• bellamer

    Tänder inte på min man ALLS!

    Min man är världens finaste person, han är min bästa vän och det sista jag vill är att såra honom. Jag blev inte ihop med honom för hans utseende och han var kanske inte den snyggaste när vi träffades, men nu har släppt taget om sitt utseende totalt.

    Han är 12 år äldre än mig och vi har varit tillsammans i 13 år. Jag tycker det är viktigt att hålla sig attraktiv för den andra, särskilt som åren går.

    Jag snyggar till mig varje dag, tränar och håller mig fit. Han har fått en jättemage, flint och stor dubbelhaka, jag är totalt oattraherad av honom och vill verkligen inte ha sex med honom, tycker inte om det alls. Har försökt få med honom till gymmet, men han orkar aldrig följa med.

    HJÄLP! Hur ska jag göra för att bli attraherad av honom, finns det något piller man kan ta? Vet att han blir sårad när jag hittar på ursäkter för att slippa sex. Jag har män som springer efter mig men det är totalt ointresserant, söker inte efter otrohet. Vill göra slut och bara vara själv, men vill heller inte leva mitt liv utan honom.

Svar på tråden Tänder inte på min man ALLS!