Inlägg från: Blåbärsskogen |Visa alla inlägg
  • Blåbärsskogen

    Upptäcker nu på morgonen att jag har likt fertilt sekret, bara 2 dagar efter mensen? Men fick en fundering om det kan vara min sambos säd (roligt namn hehe) från iförrigår men det brukar väl inte bli trådigt, eller blir det de? :'D Hursomhelst, känns tidigt med sånt typ av sekret redan men det kanske inte är så ovanligt, I dont know? ähh, jag har så mycket funderingar så ni får ursäkta haha!

  • Blåbärsskogen

    19977: 
    Ja det brukar ju vara rinnigt... det kanske är fertilt sekret då, får börja med äl-test i helgen istället för att vänta till nästa vecka! 

    Tråkigt med mens, men då hoppas vi på en februari-mars bebis istället <3 Tycker absolut att du ska unna dig massa gott i helgen, det förtjänar man ;) För det ska säkerligen jag, blir något glas vin ikväll och bubbelbad! 

  • Blåbärsskogen

    Jag har haft fertilt sekret sedan i fredags och började testa med äl-test (1 per dag) från lördagen som alla visat negativt, senast nyss... Upplever nu också att flytningarna har gått från rätt trådiga imorse till att vara vattniga nu. Ska man fortsätta testa mer eller är det lika bra att ge sig nudå?

  • Blåbärsskogen
    Symetrical skrev 2022-05-09 16:37:29 följande:
    Visar det bara rund ring? Eller blinkande? Eller de du har kanske bara går från rund ring till glad gubbe..? Alldeles oavsett tycker jag att du skall fortsätta testa, för det är väl bara i tre dagar du testat? Vilken cd är du på och när brukar äl infalla?
    Ja det är dom rosa, dom visar antingen rund ring eller glad gubbe. Jag är bara på cd 11 vilket jag tycker låter tidigt för äl, men sekretet har inte ljugit i helgen haha! Får fortsätta testa och se vad som händer helt enkelt. Är inte helt säker på när jag brukar ha äl men brukar ha en cykel på 27-30 dagar.
  • Blåbärsskogen
    Symetrical skrev 2022-05-09 18:03:50 följande:
    Okej, men då borde det vara ett par dagar kvar till äl. Jag kan ha fertilt sekret i över en vecka ibland xD Kan gå från äggviteflytningar till vattniga och sen tillbaka igen, så säkert inget konstigt :)
    Jaha okej, skönt att höra att man inte är ensam isåfall! Får hoppas på det, att det inte är något konstigt. Time will tell! Tack för svar <3
  • Blåbärsskogen

    Woho! Fick glad gubbe på äl-testet nyss :) Tror ni det räcker med att ha sex ikväll? Vi kommer nog inte ha möjligheten imorgon då vi jobbar om varandra :/ Känns ju som att helst skulle man velat både idag och imorgon för att maxa...

  • Blåbärsskogen
    19977 skrev 2022-05-12 17:13:26 följande:

    Trodde det var positiv grav-sticka först!
    Jag tror absolut det räcker att ha sex idag, ligg kvar en stund extra så kanske det kompenserar för morgondagens miss hehe. 


    Enligt ?experterna? ska det ju räcka att ha sex var tredje dag för att lyckas bli gravid. Jag försöker pricka in varannan dag under 1,5 veckas tid runt trolig ÄL för att täcka in fönstret. Men säg att du har ÄL imorgon så borde det definitivt räcka med sex idag, men ju oftare desto bättre antar jag väl. 


    Haha! Ja ett positivt grav-test vore ju inte fel ;) 
    Vi har kört varannan dag från de att mensen tog slut, men det får väl duga med bara idag då. Inte så mycket att göra åt saken... 
  • Blåbärsskogen
    Symetrical skrev 2022-05-12 19:42:20 följande:
    Kan vara så att ägget inte släpper förrän imorgon kväll eller natten till i övermorgon, så hade jag varit du hade jag försökt fylla på med simmare både idag och på lördag. Helst på morgonen ;)
    Mm, hade också det i tanken! Tyvärr blir det svårt då sambon jobbar natt mot lördag och jag jobbar morgon xD Försöket ikväll får helt enkelt duga, kan ju bli en sväng på lördag-afton men då kan det ju lika gärna vara för sent... Det är inte hela världen om de inte tar sig, det är ju bara första försöket och vi är inte så stressade. Även om det såklart hade varit önskvärt med ett plus ;) 
  • Blåbärsskogen
    19977 skrev 2022-05-12 21:01:48 följande:
    Jag tror att det räcker helt lagom med sexet ikväll samt kanske en gång på lördag när din sambo har vaknat, även fast ÄL redan inträffat då så kaaanske ägget kan leva tills på kvällen och välkomna en simmare då. Skrattande Håller verkligen tummarna för er, det vore ju en dröm om det tog sig på första försöket!

    Hade också samma problem med att jag och sambon jobbade om varandra under första försöket? Jag höll mig vaken extra länge på kvällen tills han kom hem för att ha sex och sedan somnade jag. Dock var ju sambon så trött då så han orkade inte slutföra akten vilket var riktigt trist då jag hade ÄL just då, men men, det är ju svårt att göra något åt det och man kan ju inte gärna ta ledigt från jobbet varje månad när det är dags för ÄL hehe.
    Får hoppas att det räcker och tack för tumhållningen! 

    Nä men precis, det är väl liksom därför vi känner att vi inte är så stressade. Skulle det bli ligg bara för att göra barn för oss så känns det som att vi kommer tappa det haha! Men det är ju såklart man tänker på det, speciellt när man närmar sig äl iaf. 
    Jag tror min sambo skulle få sjuk prestationsångest och inte kunna fullfölja om vi myser bara därför (jag säger bland annat inte när jag närmar mig äl), fast han märker ju ibland på mitt sekret ändå ;)

    Det är ju inte alltid enkelt att försöka tajma in när man jobbar olika, och som du säger så är det ju inte så mycket att göra åt. Håller tummarna för er också till nästa gång, ni får se dedär försöket som uppvärmningen inför finalen :D
Svar på tråden Vi som planerar barn 2023