• Ellobi

    BIM Januari 2022

    Hej tjejer. Hoppar in med er även om datumet är osäkert än så länge. Väntar på mens idag eller i morgon. Datumet kan behöva ändras efter äl-test, men kör efter min app tills jag vet säkert .

    3/1 Pepsin

    5/1 Fyrklöverns (sjunde försöket, första barnet)

    7/1 Ellobi

  • Ellobi

    Fick mens idag och appen flyttade BIM en dag framåt. Uppdaterar listan.

    3/1 Pepsin

    5/1 Fyrklöverns (sjunde försöket, första barnet)

    8/1 Ellobi

    8/1 Kiiwii

    10/1 evelinagra1 (12e försöket första barnet)

    Skönt ändå att ni fått påbörja utredning evelinagra1, hoppas det ger svar och hjälp.

  • Ellobi
    Kiiwii skrev 2021-12-17 16:34:06 följande:

    Jag borde kanske också börja med ägglossningstest nu, ser att vi har samma BIM :) Känner dock så tydligt i kroppen att ägglossning inte är på g, men man vet ju aldrig? Om min cykel följer samma mönster som den gjort senaste månaderna har jag förväntad ägglossning runt 26-27/12.

    Lycka till :D


    Har också samma BIM datum som dig men jag börjar inte testa för äl förrän cykeldag 7, som är på söndag. Har förväntad ägglossning den 24/12 . Kanske blir en julklapp ändå?

    Har under året som gått fått positiva utslag på äl-test på allt mellan dag 11-16. Vanligast har varit dag 13 när man backar tillbaka i appen. Har en cykel som varierat över året mellan 26-28 dagar.
  • Ellobi
    Kiiwii skrev 2021-12-17 21:52:45 följande:

    Min cykel är lite längre, runt 30-33 dagar har den legat på nu sista månaderna. Förut låg den på 28, var som en klocka men efter hormonspiralen har det varit lite sisådär med regelbundenheten, men känner tydligt när jag får ägglossning och sen prick 12 dagar senare kommer mensen så hyffsat väl tycker jag att jag känner kroppen ;)

    Dottern blev till en påskhelg då vi var med min familj i en stuga, haha. Och nu ska ägglossning vara kring julhelgen och vi ska fira hemma hos dem, bor där över jul då det är långt emellan oss. Vore ju komiskt om man skulle lyckas igen under en högtid när man är samlad hela släkten, hahaha :D


    Haha, vad underbart! Klurigare att få till det då, men samtidigt lite spännande. Hoppas på favorit i repris för er.

    Känner också av ägglossningen tydligt men vill som ändå se den där glada gubben , så jag testar vidare fast det kanske inte behövs egentligen för att ha koll. Aha, så på pricken på dagen till BIM har inte jag. Vad behändigt
  • Ellobi

    Har maxat liggveckan även denna månad så får vi väl se om det tog sig på själva julafton .. Hoppas på bättre lycka och nu är det bara att invänta BIM.

  • Ellobi

    4 dagar kvar till BIM och inte tillstymmelse till något tidigt tecken. Hade känningar både i mage och bröst vid det här laget sist jag plussade. Tror det blir en vanlig cykel detta försök. Surt!

  • Ellobi
    svansmamman skrev 2022-01-04 10:12:41 följande:

    Åh ge inte upp ännu! Graviditeter kan skilja sig jättemycket åt så det är inte kört bara för att du hade känningar vid denna tid sist. Mina graviditeter har varit rätt olika varandra när det kommer till symptom och när de kommit, det kan vara precis likadant för dig. Jag håller tummarna för att det ändå finns något där inne!


    Tack för pepp! Jag ska försöka hålla hoppet uppe men det är lite kämpigt.

    Känner bara att jag svalde den där skrönan om att man snabbt blir gravid efter MF och inser att jag mer eller mindre räknade med det.
  • Ellobi
    Rilakkuma skrev 2022-01-04 20:00:07 följande:

    Jahopp, det gick inte vägen den här gången heller. Började blöda idag, tempen gick ner igår och testens styrka slutade öka. Om jag får ett nytt plus snart är planen att sluta tempa och testa, det har ändå ingen påverkan huruvida det blir missfall eller inte.

    Lägger till mig själv längst ner på BIM-listan med en trött suck.


    Neeej, bummer . Vad tråkigt att läsa.

    Jag kommer att göra som dig hädanefter och inte testa förrän BIM är några dagar sen. Jag har så mycket nojighet över konstiga kroppssignaler som kanske släpper då.
  • Ellobi
    Rilakkuma skrev 2022-01-04 21:17:40 följande:

    Tack! Är mest orolig över att något är fel när missfallen kommer så tätt. Men vi får prova lite till.

    Låter klokt, varje månad känner man ju nya symptom som eventuellt kanske förhoppningsvis kan vara ett gravidsymptom, haha. Till slut blir man galen. Tyvärr hade det inte hjälpt denna gång att testa först efter BIM, då visade mina test positivt. Men det är nog hälsosamt att hålla sig åtminstone tills BIM för att slippa överanalysera testens ökande styrka när hcg-nivåerna ändå är så låga i början.

    Håller tummarna för att januari är din månad!


    Har du haft många missfall på raken?

    Testar bara digitalt numera för att det är enklast så, inte billigt i längden men må så vara.

    Ja, det skulle vara fantastiskt om januari vore min lyckomånad, men det är tveksamt. BIM på lördag och känt magkramp emellanåt men Hey,....PMS eller gravid? Det är ju helt omöjligt att avgöra då det känns precis lika.
  • Ellobi

    Läste era inlägg Kiiwii och Pepsin och blev nyfiken. Var tvungen att kolla bakåt i min app och ser att min lutealfas alltid är 15 dagar. Inte reflekterat över det förut. Där ser man

  • Ellobi
    Fagelfri skrev 2022-01-07 09:13:41 följande:

    Mannen är fullt insatt. Jag vill inte ha på enbart mitt ansvar att initiera intensiv sex-vecka liksom haha utan han får också ta ansvar för det. Så han får veta exakt när ÄL är och när jag är som mest fertil och sen får båda ta sig tid och ork för bebis-verkstad.

    Men beror ju på hur stressad man är. Vi vill gärna att det ska ta sig så snart som möjligt så då blir det lite mer fokuserat.


    Samma här! Jag håller med dig. Självklart vet han och ska det bli barn så måste man ju vara med på det båda två. Vore konstigt annars känner jag. Men visst om partnern får prestationsångest och inte kan "leverera", så att säga, så kanske man får köra med en annan strategi.
  • Ellobi
    Kiiwii skrev 2022-01-07 16:07:59 följande:

    Jag har haft molvärk av och till några dagar, mest kvällstid. Idag knappt känt nåt alls. Känt lite stick några gånger. Har dock känt sånt förut utan att vara gravid så känner mig inte så hoppfull. Det som är annorlunda denna gången är att molvärken enbart känts i magen, inte i ryggen som det gör innan mensen startar.

    Inbillar mig svagt illamående, som att jag är jättehungrig o måste äta, men kan vara inbillning ;) Har också varit bubblig o lite konstig i magen och tänker att det kan va anledningen till det svaga illamåendet jag känt av några gånger?

    Ska testa när jag fått hem testerna jag beställt? om jag vågar hehe. Om min cykel följer mönstret som tidigare cykler så har jag BIM imorgon, men har inte märkt av ägglossning än? så antingen har jag helt missat den eller så är allt förskjutet :/


    Nu hoppas jag verkligen att det du känner är ett spirande liv och inte inbillning!

    Håller tummarna för dig

    Själv blir jag galen på kroppen (eller kanske knoppen?) som spelar en spratt och ger symtom som visar sig vara PMS och inte det man hoppas. Förra cykeln var jag 99% säker att det tagit sig då jag hade sån sjuk molvärk i en vecka före BIM och tokömma bröst. Skulle bara testa för att bekräfta liksom och blev helt paff när testet det var tvärblankt.

    Så nu litar inte på nån känning och har bestämt mig för att bara testa om mensen uteblir på BIM. Allt för att inte gå i spinn på allt jag tror att jag kanske känner...
  • Ellobi
    Fagelfri skrev 2022-01-07 16:51:23 följande:

    Ja så är det ju. Men jag får också prestationsångest haha och liksom låsningar när det kommer till sexet när det är så ?tvingat? om du förstår mig rätt. Så jag tycker det är skönt att vi kan känna press tillsammans haha!


    Jomenvisst, du har så rätt. Liggveckan är inte helt okomplicerad . Skön men jobbig på samma gång, särskilt när det inte tar sig nångång.
  • Ellobi

    Nitlott för oss den här gången också. En dag senare så kom mensen.

    Grattis till alla er som blivit gravida och jag tokhåller tummarna för er som fortfarande har hopp om plus. Lycka till

  • Ellobi
    Rilakkuma skrev 2022-01-09 23:25:35 följande:

    Vad tråkigt att det inte tog sig, har ni försökt länge?


    Njaaa, allting är relativt antar jag. Det är 5:e försöket efter mitt mf i aug/sept. Men vikämpar på och hoppas att det är vår tur nästa månad .
Svar på tråden BIM Januari 2022