Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Städerskan på gymmet

    Kunden kommer i sista hand så länge det handlar om manliga kunder. 

    Skulle det vara det omvända med en manlig städare som beter sig så i kvinnornas omklädningsrum så skulle det protesterats direkt och tagits upp på högsta nivå kanske även ett antal metoo inlägg. Där skulle en man inte få vara om det inte absolut talades om i förväg så att alla kunde skyla sig och på ett mycket diskret och snyggt sätt. 

    Så länge det är en kvinna som stormar in bland nakna män så kommer det inte vara någon som bryr sig. Så är det att vara man.

  • Anonym (Hmm)

    På tal om badhus så när vi gick på gymnasiet så var det en kvinna som prompt varje gång skulle vistas i pojkarnas omklädningsrum och man måste bara spola av duschutrymmet precis när alla pojkarna skulle duscha. Inte bara gå in och spola av lite utan man ska gå ner hela vägen ner i hörnet så att man går förbi alla båsen när man håller på och spolar. 


    Om man väntar typ 10 minuter före eller efter så var det i princip tomt då inte många andra badade på en vardag mitt på dan. Men precis då när vi skulle dusch så skulle hon in och gå förbi alla bås. 

    Det var inte en enstaka händelse heller utan det skedde så många gånger så man kunde tro att hon inväntade nästa grupp och sen passade på.


    Jag menar småbarn är en annan grej men gymnasiekillar behöver man inte direkt heller passa på. De vet hur man duschar och byter om. 

  • Anonym (Hmm)

    Det här som slår mig så intressant. Det är många män som kan vittna om samma beteende. Har för mig att det var Rheborg på tv när han åkte till Ryssland som också i ett avsnitt berättade om nån liknande situation från sin barndom.

    Många säger att män ska äga sina problem o göra något åt det. Steg ett är ju att försöka lyfta det. Men det som sker är att det skrattas bort, det bagatelliseras, det ses som ett hot mot kvinnors problem osv.

    Vill man ha jämställdhet på riktigt så borde man ta sånt här på mer allvar. Men ju mer jag ser mönstret hur lätt ett kvinnoproblem lyfts mot när en man far illa så tror jag inte på att man vill ha lika för båda könen. Det är något som låter fint men som i praktiken inte sker.

    Vi lever i en tid då det inte är legitimt för en man att klaga på något.

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (Sara) skrev 2021-12-09 14:21:53 följande:

    Statistisk begår det fler våldsbrott mot kvinnor av män än av kvinnor mot män så det kanske inte är så konstigt...

    Inte för att jag precis tror att städaren på gymmet kommer våldta mig.


    Även om det är så blir inte ett ofredande mer legitimt för att det begår mer brott på ett visst sätt. Alla brott/ofredanden är lika fel oavsett antal o kön.

    Om det tex skulle ske många brott emot mitt kön gör det inte mer ok att göra ett brott tillbaka så att säga.
Svar på tråden Städerskan på gymmet