Inlägg från: Anonym (Erfarenheter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Erfarenheter)

    Hjälp! Min kompis man är otrogen!

    Jag har varit med om liknande situationer som dig ts ett par gånger i livet.

    Första gången var det min kompis ganska nya pojkvän som höll på med andra tjejer. Jag berättade för min kompis som jag känt i flera år vad jag hört i tron om att hon skulle dumpa honom, men istället dumpade hon mig och tog honom i försvar. Dovhjort tog det slut mellan dem efter ytterligare ett tag när själv insåg att det jag sagt verkligen stämde.

    Den andra gången var min killkompis med stor sannolikhet otrogen med ett krogragg. Jag var på samma krog och försökte där uppmärksamma honom på att jag såg vad han höll på med, erbjuda mig högt och tydligt framför ragget att skjutsa hem honom till sambon och barnen m.m. men varken han eller ragget brydde sig. Sambon frågade mig sen hur han var när vi var ute och sa att han inte kommit hem förrän flera timmar efter stängning och jag sa att jag erbjudit mig att köra hem honom men att han inte ville. Han sa till henne att han tagit en långpromenad och mig veterligen ifrågasatte sambon inte det mer.

    Jag tycker efter de erfarenheterna inte det är så självklart att berätta. Jag tror de flesta säger sig vilja veta, men ibland är sanningen för smärtsam när det väl gäller. Händer det mig igen kommer jag nog uppmärksamma den otrogna på att jag ser där och då, och hoppas det får hen att berätta för partnern, men jag skulle tänka igenom ordentligt innan jag går in och berättar. Det är verkligen inte säkert reaktionen blir som man förväntat sig.

Svar på tråden Hjälp! Min kompis man är otrogen!