• Johanna2121

    Ruvare November/December 2021

    Hej! Jag är på ruvardag 5 & har testdag på julafton! Får se hur året julafton blir. Var jätte svullen & tung första dagarna efter återföring. Men idag gör det bara ont höger sida. Vad betyder det?

  • Johanna2121

    Ruvardag 18 & testdag! Bästa julklappen!!! Jag vaknade klockan 04.50 & gjorde ett test & det va positivt!! Jag är gravid! Har försökt somna om, men de går inte. Efter 2 missfall så är det lite svårt att ta in när det står gravid på testet. Man törs nästan inte tro att det är sant. Nu är det väl vår tur!?

  • Johanna2121

    Åhh va spännande & pirrigt!! Jag hade också en fryst 5 dagars som jag satte in. Någon dag efter återföring så kändes min mage tung & jätte svullen. Kändes som att jag gick & spände magen på jobbet fast jag inte gjorde det. De försvann sen. Senaste tiden har jag haft molvärk, det har dragit på höger sida, nästa mot ljumsken. Magen svullnar upp emellanåt. Och jag är trött, det kan komma från ingenstans. Har varit osäker om det är Lutinus som gjort så jag har känt såhär eller om de va gravidsymtom men det börjar kännas mer & mer. Och nu när jag gjort testet & de va positivt så känns de lite lugnande. Men jag har fått missfall tidigare vid återföringar men denna gång hoppas jag att de är vår tur. Ska ringa till kliniken efter deras jul/nyårs ledighet & få en tid för första ultraljud. Kämpa på lilla mini, stanna där inne nu!

  • Johanna2121

    Va starka ni är!! 14 ivf! Det är så påfrestande med ivf, ni är tuffa som hållit på så länge. Men jag förstår varför. Jag håller tummarna för er att denna gång så fäster de lilla livet. Förstår att de måste va svårt att veta vad som är vad med allt som du tar. Vad som är symtom av vad. Jag tar också blodförtunnande sprutor. Väntar med spänning hur det kommer gå för er :)

Svar på tråden Ruvare November/December 2021