Inlägg från: Anonym (WF30) |Visa alla inlägg
  • Anonym (WF30)

    BF september 2022

    Går in i vecka 12 på fredag, känner mig också som en val även fast jag gått ner i vikt pga illamående men magen är stor som att jag skulle vara i vecka 20!Kan inte änns ha jobbbyxorna knäppta på jobbet!

    Äntligen kunnat börja dricka kaffe... eller ja mjölk med lite smak av kaffe!

    Första barnet så ska bli intressant, inte helt planerat men inte heller oplanerat om ni fattar,haha!

  • Anonym (WF30)

    Har redan lämnat blod för blodprovet till KUB och den 24e februari ska jag på ultraljudet, blir första gången jag är på ett ultraljud så tycker det ska bli spännande samtidigt som det är lite läskigt.

  • Anonym (WF30)

    12+3 här, ska på ultraljudet för KUB på torsdag men har börjat må bättre de senaste 2 veckorna, inte känt av den här tröttheten folk pratar om överhuvudtaget men kanske är för att jag var trött innan jag blev gravid haha.

  • Anonym (WF30)

    Jag tog tredje när jag gick in i vecka 13, men att ta sprutan efter vecka 12 är bara en rekommendation och man kan ta den tidigare information som jag fick från en läkare :)

  • Anonym (WF30)

    Från 9 april får jag inte jobba pga risk då jag jobbar i butik och chefen vill inte att jag utsätts för den risken, känns skönt men samtidigt lite jobbigt då jag gärna hade fortsatt att jobba tills kroppen säger nej!

  • Anonym (WF30)

    RUL på fredag kommer då vara i 18+6 och går det så kommer vi ta reda på kön =D ska bli såå spännande!

  • Anonym (WF30)
    Anonym (15/9) skrev 2022-04-22 07:55:41 följande:

    Hos oss sa de att bebis redan är daterad på kub och man därför inte ändrat datumet då han är planerad! De var lite skönt faktiskt känns så besvärligt att flytta bakåt ????


    Vårat datum blev inte heller ändrar på rul pga att dom redan hade satt ett datum på kub :) kändes skönt och bara få veta att allt var bra med den lilla där inne dock!
  • Anonym (WF30)
    Anonym (S94) skrev 2022-05-19 06:53:29 följande:

    V 22+0 idag ????  kan någon tipsa om en bra terrängvagn? Bor uppåt i Sverige så är mycket skog å grusvägar. 


    När ?la ni ut? för resten av vänner och bekanta om er graviditet? Är fortfarande orolig för allt trots 3 UL där allt sett bra ut (tidigt ul, kub, rul)


    Kan tyvärr inte tipsa om vagn då detta är första barnet för oss men vi berättade för närmaste familjen i vecka 13 när vi gjort KUB och i vecka 20 efter RUL för vänner och bekanta!
Svar på tråden BF september 2022