• Anonym (Po)

    Vem bör handla av oss??

    Hos oss handlar den som snabbast kommer till en butik efter att vi upptäckt att något behövs. Det kan vara jag på väg hem från jobbet eller sambon med lilla barnet på väg hem från fritids.

    (Har ni barn? Om inte, så vänta med det tills ni lärt er kommunicera.)

  • Anonym (Po)
    Anonym (Ärten) skrev 2021-12-19 17:35:00 följande:

    Sambon vill inte köra varannan gång. Det förslaget röstades nej, och jag fick ingen rimlig förklaring.

    Jag vill hellre göra hushållssaker, handla, tvätta, ärenden osv på arbetsdagar. Konstigt nog har jag mer ork direkt efter jobb.

    När jag är ledig ligger jag mest i soffan och försöker komma igång. Just därför är det så irriterande när sambon ringer och säger att hen har huvudvärk och behöver Alvedon. Jaha.. då måste jag fixa det. Eller att det behövs snus, schampo osv.

    Och nej vi har inga barn. Mitt barn har flyttat hemifrån och sambon har inga. Oroa er inte.


    Men då får ni se till att alltid ha sånt hemma. Vi snusar inte, men alvedon och schampo köper vi alltid nytt innan det tar slut. När jag eller sambon märker att vi har bara en veckas förbrukning kvar av något skriver vi upp det på handlingslistan som alltid sitter på kylskåpet. Då kommer det med i veckohandlingen och vi slipper stå utan.

    Jag tror att ni lättast kommer förbi ert problem med småinköp genom att vara lite bättre organiserade vid veckohandlingen.
Svar på tråden Vem bör handla av oss??