte sagt att 20-åringens fräschör är tilltalande charmig.
    Var sak har sin tid,
    därför högst troligt att vi dras till de attribut som rådande för vår tids barnkull. En 20 årig man anser förstås en kvinna som mest attraktiv i sin egen ålder. En 50 årig man föredrar ofta en kvinna i sin ålder osv. Som en oskriven naturlag. Med många undantag och stor flexibilitet som är sund. Uppstår en personkemi och en fysisk attraktion hävs  i allmänhet våra föreställningar om ålder i sig som norm för parbildning.
     
  • Anonym (kvinna 76 år)
    Anonym (Svammel) skrev 2022-01-13 09:56:32 följande:
    Ot och trådkap.
    Tråkigt att du anser så Svammel Obestämd men du kanske har något bättre att komma med än en text som hyllar kvinnans ålder vid 77 års ålder??? Varsågod och tyck till i ämnet! Glad 

    Dikten "Den goda stunden" right on spot enigt mig!. TS avgör emellertid förstås som alltid.
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-13 11:33:03 följande:

     


    Hej! Det var längesedan .. en fantastisk dikt, jag har varit tvungen att läsa om den fler gånger. Den gjorde så att jag riktigt drogs med i den, just det, med i den, inte med den


     


    Jag har försökt att ta ut delar , det blev verkligen svårt, den säger väldigt utan att egentligen fundera.


     


    Vi var två som hade sovit och
    vaknat i vår dubbelsäng
    vi var man och kvinna som
    också var min kära vän
    vi hade vänslas och pussats fast
    sängen var varm
    vi låg nära varann och hon låg
    på min utsträckta arm

    Båda livet vi hade, det var som
    den största av gåva
    hela var vi till kropp och själ,

    jag ville helst gråta
    var overkligt vid ålder, med
    rynkor och ögon grågröna
    andra var ljusblåa
    och som ansiktet försköna.

    Vi lever som äkta
    men ändå ett oäkta par
    till ålder vi kommit,
    vi har också sett bättre dar
    vi har givit vårt löfte
    med blommor och ring

    vi lever i nuet med nåden
    och utan nåt krav
    tar vara på livet och ger
    tacksamhet igen
    väntar på barn och barnbarn
    och någon vän.

    Livet är en gåva,
    något förunderligt stort
    tvåsamhet är till glädje
    och det bästa vi gjort

    jag är nittio
    och min hustru sjuttiosju


     


    Det är som jag brukar säga .. Det vackraste är när ett äldre par, är när de vet vad de vill bara genom att se på varandra, några ord behövs ipå frågan - ska vi dricka kaffe eller är det inte dags att släcka lyset och gå till sängs ? bara blicken hos de äldre och trygga paret säger så- de har inte längre bråttom och kan ägna sig åt varandra istället för bredvid .


     


    Nerrgårds Sven bodde väl i trakterna kring Uppsala, kanske finns det fler poeter i omnejden kring Uppsala


    Godkväll Broderbob, Trevligt att höras och med ditt inlägg ... en kort tur till Frankrike och mer vill jag säga men nu blir det genast alltför privat och värre OT. Det finaste du väljer ur Nergårds-Svens fantastiska poesi. Blir tagen igen. Poeten och författaren Sven Eriksson släppte under pseudonym poesi och 20-tal böcker... I korthet när moderator/rektor vill mer konkret inom topic.

    Gott om poeter finns i omnejden runt Uppsala med kulturella event i naturen om sommaren. Nåt utvalt med Nergårds-Sven. 
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-13 12:48:11 följande:
    Jag fick alldeles nyss ett påpekande från rektorn gällande mitt senaste svar då det blev för långt - jag tar väl en paus om vi inte kan hitta andra möjligheter till kontakt - nu är det snart dags för presskonferensen

    broderbob
    När jag nyss återvände till forumet konstaterade jag den valda poesin bedömd som off topic ikväll av rektor men den ligger kvar i följande poster. Vi kan hitta andra möjligheter till kontakt gnm pm om restriktionen snäv.
  • Anonym (kvinna 76 år)
    Anonym (Kille) skrev 2022-01-14 03:06:56 följande:
    Är du också gift med någon lika ung som ditt eget barn?
    Hoppla, Hoppla!...... Svar: Nej, men sen i höstas har jag en jämngammal älskare i Paris. Fransmannen är 76 år och en mycket omtänksam och het älskare måste tilläggas. Glad
  • Anonym (kvinna 76 år)
    Anonym (Kille) skrev 2022-01-15 09:33:10 följande:
    Du håller dig exakt i samma åldersgrupp som du själv tillhör lol.
    Exakt! Glad ... långt ifrån alltid... Några issues där? Du själv då? 
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-14 22:17:01 följande:
    Glad
    Skrattande
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-15 14:32:32 följande:
    Ja ibland blir jag bara glad
    Samma för mig Solig  Solen tittar fram en smula idag :)
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-15 15:17:20 följande:
    Det kan jag förstå - här har det idag varit lite små grått och nu mörkt, fast de senaste dagarna har det varit väldigt skönt då det inte varit så kallt och det ska tydligen fortsätta så en bit in i nästa vecka och sedan får vi se
    Ja, livsandarna vaknar till liv när ljuset nu så sakteliga återvänder och det blir alltmer mildare utomhus. 
  • Anonym (kvinna 76 år)
    Anonym (kaffedraken2) skrev 2022-01-17 08:19:44 följande:

    Max en tredjedel av ens egen ålder.


    En studie visar åldersskillnad på omkring ett år det ultimata för hållbar relation. Skiljer 10 år eller mer ökar risken för skilsmässa med 39%. Om man väljer någon som är 20 år äldre eller 20 år yngre, ja då är risken för separation så stor som 95%.

    Ur biologisk synvinkel har tidigare studier visat på en optimal åldersskillnad mellan mannen och kvinnan på 4 år där mannen den äldre. Ur fertilitetssynpunkt. 

    Allt är som vanligt högst individuellt och smak och tycke varierar sannerligen. Din ålder blir intressant i och med du föreslår en 1/3 av din egen ålder Glad
  • Anonym (kvinna 76 år)
    broderbob skrev 2022-01-16 15:19:45 följande:
    Hej! Du får gärna skriva meddelanden om du vill

    MvH
    Broderbob
    Hej! Ja, då pm ar jag i veckan!

    Mvh Kvinna 76 år
Svar på tråden Vid vilken ålder är kvinnor som mest attraktiva?