Inlägg från: Anonym (Det var en gång) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Det var en gång)

    Hjälp! Min kompis man är otrogen!

    True story: 

    Jag gick ut och åt middag med en gammal crush (obs vi var aldrig ihop på riktigt)/vän för ett tag sen. Vi ses bara vartannat år ungefär för han bor många mil bort och min man vet mycket väl om detta. Jag har frågat om min man är okej med det och det är han.

    Så jag och min vän äter middag, dricker ett glas vin, det kan mycket väl hända att han tar min hand vid något tillfälle när vi talar om viktiga och känsliga saker i våra liv för bandet mellan oss är starkt även efter 30 år. 

    Men det stannar där, vi har båda partners och respekterar dem. 

    TS, jag hade gått fram och sagt hej. Av reaktionen borde du då märka om detta är något som sker "med öppna kort", eller om han bedrar din vän.

  • Anonym (Det var en gång)
    TriC skrev 2021-12-04 15:08:14 följande:
    Du gick på restaurang ensam med en gammal dejt, och höll dessutom varandra i handen?? Fräscht!
    Fattar du inte att man kan vilja lägga sin hand på en annans tvärs över bordet när man talar om väldigt jobbiga saker? Det är inte samma sak som att man sitter och håller handen en hel middag.

    Men du kanske är 23 år och aldrig har upplevt skilsmässa, missfall, svårt sjuka barn eller föräldrar som dött? Jag tror man begriper vikten av långa vänskapsrelationer bättre en bit framåt i livet.

    I alla fall de av oss som har lyckan att ha några.
Svar på tråden Hjälp! Min kompis man är otrogen!