Inlägg från: Rilakkuma |Visa alla inlägg
  • Rilakkuma

    BF september 2022

    Hej!

    Jag hoppar in här, lite försiktigt dock. Plussade svagt idag på ÄL+8 med ett testa-tidigt från Babyplan. Vågar inte tro på det fullt ut än, antagligen för att jag hade ett missfall i vecka 6 i november och är rädd att bli ledsen igen. Av totalt tre försök har vi blivit gravida två gånger, men jag vill ju gärna att det går hela vägen också inte bara att jag enkelt blir gravid (även om jag är tacksam för det).

    Men om allt går som det ska blir min 5-åring storasyster 11 september! Det blir min sambos första barn. Tycker jag känner mindre den här gången, men det är ju väldigt tidigt fortfarande. Spända bröst, lite molvärk och ont/trött i ryggen.

    Ska bli kul att förhoppningsvis få följa er :)

  • Rilakkuma

    Känner samma oro som er, men kan heller inte låta bli att vara glad. Jag är ju i allra högsta grad medveten om riskerna eftersom jag hade ett missfall i november, men samtidigt är jag tacksam över att jag hann vara glad i 2-3 veckor för att det var en fin tid. Hellre glad i onödan än att oroa sig, även om det är lättare sagt än gjort.

    Denna gång känner jag så mycket mindre symptom än mina senaste två graviditeter, det bidrar också till oro. Symtomen går i vågor och ibland känner jag inget alls. Mitt tydligaste symptom är väl att jag inte har stark mensvärk, brukar alltid vara helt sänkt veckan innan mens. Men jag vet samtidigt att alla graviditeter kan kännas olika.

  • Rilakkuma
    Isafina skrev 2021-12-31 13:26:52 följande:

    Hej alla!

    Jag hänger gärna med här! Plussade den 28/12 & det var lite av en chock då det inte alls var planerat. Nu börjar det lägga sig lite & börjar förstå att vi ska få ett till barn i september. Eftersom det inte var planerat så har jag inte haft koll på min cykel alls denna gången men skulle gissa på BF runt 10 september :)


    Välkommen och grattis! Då har vi BF ungefär samtidigt :) Testade du för att du började känna av symptom?
Svar på tråden BF september 2022